יש לי שאלה לגבי ריבר

DontEvenBlink

New member
יש לי שאלה לגבי ריבר ../images/Emo241.gif

אולי אפשר גם להפוך את זה לדיון... אני רואה בפורום שהרבה מאוד אוהבים אותה, ואני מנחשת שהיא אחת הדמויות האהובות על חלק מכם. אני אישית... קשה לי להסביר את זה. זה לא שאני לא אוהבת את הדמות, אבל אני גם לא מתה עליה. אני לא רואה בה משהו מיוחד כל כך ובפרקים שהיא לא נמצאת היא גם לא חסרה לי. אז השאלה שלי היא כזאת- מה אתם אוהבים בריבר סונג? אני לא שואלת מתוך זילזול או משהו כזה, אני רוצה לשמוע את דעתכם עליה, ואולי תגרמו לי לאהוב אותה יותר.

timetraveler900

New member
פשוט ריבר...../images/Emo98.gif

היא לא שמה קצוץ על אף אחד, אפילו לא על הדוקטור. היא עצמאית, היא חכמה, היא מתוחכמת, יש לה חוש הומור והיא גם מאוד אדיבה. (אני מדברת עליה כאילו יש לי קראש
) גם כל הסיפור שלה הופך אותה למסתורית ומעניינת ותמיד יש משהו נסתר. יש לה גם קסם כזה... רובו בא מהשחקנית אבל הדמות פשוט כתובה באופן כל כך טוב. היא אף פעם לא עיצבנה אותי. אולי זה חיסרון, אבל ככה זה אצלה. היא מאוד אינטילגנטית, לא רק מבחינת ידע, אלא גם מבחינה רגשית. גם בתור אחת שנכנסה לחייו של הדוקטור בסערה, היא תמיד נראתה נכונה שם. מההתחלה(הסוף) עד הסוף(ההתחלה) :)

"אפילו לא על הדוקטור"

משפט מפתח בתגובה שלך =] ריבר היא הדמות הנשית הראשונה בסדרה (כניגוד מטורף למרתה) שאשכרה לא אכפת לה ממה הדוקטור אומר (כי היא לא קונה את ה"החוכמה שלי אינוספית ואני כזה חכם שאתם אפילו לא מסוגלים להבין כמה אני חכם")

tomer21010

New member
ומה עם דונה? ../images/Emo58.gif

דונה לדעתי היא הראשונה שלא הפכה למאוהבת בדוקטור בגלל הידע שלו. היו לה יציאות על הדוקטור (גם אם הן לא היו קשורות אפילו), שהצחיקו עשרות מעריצים והיא הייתה עצמאית לא פחות לדעתי. I just want a mate" you want mate? you are not mating with me, sunshine no, I want-a-mate well, good *לא זוכר את ההמשך, אבל הבנתם את הפואנטה* שלא לדבר על זה שכבר בפרק 3, כשהיא הייתה לכודה עם האוד, היא הביעה-באופן ברור לדעתי-רצון לחזור הביתה. היא לא הייתה מוכנה לצפייה בסבל כמו שהיה אז לאוד. בעונה 2 ובעונה 3 רוז ומרת'ה התמודדו עם הדוקטור בהרפתקאות הרבה יותר קיצוניות, והן תמיד הביעו את אותו "אני אוהבת את הדוקטור. חבל שהוא לא אוהב אותי. טוב, יאללה להציל את העולם!" דרך אגב, אני מת על ריבר. אני חושב שהדמות שלה ממש מגניבה לבינתיים (ופירטו כבר למה מעלי ומתחתי XD)

מוגלי7

New member
היא TOTAL BADASS

היא כולה תעלומה אחת גדולה, וזה כיף. והיא פשוט אדירה.

DontEvenBlink

New member
אני גם אוהבת את התעלומה שלה

ואת העובדה שהקווי זמן שלה ושל הדוקטור הולכים בכיוון הפוך, אבל קשה לי להתחבר לדמות עצמה. לאישיות שלה... לא יודעת אם להתחבר, אבל.. *לקלוט* את האישיות שלה. זאת אומרת, היא דמות כזאת שאני לא ממש מצליחה להגדיר כשאני חושבת על זה. בדרך כלל כשיש דמויות שאני פחות אוהבת מאחרים זה בגלל שקשה לי לקלוט את האישיות שלהם. זה לא שאני לא אוהבת את ריבר, היא פשוט לא דמות אהובה עלי במיוחד, למרות שהסיפור שלה עם הדוקטור מאוד מעניין ואני תמיד רוצה לדעת יותר על מה שקורה ביניהם. ואיך היא פגשה אותו בפעם הראשונה...

shaharEB

New member
כל מה שרציתי להגיד ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif והשיער ../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

M00PS

New member
לי היה נורא קשה לאהוב את ריבר בהתחלה

מהסיבה הפשוטה שאני לא סובלת את השחקנית עוד מימי ER. אבל הדמות שלה כתובה מספיק טוב, שלאט לאט אני מצליחה לחבב אותה בשקט. הסיבה שאני הכי אוהבת את ריבר זה שהיא דמות בזכות עצמה. היא לא שם כדי לאהוב את הדוקטור, היא לא שם כדי שהוא יאהב אותה, היא לחלוטין דמות שעומדת בפני עצמה והיא לא "יחסית" לאף דמות אחרת. היא אישה חזקה, אבל לא במובן ההוליוודי השחוק שמלבישים אותה סטייל אה-לה-מלכת-סאדו וכלי נשק יותר גדול ממנה, אלא שהיא באמת עצמאית, חכמה, היא מקדמת את העלילה, פותרת בעיות ולא תלויה באחרים וכו'. לטעמי אם יש דמות שמגיע לה ספין אוף, זו היא.

למעלה