יש לי שאלה לטייסים....

Slim_shady

New member
יש לי שאלה לטייסים....

אני רוצה להיות טייס עכשיו לא הבנתי דבר אחד אתה צריך לחתום קבע שש שנים ובמשך השש שנים האלה איפה אתה גר? אם אתה יכול לגור בבית שלך ומתי שצריך לחזור לבסיס למרות שאתה גר במרכז הארץ והבסיס נאמר בחצרים? בתודה slim_shady

tali_le

New member
תשובה...

טייסים במשך כל זמן השירות הפעיל שלהם בטיסות גרים במגורי הבסיסים שבהם הם משרתים אבל כיוון שזה שירות שמצריך חתימה ארוכה תנאי המחייה שם הם מצוינים, בתים לכל דבר והכול

Slim_shady

New member
אבל?...

יש חופשות כי אני גר במרכז הארץ ואני עדיין רוצה להיפגש אם חברים וכאלה?? ותודה שאתה עונה לי... slim_shady

kitty

New member
ועו משהו...

מן הסתם...כן גם לטייסים ופרחי טיס יש חופשות ורגילות ושבתות כמו לכל חייל אחר...

kitty

New member
לא מדוייק....

טייסים לא חותמים קבע לשש שנים. זה הולך ככה: משך הקורס הוא שנתיים לאחר מכן יש שלוש שנים של שירות סדיר ובנוסף לזה שנתיים קבע. סך הכל שבע שנים... ימי הגיבוש של הטיס יורדים מתקופת הפז"מ של השירות הסדיר. והמגורים הם בבסיסי חיל האויר השונים בהתאם לטייסת שבה הם משובצים. זהו..בהצלחה.

avipe

New member
שטויות

טייס בקבע כמו כול חייל קבע אחר וכמו כול שכיר אחר במשק יכול לישון בבית שלו איפה שהוא גר ולקום בבוקר ללכת לעבודה (לטייסת) ולחזור בערב הביתה...אך כמובן שהרוב אכן גרים בבסיסים כי זה נוח יותר...

kitty

New member
אבל אני מדברת על...

הטייסים שנמצאים בשירות סדיר...

מזלט

New member
תפסיקו לדבר שטויות כולכם

אני בעצמי חתמתי על טופס שמאשר שמבידה ואני מסיים את הקורס, אני מתחייב לחתום 5 שנים. שזה אומר: שנתיים קורס, עוד שנה חובה ו-5 קבע, סה"כ 8. אפשר לגור איפה שרוצים, ואם אתה גר בת"א ומשרת בחצרים, תופסים טיסה משדה דב לחצרים, שזה פחות מחצי שעה.

Slim_shady

New member
ok...

מה שהבנתי ממה שאמרתם זה שמונה שנים גרים איפה שרוצים ומשרתים כמו עבודה רגילה בחצרים!!!...??? בבקשה תענו כי אני ממש בדילמה בקשר לזה בתודה: slim_shady

למעלה