יש לי שאלה לגבי קעקוע

יש לי שאלה לגבי קעקוע

העור שלי מאוד (מאוד!) בהיר ורגיש לשמש, יכולה להיות בעיה במקרה כזה לעשות קעקוע? האם יש מקרים בהם לא עושים קעקוע?

BloodyRose

New member
אמנם אני לא מקצוענית

ואפילו לא מתקרבת לכך, אני לא חושבת שיש איזשהי בעיה עם עור בהיר. גם אני בהירה מאוד ורגישה לשמש, אבל הקעקוע נח עלי בלי בעיות. אם בכל זאת הדבר מפריע לך ואת רוצה הסבר יותר מפורט ואישי, תפני למקעקע שאת סומכת עליו ותבררי. חשוב לא לפנות לסתם מקעקע שאת לא מכירה, כי רוב הסיכויים שהוא יגיד הרבה דברים רק בשביל שתתקעקעי ותתני לו את הכסף שלו. שוב, לפי דעתי, אין שום בעיה בעור בהיר ורגיש, אבל בשביל ראש שקט - תדברי עם איש מקצוע.

דנטל

New member
אני בהירה עם קעקועים ותיקים

הבעיה היא שאנחנו נשרפות בקלות בשמש. העור שלנו מזדקן יותר מהר משל אלה שלא רגישים. שתביני, הקעקועים שלי על פרק היד ובחיבור בין הבוהן לאצבע הם הכי צעירים, אבל נראים הכי זקנים, כי שאר הקעקועים שלי בדרך כלל מוסתרים מהשמש על ידי הבגדים והם עדיין לא זקוקים לשיפוץ. אני ממליצה לך לעשות את הקעקוע/ים באזורים שאת פחות חושפת לשמש. מקרים בהם לא עושים קעקועים? עדיף לא לעשות אצל אנשים בעלי נטיה להשמנה/הרזיה במקומות שנמתחים. בעיקר לא באזור הבטן. הקעקוע פשוט יתעוות ויתכער בגלל השינוי בהיקף הגוף. לא עושים על נקודות חן קצת בולטות, כי לכי תתעסקי עם תאים אבנורמליים. זהו, בעקרון, צבע העור לא אמור לשנות. דווקא לבהירים יש יתרון מהבחינה של צביעת קעקועים. אצל שחומים עדיף בהרבה למעט בצבעים ולעשות קעקועים כהים. אצלנו, הבהירים, כל הצבעים נראים טוב (אני, אישית, בכל מקרה מעדיפה קעקועים לא צבעוניים).

למעלה