יש לי שאלה לגבי שיר

י-וס-י

New member
יש לי שאלה לגבי שיר

דבר ראשון אני קורא תקופה את הפורום ואני ממש נהנה כי אני ממש אוהב את הביטלס, אפשר לומר ש90% מהשירים שאני מאזין להם זה הביטלס. שמעתי שיר שמתחיל ככה: I Got A Word Or Too.... והפזמון הוא ככה: Do Wat You Want To Do, And Where You Going To, Think For You Self..... השאלה שלי היא, איך קוראים לשיר הזה ובאיזה אלבום הוא מופיע?

Think for yourself

מופיע לראשונה (אם אני לא טועה) ב-Rubber soul ויש אותו גם ב-yellow submarine.

את מתווכחת איתי?

בדיסק ה-remastered של yellow submarine (שיש לי בבית!... אז תאמיני לי שאני יודע) יש אותו! אני לא אומר דברים שאני לא בטוח בהם! (חוץ מבחידון אלופי הטריוויה)

Another Girl

New member
חחח..

טוב,סליחה. לא מכירה את ה-remastered,בעוונותי,אז אולי אתה צודק.
בכל מקרה אתה צריך לציין את זה כדי שלא תהיה אי הבנה שאולי זה במקורי...

הנחת היסוד שלי היא...

שאין לרוב היצורים האנושיים כאן פטיפון... אבל תתקני אותי אם אני טועה.

אז אף אחד לא יכול לקנות

אלבום מקורי של הביטלס! רוב האנשים ששמעו כרגע שיש את think for yourself ב-yellow submarine ירוצו לחנויות ברצון לקנות את yellow submarine, ומכיוון שרק הדיסק עומד למכירה הם אכן ימצאו שם את הדיסק שבו יש את think for yourself. מבחינה פרקטית אין שום טעם להתווכח לגבי האלבום המקורי.

Another Girl

New member
קודם כל יכולים לקנות...

בין אם יש פטיפון או אין. שנית-גם אם לא יכולים לקנות,זה לא אומר שלא מכירים את תוכן האלבום.

SickAgain

New member
השיר לא מופיע באלבום! ../images/Emo163.gif

באלבום Yellow Submurine אין את השיר Think for yourself. השיר מופיע רק בסאוטראק של הסרט שיצא אכן ברימסטר לא מזמן :) ככה שאלה שילכו לקנות את האלבום המקורי בחנות לא ימצאו שם את השיר המדובר :)

seafox

New member
אההמ....

יש לי עדיין פטיפון עם: white album rubber soul abbey road goldies ואני לא זוכר איזה עוד אחד... ועדיין,מה כ"כ טוב ברימאסטרד של הצוללת הצהובה?זה כמו לקנות את האוסף 1.

seafox

New member
חחח...

טענתי שלא כדאי לקנות את הדיסקים האלו. בזבוז כסף לטעמי. את השירים האלו גם ככה יש.אז למה לקנות אותם עוד פעם?

בגלל...

שבשביל ההתחלה צריכים דיסק אחד שיסכם לך את הכל, ולולא הדיסק one או ה-yellow submarine לא הייתי בפורום הזה. רק אחר כך התחלתי להשיג את האלבומים האחרים, ויצא מזה כאילו יש לי "בזבוז שירים" שחוזרים בשני דיסקים. אבל כשהייתי צריך להחליט בין "לבזבז שירים" ובין לא לאהוב את הביטלס, אני בחרתי באופציה הטובה יותר...

seafox

New member
הממ....

קשה לדעת. מאיפה אתה יודע שלא היית אוהב את הביטלס אם היית שומע את סרג'נט פפר או את אבי רואד?יש שם ובעוד הרבה אלבומים שירים טובים טובים.

טוב, תשמע...

אני יודע על סמך נסיון, כי הסיבה שכיום אני אוהב את הביטלס היא אך ורק yellow submarine ואחריה one. אם זה לא היה קורה, בחיים לא הייתי מגיע לביטלס. אני בטוח שאם הייתי שומע את אביי רוד הייתי הופך מיד למעריץ של הביטלס, אבל זה לא קרה ככה.

seafox

New member
טוב נו,על זה כנראה אומרים

המטרה מקדשת את האמצעים.

למעלה