יש לי שאלה לגברים

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
יש לי שאלה לגברים

זה כנראה לא רלוונטי לרובכם אבל אולי... האקס שלי נכנס אלי הביתה השבוע (הוא עושה זאת כרצונו, אין לנו בעיה עם זה...) וכשיצא חשבתי לעצמי שאולי קשה לו לראות אותנו, כאן, בבית שהיה יכול להיות שלו עם בנותיו שלו... אולי עוברות מחשבות תחושות לבטים בכלל, מה מרגישים אחרי זמן כשחוזרים לבית המשפחה ואפילו לביקור ואפילו אם זה לא אותו הבית ולא אותם חפצים ממש מאז... מה זה עושה?...

*יערית

New member
אפשר?

אני כיוהל לשאול את האקס שלי שתקע דגל התנחלות בביתנו
מה הוא מרגיש.... נראה לי שלא ממש מעניין אותו מה הוא חש.. אלא יותר..."מה יוצא לי מזה?"

maof

New member
רולן היקרה...........

השאלה לגבי לא כל כך רלוונטית........ אני לעולם לא ירצה להיכנס לתוך הבית שלה !!! וממש לא מענין אותי מה היא עושה עם החיים שלה אבל לגבי האקס של בת זוגתי אני יכול לספר ..... שהוא מרגיש אחלה ונהנה לשוחח איתי ולהחליף חוויות....... אני מישתדל לישמור על קו מגביל ....הרי בסופו של עינין לא הכל פתוח בפניו....... למרות שבימים שאני לא נימצא בבית והוא מגיע....... והוא לא מיתביש ומבקש מבת זוגתי.....להכין לו אוכל לפעמים הוא קצת שוכח שהם היתגרשו ....ומרשה לעצמו דברים שהוא לא היה מעיז לומר שאני נימצא אבל בסך הכל לפי דעתי הוא באמת אדם נחמד........ למרות שבנושא הנחמדות הדעות שלי ושל בת זוגתי חלוקות
מעוף

ע י ן

New member
מעופי ...

הבט בבקשה בתגובתי " טוב לב ורגישות - גובים מחיר עתק" התייחסתי גם לעניין האקסית שלך כפי שאני רואה זאת ... בבקשה ספר לי אם טעיתי מאוד או רק קצת ...
עין.

maof

New member
העין....../images/Emo140.gifאין תגובה../images/Emo9.gif

אני אשמור את התגובה להזדמנות אחרת..... כפי הנראה יש דברים שנראים בין השורות
תודה
מעוף

סול11

New member
רולן יקירתי

מה לך כי תוטרדי ותעסיקי עצמך במחשבות ובלבטיו של ה x . לאור תאורך ב( ) לא נראה לי שהוא מוטרד במיוחד. מה זה עושה? תלוי באדם עצמו ואיך הוא הפנים את היותו לשעבר. עצתי לך העסיקי עצמך בבנותייך ובמשפחה המורכבת ולא בהרגשותיו ותגובותיו שיהיו לך ימים נפלאים מלאים ב
ו

עלמה2

New member
רולן, השאלה לגברים...........

ע"פ מיטב ידעתי, מורכבי אינו מסוגל לחשוב על להיכנס גם כשהיו בעיות כל שהם עם דירה משותפת שלהם, הוא התעלם......... גברים בר"כ מדחיקים את רגשותיהם...... קשי לדעת רחשי ליבם. אל תצפי שהם יעלו כאן את כאבם ו/או אולי היה יכול להיות אחרת ואם ואם... אבל אני רוצה לעלות משהו בשם הנשם, ביננו המשותף............. שמידי פעם מתגעגע לאחיו ושואל מתי יבואו , מתי יתקשרו אז בין היתר הוא שואל - אמא , למה הם באים לכאן.. ואני לא יכול ללכת אליהם, אני סקרן, מעניין איך הבית שלהם נראה ? אמא שלהם לא נחמדה ? אבל זאת אשה שאבא פעם אהב ונולדו להם ילדים????? ממבטו של נשם ! עלמה 123

rolan

New member
אני לא מוטרדת כלל...

רציתי לשמוע מה חושב הצד השני באופן כללי... אין לי מושג ונראה לי שגם לא יהיה לי מה מרגיש או חושב ה
שלי כל פעם שמגיע מקבל יחס של כבוד מדבר איתנו קצת ותו לא אני לא מודאגת חלילה לא חושבת שיש לו הרהורי חרטה סתם מעניין אותי מה מרגישים משם... מכאן זה תמיד בטוח נעים נוח

oehhe

New member
תשובת הגברים

הייתי באותו מעמד של כניסת אבי בנותייך לביתך. אני מודה, בתחילת הקשר ביננו (כמעט שנה) היה לי מאוד לא נעים לפגשו ולהתקל בו, וזאת למרות שחלפו להן איזה שמונה שנים מאז השלת אותו מעלייך. לאט לאט הרגשתי בטוח יותר והיו לנו כמה הזדמנויות להתקל איש באקסו של רעותו. פעם זו היתה מחלתה של הסייחה, שאבא בא לראותה, פעם חברים שלי שהתגלו כחברים שלו (כמה צחקנו ונבוכנו). נדמה לי שכל הפעמים שהגיח למעונך (מעונינו) היו כשאני הייתי נוכח, נדמה לי שאין כאן כל בעיה אינטימית ונדמה לי כי אין לו פנטזיות לחידוש הקשר בינכם (בטח כל עוד אני בשטח ואני קילר רציני) לא רואה כאן בעיה של ממש. על גיחותי שלי לביתי הקודם, יבוא יום ויסופר. oehhe

rolan

New member
הלו קילר... ../images/Emo150.gif

איזה מחשבה...
יקירי לא חשבתי ולו לרגע אחד שעולה בו מחשבה על חזרה אלי
אולי אני צריכה לחדד את השאלה כי נראה לי שלא הובנה...
מה זה עושה (לו/לך/לכם) להיכנס לבית שהיה (שלו/שלך/שלכם) לראות בו את ילדייך עם אשתך לשעבר ובן זוגה משפחה שלמה מאושרת
ואתה... במקום אחר לגמרי... אז מה השאלה?......

עלמה 3

New member
רולן, לא הבינו כאן את השאלה

כי היא ל- גברברים בחבורה, עד שענה פה גבר.... לקח את זה למקום אחר. את לא יודעת שלגברים אין את האומץ..... לשים על השולחן.......... את התחושות .... את המחשבות.......... חוץ מ- חד שבימים האחרונים מפליא אותי מאד כ- גבר בחבורה.... אז ככה כאשה - אני יגיד לך מה הם חשים........... 1. נו.... מאז שהתגרשנו........ היא פורחת .. ומה עוד על חשבוני מעניין מה יקרה... אם אני יפסיק לשלם לה מזונות... 2. מעניין....מה יש לה על הפרק... לאחרונה..... שהיא נראת טוב... לכבודי היא לא התאמצה........ 3. איך התחתני עם כזה דבר....... איך לא ראיתי? איך השקעתי בה 15 שנה. מה אני עיוור? 4. אני יקפוץ לשם, ירביץ ארוחה על חשבון המזונות שאני משלם...... 5. הפסדתי.... לא הפסדתי.......הפסדתי....... לא הפסדתי... 6. יכולתי להיות גם מאושר בתוך האושר הזה.... 7. למה היא לא רצתה אותי, איפה הוא יותר טוב ממני ? 8. ושלא נדבר על סקס......... וכל זאת כאמור גם בלשון נקבה. בקיצור רולן, לדעתי זה עושה להם רע בכל מצב...רק קשה להם להודות ואם תשאלי, כמו שראית לא קיבלת תשובות כי : יתכן שהם לא זוכרים כלום......... ועוד זה במצב ההדחקה, בפנוכו בפנוכו מרוב פחד הם עוצמים את העיניים??????? חחחחחחחחחחחחחח מה את אומרת... תמיד הנשים גם חושבות בשביל הגברים? אז מה בעצם היתה השאלה שלך ????
עלמה 123

rolan

New member
הרגת אותי ../images/Emo67.gif

אני שמחה שנכנסתי לכאן עכשיו...
צחקתי וואוווווווו
עלמה את אחלה
איך לא חשבתי על זה
עכשיו אלך לישון רגועה...

למעלה