יש לי שאלה לכווווווולם

Sorry420

New member
יש לי שאלה לכווווווולם

בוא נגיד את זה ככה..... כמה אחוז מהיום שלך אתה מקדיש לאומנות?

Swanskee

New member
הייתי אומר

נע בין 45 - 70 יש ימים שיותר יש ימים שפחות

yoyo com crew

New member
אני...

חושב על זה 99% מהיום ומקדיש לזה 80% מהיום (יש ימים שאני מקדיש לזה 100% מהיום...)

acab123

New member
לא כולל שיינה

בין 30-60 ומה אתם מזיינים ת'שכל 89% זה כ''כ הרבה כנראה שאין לך חיים בכלללללללל

Swanskee

New member
אהה אם זה כולל מוזיקה ועוד אומנויות

אז יותר.....

acab123

New member
ברור..

אבל 420 התכוון לגראף ואומנות ציור וכאלה לא מוזיקה ושטויות.. וגם כולם חוץ מסולדן פפר

esari

New member
השאלה האמיתית היא

כמה אחוז אני משקיע לאומנות בלילה, יותר מידי.

morkrom

New member
הייתי אומר ש

בסביבות ה75% לאומניות השונות. אבל זה משתנה, יש ימים שזה יוצא הרבה פחות.

morkrom

New member
למען הדיוק

הייתי אומר שאני משקיע בערך 50-45% מהזמן שאני עבר בממוצע, הכי הרבה זה ה75% שאמרתי.

Make

New member
מעניין

זה משתנה מאמצע השבוע לסופי שבוע בהתחשב בכך שאני עובד 9 שעות ביום וישן משהו כמו 6 , גם אוכל ומתקלח פה ושם ומקדיש זמן לתקשורת עם אנשים ועניינים שונים , אז בימי חול אני מניח שלא יוצא לי להתעסק באומנות יותר משעות ספורות (וזה לא רע בכלל) בימים שאני לא עובד מן הסתם שאני מקדיש הרבה יותר , שליש או חצי יום לפעמים קשה קצת לענות על כזה דבר , יש תקופות טובות ויש פחות , תלוי בהרבה דברים מאד מקנא באנשים שיכולים להרשות לעצמם להתעסק 80 אחוז מהזמן באומנות (אף שזה נשמע קצת קיצוני ובקצב כזה אתם אמורים להיות ממש ממש טובים ומן הסתם גם להרוויח מהאומנות או להיות פשוט מסודרים כספית כי זה אומר שאתם עוסקים אך ורק באומנות בחייכם) . . בקיצר , כמה שיותר יותר טוב

morkrom

New member
בקשר לזה

אישית, בגלל שאני עוד לומד בתיכון, יש לי הרבה זמן פנוי (במקום ללמוד, כמובן) וגם הזמן שאני בבית ספר מושקע הרבה באומנות - סקיצות או להכין סטיקרים בשיעורים או דברים כאלה.

CVA1

New member
בסביבות ה-75

בשאר הזמן אני אוכל וישן

למעלה