יש לי שאלה לאנשי הפורום

יש לי שאלה לאנשי הפורום

המצב הוא כזה אני נשואה כבר יותר משנתיים באושר רב עכשיו לבעלי יש אח קצת יותר גדול ממנו שעומד להתחתן בשנה הבאה. עד לפני שלאחיו היתה חברה יחסיי עם החמים שלי היו נפלאים ועכשיו שפתאום ניכנסה עוד בחורה לבית אז זה כאילו שהיא יותר טובה ממני ויש לציין שהחמים לא מתים על הבחורה בכלל) והם ממש לא מקבלים את את עניין החתונה אבל בגלל שמדובר בבנם האהוב הם החליטו לשתוק וללמוד לחיות עם העניין. עכשיו הקטע הוא שאני מאוד כעוסה כי אני שונאת אנשים צבועים מצד אחד חמותי לא סובלת את הבחורה ולא מקבלת אותה בכלל אבל כשהבחורה מגיעה לביקור חמותי כולה נופת צופים. אני יודעת שזה עניין שלהם ושאין לי זכות לבקר את הדרכים שלהם אבל זה מזה מרגיז אותי ואני ממש לא יודעת איך להתמודד עם הרגשות האלו לכן אבקש את עזרתכם לעצות איך להרגע.

בולי27

New member
תחשבי על הפורום.....

תדמייני איך את מקלידה את המצב הזה שאת נמצאת בו.... תחשבי כמה זה יצחיק אותך ואותנו .... תסתכלי על זה בעיניים מחייכות.... זה באמת לא צריך לעניין אותך שהם צבועים, יכול להיות שגם עלייך מדברים לא יפה מאחורי הגב וצבועים גם אלייך (וזה הרבה יותר גרוע....) זה גם עניין של בגרות, ללמוד להתעלם וגם בסוף ימאס לך להוציא אנרגיה על השטויות האלו. מנסיוני המר זוהי רק ההתחלה לה לה, כי עם אנשים צבועים יש צרות הרבה יותר גדולות....

באופן ישיר ../images/Emo15.gif

אני אומרת לך: א. זה ממש לא עניינך. את מבזבזת אנרגיה חשובה לשוא ב. האם היית מקבלת את זה שחמותך היתה ממררת לה את החיים? לפחות למען בנה האהוב היא משתדלת. אני טיפוס שמש שונא צביעות אבל אמרה לי משהי חכמה שאין חיים בלי קצת צביעות לפעמים ויש צדק בדבריה. עצתי היא - תניחי להן לשבור את הראש לבד. בהצלחה!!

למעלה