יש לי שאלה לבובלינים

קילימן

New member
יש לי שאלה לבובלינים

איך מסתדרת לכם השינאה לשיפרה לנוכח האהבה וההערכה ההדדית שפורחת בינה לבין הבובלילים?

Jen74

New member
../images/Emo6.gif לא נראה לי שהם קוראים כאן../images/Emo3.gif

ושלא יעבדו עליכם!

לפעמים אני נדהם מההפקה ולפעמים אני בז לחובבנות שלה. מה שכן-ההפקה עשתה את שלה וגרמה לשפרה להצטייר באור חיובי. בובליל עדיין הפייבוריט שלי.

בובליל.יוסי בובליל/tapuzforum/images/emo189.gif

אח אתה זוכר את הימים שיוסי היה כל כך מצחיק,עכשיו הוא כבר לא כל כך,אבל הוא עדין פיבוריט מושלם!!!

קילימן

New member
אני חייב להודות שיוסי התחבב עלי

במשימה הזו, אבל ההתפרצות של עינב על אינה מוגזמת ואפילו גובלת באכזריות.

SharonPL

New member
עינב הגיבה לגועל נפש שיצא מהפה של אינה

לדעתי לגיטימי לגמרי שהיא תצעק עליה לנוכח הדברים הדוחים שהיא אמרה עליה. אינה פשוט לקחה את כל הדברים שהיא יודעת על עינה ויכולה להשתמש בהם נגדה ושפכה אותם לפני כולם בלי מעצורים ובצורה הכי דוחה שיש. אני בכלל תומכת של שפרה, אבל בקטע הזה אני לגמרי עומדת מאחורי עינב.

דנה1982

New member
אמן!! גם אני אוהדת שפרה - ועינב יצאה מלכה!!

אינה יצאה הכי סתומה ומעצבנת מהמשימה והיא גם מבינה את זה עכשיו (בגלל זה היא בחוץ בוכה, ולא יושבת סביב שולחן הקידוש). עינב צדקה בכל מילה שאמרה, כי אינה לקחה את כל מה שהיא ידעה מהימים שלפני הכניסה שלה לבית והשתמשה בהם, וגם עברה על החוקים (ספרה ללאון שעינב נסתה לשכנע אותה להדיח אותו). עינב הייתה אפילו עדינה איתה מידי!!

יאאלה דנה אם כבר עזבי אותך משפרה ותעברי

למחנה הבובלילים סופית. הצלחתי?

דנה1982

New member
סורי, אבל זה לא יקרה...

אמנם שלחתי הערב כמה SMSים לעינב (אוהדי שפרה, אל תסקלו אותי באבנים) אבל שפרה היא עדיין הפייבוריטית שלי... טובלרון - תודה. אני מבינה שעד עכשיו לא ממש מתת עליי, הא? ;)

דנה1982

New member
סיכום ההצבעות שלי לשבוע זה:

3 SMSים לעינב, 5 לשפרה. אני לא משקיעה יותר מזה... לא זכור לי שמישהי מהשתיים הבטיחה לי חלק מהמיליון...

למעלה