יש לי שאלה - לגבי ילד עומד

תחיצ

New member
יש לי שאלה - לגבי ילד עומד

מלאכי
כבר נעמד. מבחינת הדניס בראון הוא לובש אותן בשעות הלילה ועוד כמה שעות במשך הבוקר. בגלל שבד"ב הוא לא עומד על הרגלים (אלא על הברגים) הוא כל הזמן מחליק. מצד אחד הוא ממשיך לנסות לעמוד ולא מתייאש (הוא לא מבין מה פתאום הוא לא מצליח) מצד שני חייבים להיות לידו כי זה ממש מפחיד. שאלתי - יש איזה פתרון טכני לעמידה הזו? האם להוריד לו אותן בשעות הערות? או במילים אחרות: מה עושים
חג שמח ותודה

טאניוש

New member
להוריד בשעות ערות

אפילו פרופ' פורת שהוא בין המחמירים מוריד את הנעליים רק לשעות שינה כאשר הילד נעמד.

הרופא שלכם אומר להשאיר את הנעליים?

יש סיבה מיוחדת? לפי פונזטי מעכשיו אתם אמורים רק לישון עם הנעליים, בצהרים ובלילה. מזל טוב.

תחיצ

New member
האמת, לא יודעת../images/Emo4.gif

נראה לי שמלאכי מתקדם קצת מהר לגילו. ולכן אני קצת מתלבטת. הוא הולך לישון בערך ב7.5 - 8 וכבר ב7 (במקרה הטוב) הוא ער. מה שאומר שהוא עם הנעלים פחות מ-12 שעות. מה שאני מנסה זה למשוך לו את הנעלים בבוקר עוד קצת זמן... בצהרים בגלל שהוא לא בבית אני לא מלבישה לו את הנעלים אבל אני באמת לא יודעת מה עדיף. אמורה להיות לנו בקורת בקרוב, אז אשאל שוב את הרופא. בכל מקרה, עידית, כמו שאת יודעת, הרופאים לא תמיד מקפידים על הפרוצדורות ולפעמים אני עושה החלטות לעצמי.

simchamiryam

New member
היינו במצב דומה

טופלנו אצל פורת שמחה מרים עמדה בגיל 11 חודש, מספר שבועות לפני שהיה צריך להיות לה ביקורת. התקשרנו אליו בטלפון והוא אמר שאם היא מושכת את עצמה לבד לעמידה (בעזרת חפץ כמובן) להוריד את הנעליים רק ללילה. היא גם לא ישנה אף פעם יותר מ11 שעות. רק לאחר מספר חודשים התברר לנו שהיינו אמורים לשים גם בשנת צהריים, אך בגלל שהגמישות הייתה מצויינת ד"ר פורת ולמדן אמרו שאין טעם להתחיל בצהריים. זכור לי שטניה ספרה פעם שהיא הייתה שמה לו את הנעליים בזמן טיול כשישב בעגלה. בהצלחה יונה

למעלה