יש לי שאלה לכולם, מי שבא לו שיענה

gal33

New member
יש לי שאלה לכולם, מי שבא לו שיענה

סתם בעקבות דיון עם מישהי בנושא ניתוחי קיצור קיבה, מעניין אותי לדעת אצל כל אחד ממתי ההשמנה? אני לדוגמא הייתי שמנה באופן קיצוני מאז שאני זוכרת את עצמי. הייתי הילדה הכי שמנה, בגן / בי"ס / צבא וכו´. מי שבא לו בבקשה שיענה ממתי הוא שמן, ואם זו השמנה נסיבתית, אז אם לא אכפת לו, ממה וכמה שנים הוא סחב אותה. תודה, גל.

מירי,

New member
מתמיד....

אף פעם! אבל אף פעם לא הייתי רזה היו תקופות (תחילת צבא, תחילת תיכון) שניראיתי ממש טוב , מן שמנמונת כזו... בהריון הראשון היפסקתי לעשן ואז... כבר בשליש הראשון (שבו בעצם לא עולים במשקל) עליתי 30 קילו , כשחזרתי לעבודה אחרי כל הריון (יש לי שני ילדים) עליתי כל פעם 10 קילו... והתוצאות היו כמו שהיו...

lir42

New member
גל שלום

אני התחלתי להשמין מגיל 12 מאז חגיגת הבת מצווה שלי תמיד הייתי רזה מאד והורי מספרים כאשר הייתי קטנה יותר (את זה אני לא זוכרת) הייתי בוכה שהיינו מתיישבים לאכול לא רציתי לאכול. למה השמנתי? סיפור ארוך ומאד אישי לירי

שלגיה**

New member
מילדות

נולדתי תינוקת עם לחיים תפוחים...ומאז הלחיים הללו איתי,בילדות סבלתי מצביטות בלחיים ומאז כל מי שיעז לצבוט חוטף נגיחה...סתאאאאם תמיד הייתי שמנה,בגן,בביצפר,בתיכון וכמובן גם בצבא.פעם אחת בתיכון הגעתי למשקל 68 ק"ג ונראיתי פגז אמיתי (התמונות מדהימות מאז) והיום אני שואפת למשקל 70 שרק יעשה אותי בן-אדם אמיתי.

רוייקו

New member
תשובה לגל

עד גיל 6 הייתי ילד רזה. לא לשד עצמות, הייתי עסיסי, אבל רחוק מלהיות שמנמני. בנוי לתלפיות, קיצר. עד כיתה י´ סחבתי בין 30 ל 40 אחוז משקל עודף: הייתי שמנמן - לא שמן במישקל קיצוני. בכיתה יא´ הייתי עם מישקל של 30 קילו עודף. שקלתי 90 קילו על גובה של 1.60 וקצת. בטירונות ירדתי למישקל של 78 קילו. הרגשתי רזה כמעט ואז, אחרי שלושה חודשים של טירונות, התחלתי שוב לעלות במישקל עד למישקל של 95 קילו בסוף שירות הצבאי. ארבע שנים אחרי השירות הצבאי עמדתי על משקל של 105 קילו, כ 45 קילו מעל המישקל האידיאלי לגובה שלי. האם זה נחשב להשמנה כרונית ? כן. האם מדובר במישקל קיצוני ? רק בארבע השנים האחרונות, בחלק האחרון שלהם, כשהגעתי לשיא. גם היום אני מרגיש שמן. יש עלי כ 8 קילו עודף. אני מוכרח להוריד אותם ויהי מה.

RomiVais

New member
היי גל - מאז ומעולם ../images/Emo13.gif

גם אני כמוך, הייתי הילדה הכי שמנה כל החיים שלי, למרות שהמון פעמים הצלחתי לרדת במשקל אף פעם לא הגעתי להיות "רק" מלאה או רזה בכלל! אצלנו במשפחה זה תורשתי אבל זה לא תירוץ כבר
אף פעם לא אכלתי יותר מדי, אין לי מושג מה היו הגורמים המדוייקים להשמנה אצלי, אחותי למשל רזה והיא תמיד אכלה 10 פעמים יותר ממני (עכשיו זה כבר 20-30 פעמים יותר)
אני בת 20 ומבחינתי זה מספיק זמן. מעכשיו והלאה המחוגים יזוזו אצלי רק לכיוון אחד - שמאלה!! שיהיה לך יום נפלא, רומי

אני מאז ומעולם הייתי שמן

מאז ומעולם נראה לי שבשנה הראונה לא כל כך כי נולדתי 3.559 אבל יש לי סבתא שהיא גידלה אותי ( לא הייתי בפעוטון אלא סבתא שלי שמרה עליי ) והיא הייתה רודפת אחריי עם נאוכל ובגלל זה 15.5 שנה אחרי אני נראה ככה

רועי תבין

זהההההההההההה ננננננננניייייייייייתתתתתתתתווווווווחחחחחחחחחחח אכן יש סיכוי לשבור את המעגל אבל זה ננננננננניייייייייייתתתתתתתתווווווחחח ויש בזה סכנות כמו בכל ניתוח חוץ מזה דיברתה עם ד"ר סובחי ועם כן תודיע לי מה קורה לסלולרי

התחלתי להשמין אחרי הצבא

עד הצבא ממש נראתי טוב ממש לא שמן המשקל התאים לגובה שלי 192 ס"מ שהתחלתי לעבוד במקום בו אני נמצא עד היום אני מדבר על שנת 1972 שקלתי 92 ק"ג מאז עליתי במשקל עד ששקלתי 150 ק"ג והיתה תקופה שהגעתי למשקל של 163 ק"ג עכשיו אני 8 חודשים אחרי הניתוח שוקך 96 ק"ג.

rinaoren

New member
היי גל!

אני שמנה רק 3 שנים מאז ההריון שלי עד ההריון הייתי על משקל של 75 ק"ג על גובה 1.77 ואז נכנסתי להריון וחגגתי ובלי להרגיש העלתי 40 ק"ג שאני סוחבת אותם מאז! ביי רינה.

למעלה