יש לי שאלה לאנשים מאיזור המרכז/השרון

דין19

New member
יש לי שאלה לאנשים מאיזור המרכז/השרון

אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום אבל אני ינסה בכול זאת אני מעוניין ליפתוח מקום באיזור פ"ת / ראש העין/ רמת גן/ כפר סבא השאלה שלי מה לדעתם ילך יותר טוב יש לי אפשרות ליפתוח או דאנס בר או שנטי בר {בר נרגילות} אותו דבר כמו דאנס בר רק יותר אינטמי ושקט { אוכל, אלכוהול, מוסיקה, קליפים מוקרנים על הקיר , קריוקי וכאלה} אחד השאלות הגדולות היא מה ליפתוח ואיפה ליפתוח אז אנשים מהמקומות הלאה שדיברתי מה אתם מציעים בר שנטי או דאנס בר ? תודה רבה ושבוע טוב

לדעתי כדאי לך לעשות סקר

בתחום הגילאים שאתה מעוניין בהם ולא רק לשמוע עצה פר אדם. אני אישית הייתי הולכת עם חברים לשאנטי בר (שהם יעשנו, אני שם בשביל האווירה
) ולדעתי בפ"ת או ר"ג...

שמע

אני גר באזור אני יכול לתת לך טיפים ממש טובים ולמה לעשות או שאנטי או דאנס בר? למה או או? תמיד תוכל לעשות מקום שאנטי רגוע מושקע וימי שני, רביעי (לדוגמא) דאנס בר חריףף אם אתה צריך משהו רציני דבר איתי בפרטי.

EmGee

New member
בקשר לראש העין

אל תפתח כזה עסק בראש העין, יהיה לך סתם בלאגנים בלפתוח את המקום בשבת, לא מומלץ. פתח תקווה או הוד השרון זה נראה לי מקום מצוין לפתוח בו כזה עסק, בגלל שאין הרבה תחרות באיזור. אם עדיף לך שאנטי בר או דאנס בר? זה שאלה כלכלית נטו. אם אין לך נסיון בלנהל עסק, אל תתעסק עם זה. למי שאין נסיון או השכלה גבוהה בזה אין לו סיכוי להצליח גם אם המקום יהיה מפוצץ עד 0 מקום 24 שעות. זה טעות של הרבה "יזמים" צעירים, וחבל.

למעלה