יש לי שאלה לדיאטנית

keren358

New member
יש לי שאלה לדיאטנית

אם אני אוכלת ביום אחד שקית קטנה של פתיתים המכילה 250 גרם ומכינה את זה עם כפית שמן, כפית מלח, מעט פלפל שחור, מעט פפריקה מתוקה ומרק עוף ופה ושם אני אוכלת אבטיח או שזיף ואני שורפת בחדר כושר 700 קלוריות בערך... לפי חישובים שלי אני שורפת יותר קלוריות מאשר אני צורכת ואני לא יורדת במשקל!!!!!! נתקעתי באותו משקל! אני שוקלת 60 אני בת 16 והגובה שלי הוא 1.66 (הכל עם 6) לפני חצי שנה שקלתי 54 ואני רוצה לחזור לזה אך לא מצליחה!!!
אשמח אם תוכלי לעזור לי

AIRHEAD

New member
זה כל מה שאת אוכלת??

אני לא דיאטנית אבל נראה לי שזה מעט מדי, ובטח לא מספק לגוף את כל מה שהוא זקוק לו לפעילות שוטפת. אה...ועוד משהו, אולי בהתחלה תרדי, אבל אח"כ את תעלי הכל כי חילוף החומרים שלך יואט.

keren358

New member
ווואיייי עכשיו עוררתן בי חשדות../images/Emo46.gif

אני עושה במכשיר של אופניים וידיים כזה שב40 דקות אני שורפת בו 600 קלוריות, ככה רשום על המכשיר אולי המכשיר הזה סתם מעפן ומשקר עליי?!?!? ואחרי שאני עושה את זה אני שורפת 150 קלוריות פחות או יותר בהליכון ואני בכלל לא מרזה!!! אני חושבת שיש בפתיתים יותר קלוריות מאשר הנתונים שרשומים על השקית (150 קלוריות ל100 גרם) מישהו פה עובד עליי וזה הגוף שלייי !! זה לא פיאר

keren358

New member
אהה ולא אני לא אוכלת רק פתיתים

אני אוכלת גלידות דיאט ושטויות כמו... ג'לי שאני מקפיאה ומכינה מזה קרטיב... אממ הרבה מסטיקים!!! ואני שותה רק דיאט ומים!

תשובה

כדאי שתפגשי דיאטנ/ית מקצועיים שיעשו הערכה מתאימה וימליצו לך בהתאם. בקצב הזה רק תגרמי לעצמך נזק ואולי אף בעתיד תשקלי יותר ותצטרכי לאכול פחות על מנת לרדת במשקל....

למעלה