יש לי שאלה לא קשורה. אני צריכה עזרה

spiralla m

New member
יש לי שאלה לא קשורה. אני צריכה עזרה

יש לי משימה בטכנולוגיה בבצפר ואני צריכה לעשות סקר על מוצר שצריך לעשות: הנושא הוא תהליך התיכון הנושא זיהום בפסולת ומיחזור חומרים. אני צריכה לבנות פסל מפסולת ואני צריכה לעשות סקר: איזו צורה לעשות לפסל כדי שאחרים יעשו כמוני פסל וכך תיהיה פחות פסולת... בבקשה תעזרו לי???

alinali

New member
לא הבנתי את השאלה..

את יכולה להסביר אותה יותר טוב? ואם אני אדע אני אשמח לעזור לך..

spiralla m

New member
כן. לא שמתי לב מה למה שכתבתי...

בטכנולוגיה אנחנו עוסקים בתהליך התיכון, שזה בעצם למצוא בעיה וצורך ולבנות מוצר כפיתרון. הנושא שלי הוא זיהום בפסולת (שזו הבעיה) ומיחזור הפסולת (שזה הפיתרון). אני צריכה להרכיב מעין פסל גדול מפסולת. עכשיו: אחת הדרישות מהפסל, היא שהוא יהווה דוגמא לאחרים שיעשו גם פסלים מפסולת, ואז תיהיה פחות פסולת. כדי שיתעניינו בפסל ויקחו ממנו דוגמא, צריכה להיות לו צורה שתשפיע על אחרים. אני צריכה לעשות סקר על "איזו צורה לעשות לו בשביל שישפיע" מקווה שזה ברור מספיק...

alinali

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

אמ.. מה הרעיון שלך לפסל? כאילו באיזה כיוון את הולכת? אמממממ....אולי צורה של פח..ותכתבי על זה פח מחזור..יענו אולי אם אנשים יראו את זה הם יבינו שצריך למחזר דברים.. לא יודעת..סורי..זה בינתיים הרעיון היחיד שלי.. :/

spiralla m

New member
תודה:)

אישה אחת בסקר טלפוני שעשיתי עם חברה אמרה לנו לעשות בצורה של ילד ליד לכלוך כדי שיראו שזה לא צריך להיות כך כי זה מסוכן, ויתנדבו למשימת צמצום הפסולת הרבה הורים...

ElinorL

New member
לא עדיף לעשות משהו פרקטי במקום

סתם פסל? ככה אנשים יראו שלא צריך לזרוק ואפשר לנצל את החומר... בכל אופן אם המטרה שלך היא שהם יעשו כמו הפסל אז תעשי משהו פרקטי טבל אם התכוונת שאת צריכה לעשות פסל שיגרום לאנשים להבין שזיהום זה רע תעשי ערימות של פסולת וליד זה גופות כי זה סופנו אם נמשיך למלא את העולם בפסולת

למעלה