יש לי שאלה לגבי

חוטהשני

New member
יש לי שאלה לגבי וי סי אנדרוס - ראיתי למטה שמשהי המליצה עליה.. ואני ממש ממש לא ממליצה עליה. לא יודעת למה, אבל אחרי שקראתי 5 ספרים (בעיני 5 ספרים יותר מידי ../images/Emo2.gif)שלה יש תחושה שבכלל לא היה לי כדאי לקרא ספרים שלה.. ספרים שמעוררים בי בעיקר תחושת גועל - תחושה של בכלל חבל שהם נכתבו.. האם יש עוד שחושבים כמוני ????

חוטהשני

New member
קראתי את הספרים שלה בגיל ההתבגרות בערך... ( 16+) זה היה להיט בכל הארץ כמעט (אמצע שנות ה80) ואתה קורא את זה כי.. <כולם קוראים את זה> בקיצר, ספרים שהיתי מנסה מהבת שלי לקרא אותם.. אפילו שטוענים שהדור שלה מחושל יותר מהדור שלנו...

יעלX3

New member
קראתי אותם כשהייתי נערה -בת כמה את? הם היו מופרעים קצת ובכל זאת היה בהם משהו מרתק (עובדה שגם את קראת חמישה...) היום לא הייתי קוראת אותם... אולי בעצם את פרחים בעלית הגג אבל רק כדי לראות אותו בעיניים שונות משל נערה בת 14...

חוטהשני

New member
אז ככה.. גם אני קראתי אותם כשהיתי נערה, לא זוכרת את השנה שזה יצא (1983, 1984 ??) וזאת היתה סדרה, אז קראתי גם את ההמשכים שלה.. (4 במספר), אח"כ קבלתי במתנה עוד ספר שלה.. ספר מופרע לחלוטין.. אחרי הספר הזה תפסתי את עצמי ושאלתי את עצמי, איך לעזאזל קראתי ספרים שלה - בכל זאת החינוך שלי (חינוך דתי, אולפנה וכד'..) בהחלט לא מכוון לספרים כאלו ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

חוטהשני

New member
איזה קטעים.. משום מה היה נדמה לי שהסדרה (פרחים בעלית גג) מורכבת מ4 ספרים - עכשיו ראיתי שזה 3 ספרים - אז קראתי 4 ספרים של אנדרוס ולא 5 ../images/Emo13.gif

אני המלצתי.. אז מן הסתם אני לא חושבת כמוך.. מה בא הגעיל אותך? סתם מעניין אותי לדעת.. אני קראתי אותה מרותקת..

חוטהשני

New member
מצד אחד הספרים מרתקים.. כאמור קראתי את כל הסדרה של פרחים.. מצד שני אחרי שקראתי עוד ספר שלה שקבלתי במתנה * אודרינה * (קראתי אותו בגיל 18) הגעתי למסקנה שהספרים שלה מטורפים לגמרי.. (הספר הזה פשוט מטורף לחלוטין.. אולי הוא מתאים רק לצעירים מאד ../images/Emo2.gif ../images/Emo5.gif)

למעלה