יש לי שאלה לגבי טבעות נישואין...

שמופית

New member
יש לי שאלה לגבי טבעות נישואין...

בד"כ אני לא הולכת עם תכשיטים ולקח לי די הרבה זמן למצוא טבעת שאהבתי. אבל מה ? היא עולה $350
האם לפי דעתכן זה יותר מדי בשביל טבעת נישואין ? על הטבעת של חבר שלי הם רוצים שם $150 - סתם טבעת נישואין חישוקית פשוטה. מישהי יכולה להמליץ על מקום זול יותר ? אגב, האם 14 קאראט זה בסדר בשביל טבעת נישואין או שצריך 18 קאראט ?

*שיר

New member
טבעת נישואין - תשובות ../images/Emo22.gif

אז קודם כל, טבעת נישואים יכולה להיות איזה זהב שאת רוצה וגם כסף, כל עוד ששוויה "יותר מפרוטה" ושהחתן שילם עליה מכספו. החתן שלי רצה טבעת חישוק עדינה ובאמת ברוב המקומות רצו לקחת עליה סכומים שלא יאומנו. בסוף מצאנו בדיוק את הטבעת שהוא רצה, חישוק דק ועדין, בחנות "היהלום הכחול" תמורת 300 שקל. אני חושבת שזה מחיר די הוגן... דרך אגב, גם אני קניתי שם את שלי במחיר מצחיק, אבל אני רציתי משהו מאוד פשוט, אז אני לא דוגמה...

שמופית

New member
האם החנות בה קניתם

היא באיזור ת"א ? 300 ש"ח לטבעת חישוק עדינה נשמע לי אחלה וזה גם מה שהחבר שלי רוצה.

שמופית

New member
תודה שיר !

אני חושבת שהיינו שם מזמן ולא שאלנו מחירים, אבל ראיתי כמה דגמים פשוטים ונחמדים, אז נראה לי שנחזור לשם...

שירי71

New member
שני אזורים מומלצים:

1. קניון איילון שם קנינו אני בחנות סופר גולד והוא בחנות היהלום הכחול. 2. רח ביאליק ברמת גן עמוס בחנויות זהב די הרבה עם דברים יפים ומחירים טובים מאד.

אתי@

New member
זה לא זול!! איפה זה???

אנחנו קנינו את הטבעות שלנו בתכשיטי לירן. זו חנות תכשיטים רגילה, אבל המבחר שם ממש עצום יחסית לכל החנויות שראיתי בכל החיפושים לשנו. יש להם סניפים בחולון ובראשל"צ. הטבעת שאני בחרתי היא טבעת שמוכרים גם ב"מילר", ככה שאת יכולה להיות בטוחה שיש להם שם דברים מאוד יפים.

הילית*

New member
אתי@, אם את עדיין פה..

שיהיה לך יום נפלא...מלא כייף ואהבה מאחלת לך מכל הלב (לאחר הדרך הארוכה שעברנו יחד)

אתי@

New member
תודה הילה המקסימה ../images/Emo24.gif

בנתיים אני נורא עייפה, אבל בטח כשאתי תגיע לכאן אני אתעורר לחיים...

הילית*

New member
תכנסי לאמבטיה ותתפנקי לך

וגם אל תשכחי לאכול... הייתי בחתונה שהכלה התעלפה באמצע החופה בגלל שמרוב התרגשות היא לא אכלה וחוץ מזה היום אנחנו נהיה בחתונה ואני מתכוונת לחשוב עליך באותם רגעי החופה ולהתרגש גם בשבילך נשיקות

שמופית

New member
אתי יקירתי ../images/Emo13.gif

מה את עושה פה ? את לא אמורה להתחתן במקרה ???

אתי@

New member
כן ../images/Emo9.gif אבל זה לא אומר שחתונה

גורמת לגמילה מהתמכרויות... חוץ מזה - אני עושה את כל ההכנות בבית, אז יש לי זמן. הבנתוס???

dorlim

New member
טבעות נישואין

אז ככה... בהתחלה, זה היה נראה לי מחיר מוגזם, אבל אם מתחשבים בעובדה שהטבעת מלווה אותנו להרבה שנים ולא רק לערב אחד, נראה לי שהמחיר בהחלט סביר. לדעתי, שוב בגלל שהטבעת מלווה אותנו לשנים רבות, עדיף להשקיע בטבעת 18 קראט. מעבר לכך, אנחנו ראינו טבעות מאד זולות (ב-14 קראט, אבל אם אפשרות להזמין ב-18 קראט, בתוספת מחיר), ברח´ ביאליק ברמת גן (המחירים נעו בין 300-500 ש"ח)

שמופית

New member
תודה ! זה קרוב לנו לעבודה אז

אנחנו נלך להסתכל... שווה לראות ולא ישר להוציא כ"כ הרבה כסף. אפילו שממש התאהבתי בטבעת ההיא...

*שיר

New member
אז תקני לך אותה כטבעת נוספת..

מתנה ליומולדת או לראש השנה או לסיום החגים, או משהו כזה...

שמופית

New member
אז זהו...

ש: א. אני גם ככה לא חובבת תכשיטים (למעט טבעת האירוסין היפהפיה שלי, שאותה אני דווקא מחבבת)
ב. $350 לטבעת נשמע לי יותר מדי כסף גם ככה. אם זה לחתונה אז עוד מילא, אבל סתם ככה לקנות טבעת בכזה סכום ? לא בבית ספרנו...

למעלה