יש לי שאלה לגבי שכר עבודה

יש לי שאלה לגבי שכר עבודה

שלום למושבניק (או כל מי שיודע ויכול לעזור) רציתי לדעת מה השכר הממוצע למטפלות סיעודיות (בבית סיעודי לא פרטי) והאם שמעת שיש כנס בתל אביב לאנשים שרוצים אשרות עבודה תודה מראש הילה

זה תלוי במקצועיות של העובד

אם את ברמה של אחות מעשית זה יהיה יותר גבוה, ואם זה ברמה של כח עזר מקצועי השכר יותר נמוך. כל סכום בין 10 ל 18 דולר לשעה יהיה נכון ושבוע העבודה הוא של 38 שעות. תשי את החשבון לבד. רווק צריך לפחות 28,000 דולר לשנה כדי להתקיים. ומשפחה קטנה לפחות 40,000 נטו. אם הם נותנים מקןם מגורים ומזון, אפשר להתקיים בקצת פחות.

אני חולק עליך בעניין המחייה לרווק

600$ דיור (בלי שותפים, דירת בייסמנט, הכל כלול, לרבות כביסה ומייבש) 90$ חופשי חודשי 300$ מכולת/ אספקה קטנה ובילויים צנועים בהנחה שמדובר על הוצאות שוטפות בלבד, ואין הוצאות התארגנות מיוחדות ו/או פטיש קשה לנעליים ותיקי עור-נחש, ב1000$ לחודש אפשר לחיות ברמת הקיום. מעבר לזה - בונוס.

שכחת הוצאות תקשורת

עוד 50 דולר אם אתה מקבל בביסמנט אינטרנט ב "הכל כלול" ו 100 אם אתה לא מקבל, ואני לא מאמין שאפשר לשרוד עם מכולת ובילויים ב 300 דולר.....

לא שכחתי, התלבטתי מה כולל "להתקיים"

האם טלפון/אינטרנט זה "להתקיים"? לא יודע. בכל מקרה, אינטרנט מהיר בסיסי זה 19$, טלפון VOIP החל מ15$, לא כולל שיחות לישראל (ה"שורדים" משתמשים בתוכנות מסרים) מצד שני, הייתי נדיב ופזרן בנושא התקציב לבילויים. כן, 10$ ביום זה מעבר ל"להתקיים".

אני? כילי כרוני.

חוצמזה, אחד שקורע את העיר כל יום ב10$ שלמים, הייתי קורא לו "פזרן עם חורים בכיסים"! כולנו פה זוכרים איך סיפרת בגאווה שאתה הולך למסעדה ואחרי שגמרת לאכול אתה מניח בצלחת ג'וק שהכנת מבעוד מועד ודורש שלא יחייבו אותך על האוכל, אז בבקשה!

למעלה