יש לי שאלה לגברים

morannnnnnnn

New member
יש לי שאלה לגברים

איך אתם יודעים שבאמת מצאתם אהבה ושזה לא סתם ארוע חולף? במה זה מתבטא?

שגיא24

New member
אף פעם לא יודעים

אני יכול להגיד, עם יד על הלב, שכל אחת שהייתי איתה, שהיתה חברה שלי, זה מפני שחשבתי שמצאתי את אהבת חיי ולא אהבה חולפת. כמובן שמכל מקרה כזה לומדים יותר ויותר ומסיקים מסקנות ולומדים להבא כיצד לזהות משהו אמיתי ומשהו שרוב הסיכוים לא יחזיק הרבה מעמד. אף פעם לא יודעים אם זה באמת זה, תמיד ישאר איזשהו ספק קל שאולי מסתובבת שם בחוץ מישהי אחרת יותר מתאימה. אבל זו שאלה עם תשובה שצריך לקחת עליה את הסיכון. עובדה שאנשים מתחתנים ולוקחים את הסיכון. אני מקוה רק שכשזה יקרה לי אז אקח את הסיכון הנכון ולא אגיע חס ושלום למצב שבו אגלה שטעיתי והסיכון הזה יוביל לגירושין. חס וחלילה. לא בשבילי!

morannnnnnnn

New member
שאלתי לגביכם-הגברים

כשאני חושבת על מישהו בצורה רצינית אני יודעת...

:)...היית צריכה.....

פנית לגברים וקיבלת תשובה על הנשים... את לא יודעת שכשאין שכל אין דאגות...חח...:) לפי דעתי היית צריכה לשאול את הנשים על הגברים... אולי היית מקבלת תשובה..!!...(; אני אנסה לענות לך...מהיכרות קטנה עם העם הגברי..חח אני חושבת שכשגבר אוהב את פשוט מרגישה את זה... נכון שזה מוזר להגיד... אבל את מרגישה את זה במגע שלו...בנשיקה שלו...בליטוף שלו...בחיבוק שלו... את פשוט מרגישה... יש שיגידו כמה שהוא מביא לך מתנות.. או כמה שהוא מפנק ומבזבז עלייך כספים... או כמה שהוא בא אלייך...וכולה וכולה וכולה... אבל....לפי דעתי זה לא נכון....כי כל אחד והאופי שלו בקטע הזה... יש בחורים ביתיים יותר ויש שאוהבים לצאת יותר...זה לא סימן לאהבה... הסימן הוא המגע...אם כשאתם נוגעים אחד בשני את מרגישה שהוא מצטמרר אז הוא אוהב אותך.. אם את רואה שהוא מתרגש כל פעם מחדש כשאת מלטפת אותו אז הוא אוהב אותך... אם את מדליקה אותו רק מנשיקה אז הוא אוהב אותך... אלה סימנים שרק את יכולה להרגיש ולדעת כשאת איתו ואף אחד לא יכול להגיד לך במקומך את זה... אהבה זה לא משהו קבוע ואין לזה אפיונים ידועים מראש..זה דבר שמשתנה...כל אחד לגופו......:) עיצה קטנה ממני....:)

gal86

New member
בידיוק!!!!

יאאלה איך שרשמת את זה זה בידיוק זה!!!! סתומרת אי אפשר לקבוע אהבה לפי קריטריונים אבל לפי המגע הפיזי אפשר להבין מלא דברים...... ובדיוק לפי אך שתיארת את זה .... זה ככה !!! וכל מילה מיותרת--- פשוט לקרוא . גל

Zardos2003

New member
בחלוף הסערות

בחלוף הסערות בשוך הרוח לאחר ההתפעמות באה רגיעה ידיעה תובנה שזה שם וקיים ולפעמים זמן רב אחרי כן זה נעלם לפעמים זה נשאר אין הבטחות יש רק דרך אין מקום ויעד סופי

להב 31

New member
../images/Emo23.gifרבים ניסו ולא הצליחו

להגדיר את המושג אהבה........ בשביל לדעת אם אכן זאת אהבה, רצוי לתהות על קנקנה. קטונתי מלנסות ולהסביר זאת, אבל הינה סיפור קנטנטן: אחת האקסיות שלי שאלה אותי בהזדמנות כלשהי- "מה זאת אהבה?" עניתי- "אני לא יודע מה זאת אהבה אבל אני יודע איך אני מרגיש כשאני מאוהב. במצב זה, אני חושב על מושא אהבתי דבר ראשון כשאני מתעורר בבוקר ודבר אחרון לפני שאני נרדם בלילה". היא שאלה- "כך את מרגיש כלפי?" אני עניתי- "כן !!!" כך אמרתי לה לראשונה שאני אוהב אותה........

ILYVM

New member
להב 31

אם היתה שם אהבה למה קוראים לה היום ה"אקסית" שלך? כנראה זו לא היתה אהבה אמיתית אני טועה?

להב 31

New member
ברור שאתה טועה

אהבה לא מחזיקה לנצח !!! היתה במערכת היחסים הזאת הרבה מאוד אהבה, חום, רגישות, כנות ופתיחות. נפרדנו כאשר אנחנו עדיין מאוהבים (הנסיבות לא איפשרו את המשכו של הקשר). קיומה של אהבה אינה מותנית בכך שהיא לא תסתיים. האם לך לא היו מערכות יחסים שהסתיימו למרות שבהתחלה היתה שם אהבה ?

Mr Boggy Man

New member
בלע

כשלא היה לה חזיה D, בלונדינית ושאפה בצורה מדהימה. כשהיה לה תוכן והיא לא עשתה דאווינים על אחרים. כשהיא לא אהבה את בריטני או כל מותג אחר ושהיא לא התלבשה כאילו היא יצאה מחנות קסטרו בדיוק הרגע. ואחרי כל זה, אם מרגישים משהו, זו אהבה.

אצא לי

New member
איך יודעים אמממ...

כאשר אתה אוהב אותה גם אחרי שלושה חודשים. כאשר אתה קם בבוקר ועדיין מרגיש פרפרי בטן כאשר אתה גורם לה לגמור בצרחות ונשאר לחיבוק ולא נרדם והיא ממלמלת כמה שהיא אוהבת אותך. כאשר אתה לא רוצה שהיא תלך מיד אחרי.

למעלה