יש לי שאלה (לא לצחוק..\=)

יש לי שאלה (לא לצחוק..\=)

נכון יש את השיר בילד מי אפ באטרקאפ זה עם מקפלי אז מה זה באטרקאפ? כאילו זה מפוקימון? (חחחחח) לא הבנתי כלום מהשיר כאילו אם אז מה זה קשור לשאר המילים?!

fight star

New member
חחחח

אופססס... לא צוחקת... זה כמו עוגה כזאת... מאפין כאילו, כמו שאומרים את דבש, מותק, סוכרייה(ערסוואתי, אני יודעת) אנערף..

5cihh

New member
או

נורית- באטרקאפ זה גם נורית אניוואי הקטע שזה כינוי חיבה..למה את מפתחת לי ציפיות מותק שלי ואז מאכזבת? חח זה הרעיון הכללי של השיר ומכוער?!?!!? גאדדדדדדדדד...רציני את חושבת? בעיניי זה שיר מדהים ואחד הביצועים הכי טובים שלהם ובונוס רציני דאגי שר(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

blink me1

New member
דאגי שרררר?!?!? אני בשוק!

כן לא אהבתי את השיר שמעתי אותו פעמיים וכל הזמן התייאשתי אחרי חצי דקה...

=) תודה על התשובות

ולמה זה שיר מממש חמוד!! הוא קצת כזה ילדותי או משו כזה אבל עדיין ממש יפה ולמה גם לא שמעתי את ג'יימס שר?

fight star

New member
למה לא?

הוא כן שר! הוא שר אחרי מאטי... ולי דעתי הוא שר גם בסוף עם טום -זה נמשע כמוהו לפחות (למרות שיש כאן אנשים שחושבים שזה דאגי ומכיוון שאני לא בטוחה אני לא רוצה להצהיר הצהרות...חחח)

Air Hostess

New member
זה ג'יימס..

הוא שר פעמיים בשיר ודאגי לא שר סולו חוץ מסרפר בייב-בט יו אר..

5cihh

New member
זה דאגי 100 אחוז

. ובלי קשר זה ממש מוזר שאחרי 2 דיסקים של באסטד והמון B סיידים יש אנשים שחושבים שככה הקול של ג'יימס נשמע..ממש לא אמממ- ווי דו יו בילד מי אפ 1- טום אייל בי אובר אט טן-מאטי בייבי בייבי 1- ג'יימס ווי דו יו בילד מי אפ2-צ'אז יו וור מיי טוי באט איי קוד בי דה בוי- טום שוב בייבי בייבי 2- דני ווי דו יו בילד מי אפ 3- מאטי שוב אוווו או אוווו ווי דו יו בילד מי אפ 4- ד-א-ג-י.. וסהו:)

5cihh

New member
כלומר, יכול להיות שאת צודקת

אבל לי זה נשמע דאגי לגמרי לפי דברים אחרים שהוא שר (הבאט יו אר למשל והקאז איים נוטטטט) זה נשמע כמו הכלאה בין ג'יימס לדאגי
אניוואי גם אם זה ג'יימס ארז זה ממש לא נשמע כמוהו אבל ממש..בעיקר בקטע של האיי ניד יווווווו שזה אינטנסיבי כזה יחסית לקול של ג'יימס

5cihh

New member
קול מדהים

הסיבה שהוא לא שר זה פשוט כי הוא לא אוהב את איך שהקול שלו נשמע בהקלטות
אולי בדיסק הבא..לפי איך שזה נראה הוא נהיה קצת יותר בטוח בקטע הזה. וטום זה בטח לא אבל וואטאבר..זה מיותר להתווכח על זה

DougDoug

New member
זה דאגי...

גם שמעתי את הקול שלו ברור באיזה הופעה ששלחו לי וכמובן שיערה סיפקה את ההופעה הזאת אבל שמעו את דאגי ברור ובשיר הזה יש לו קופי קול כמו בהפועה אז אני חושבת שזה דאגי

M o T e K 16

New member
לאללאלאלא

מה שבטוח זה לא דאגי! לפי איך שזה נשמע לי הם חילקו את הבית הזה.. חלק מהמשפטים ג'יימס שר וחלק טום

DougDoug

New member
זה נשמע כמו דאגי...

אין זה נשמע כמו דאגי ג'יימס לא שר כזה חלש וגם זה לא כזה דומה לקול של ג'יימס

Air Hostess

New member
לא לא לא

זה ג'יימס! ואם הוא לא אוהב את הקול שלו למה שהוא ישיר פה??=/

Air Hostess

New member
../images/Emo13.gif

זה ג'יימס האחרון בגל הבייבה בייבה והצעקות שלו..

למעלה