יש לי שאלה לא קשורה להכרויות

MaYcHuK

New member
יש לי שאלה לא קשורה להכרויות

מה הייתם עושים נניח ואתם גרים עם שותף ויש לו חבר מסויים שג'וינט קטן עליו והכול קורה אומנם בחדר של השותף אבל עדיין בדירה שלכם? מצד אחד אני אומרת זה לא אמור להפריע כי זה בחדר של השותף אבל עדיין... ניירות כסף מצתים נראה לי טו מאצ'. אני כמובן לא מתכוונת להגיד כלום לשותף . סתם רוצה לשמוע דיעות שלכם. מה הייתם עושים. ולשם הפרוטקול - אין לי בעיה עם גוינטים ולא על זה אני מדברת אני מדברת על הרבה יותר

אצלי אין אמור להפריע

יש מפריע ויש לא מפריע אם מפריע לי , ורק מפריע לי אבל אני מסכימה, אז אני אשתוק אם מפריע לי ואני לא מסכימה בשום אופן , אני אגיד לשותפה שלי בפירוש, סמים = לא אצלי בבית חזיר = לא אצלי במקרר ברווזים = לא אצלי במקלחת וכו ' וכו'... באופן עקרוני, אם יש לך עקרונות שאת לא מוכנה לעבור עליהם, זה דברים שאמורים לסכם מראש לפני שעוברים לגור עם השותפים...כדי לווקא התאמה והסכמה

MaYcHuK

New member
היו סיכומים ולא דיברנו על זה ספציפי

הסיכומים ביננו עומדים וקיימים על זה לא דיברנו יש לי שותף מקסים אני נורא אוהבת אותך ומסתדרת איתו בהכול . סתם עניין אותי לשמוע דיעות .

MaYcHuK

New member
שלחו לי במייל .... חביב

ברכת שנה טובה מאמא פולניה לבני היקר וגם לדבר הזה שאיתה הוא התחתן. שנה טובה מאמא שלך, אני בסדר גמור ואל תדאג לי בהתחשב העובדה שאני לא יכולה לנשום. מה שחשוב זה שיהיה לך חג שמח איפה שאתה נמצא עכשיו, רחוק מאד. אני מצרפת את 10 השקלים האחרונים שלי למכתב, אני מקווה שתבזבז אותם על הנכדים שלי או לאוכל. אני יודעת שאמא שלהם אף פעם לא קונה להם משהו נחמד. הילדים נראים בתמונות כל-כך רזים המסכנים. תודה רבה לך על הפרחים ששלחת לי ליום ההולדת. שמתי אותם בפריזר כדי שהם יישארו טריים כשתצטרך לשים אותם על הקבר שלי. ובכן בני הגיע הזמן שאני אזחל למיטה לישון, איבדתי את המקל הליכה שלי כשרדפתי אחרי הג'וקים. אבל אל תדאג לי גם כשאמרו לי ללכת בלי כובע התרגלתי לקור. והמיטה הקפואה בבית האבות כל-כך קרה שאני לא מרגישה את הכאבים בעצמות. אל תחשוב אפילו לשלוח לי כסף, אני יודעת שאתה צריך אותו בשביל החופשות המשפחתיות היקרות האלו אליהן אתה נוסע כל שנה. תמסור את כל אהבתי לנכדים המתוקים שלי וד"ש לאיך שלא יקראו לה, הזאת עם השורשים השחורים, שבגללה אתה לא גר איתי יותר. שנה טובה , אמא

גלית35

New member
אם שאלת פה בטוח שמשהו מפריע../images/Emo20.gif

לך. ואם מפריע לך אז תגידי בעדינות לשותף. תראי גם לי אין בעיה עם הירוק והחום... נייר כסף,וכף ועוד מעט מזרק לא נקרא טוב. מה תעשי אם חלילה מישהו ידווח למשטרה? סביר להניח שגם אותך יתחקרו. ושלא יקפצו עלי כאן אני מכירה באופן אישי 2 שבילו לילה סוער באבו כביר בגלל שותף כזה.

MaYcHuK

New member
מזרקים לא נכנסים לבית

אני חושבת על זה ונראה לי שהגזמתי ... וזה קורה רק כשהחבר שלו מגיע ולא נעים לי להגיד לו משהו... כל חיי מסתכמים ב"לא נעים לי..." נדמה לי שהששותף יודע שלא מתאים לי הקטע כי כבר הרבה זמן זה לא קרה ה ואם קרה אז אני לא הייתי בדירה ואם אני לא בדירה אז לא איכפת לי. יש לנו את הגבולות שלנו , אני מקווה

מאי

נייר כסף וכף- זה בשביל החשיש
מחממם את זה ואז מערבבים לקססה. זה הכל, זה שראית נייר כסף וכף שרופה או משהו כזה- לא מעיד על סמים קשים. חוץ מזה, לי אישית זה לא היה מפריע, כל עוד לא מדובר במזרקים . אילו היה לי שותף שמשתמש- שיהיה לו לבריאות, לא בבית שלי ובמיוחד לא במקום שבו אני יכול לראות את זה. עם גראס וחשיש אין לי שום בעיה, ההיפך

MaYcHuK

New member
נסיך יקירי ראיתי במו עיניי סמים

קשים. מזרק לא אבל ראיתי את הלבן . גראס וחשיש אין לי בעיה כל השאר העשה אצלו בחדר כשהדלת סגורה ולכן נגמרת לי הבעיה נדמה לי

3שרונית

New member
גם גראס וחשיש הם סמים

והשימוש בהם הוא עבירה על החוק,שלא לדבר על הנזקים העצומים שנגרמים למח מהשימוש בהם , לא מבינה את קלות הראש הזו, החיפוש אחר "אושר" בריחה ממציאות ותו לא, מחפשים "ראש טוב" יש דרכים בריאות וחוקיות יותר. נייר כסף וכף יכולים לשמש ובד"כ משמשים לסמים קשים..וזה שהיא לא ראתה מזרק לא אומר שלא השתמשו בו. ומזרק, אולי הרמה הנמוכה ביותר והמבינים יסכימו איתי, אבל יש גם סמים אחרים שהשימוש בהם פחות גלוי לעין לא מיומנת, כך שלא חייב לראות מזרק בשביל להבין שהבנאדם נרקומן. לא מבינה מדוע חייב להעשות בבית של אחרים, שומרעל ביתו נקי מפעילות פלילית ובא אליכם, ?? עוד חבר....

MaYcHuK

New member
אממ קצת הגזמת יקירתי

אין רע בגראס וחשיש מבחינתי לפעמים גם מבורך. כל אדם אחראי על מעשיו ואף אחד לא נרקומן וגם לא יהיה נרקומן

לא מסכים איתך חלקית...

בכל אופן, הנקודה היא שבחדרו הפרטי הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ( עד גבול מסויים ). והיא? לא צריכה לדחוף את אפה. לגביי שאר הדברים.. פעם אחרת.

MaYcHuK

New member
נסיך

אני לא דוחפת את האף אמרתי שאני לא מתכוונת לדבר איתו על זה סתם עניין אותי לשמוע דיעות ואולי מישהו היה במצב כזה .... אסור להעלות פה נושאים סתם ככה?

למעלה