יש לי שאלה לכולם

מ י כ ו ש

New member
יש לי שאלה לכולם

איזה סרט הכי אהבתם של אדוארד נורטון... ובלי קשר בהצלחה בלימודים....

מיצי007

New member
אני אישית הכי אהבתי את

הסרט פייט קלאב. זה תמיד ישאר במקום הראשון שלי. ואגב מיכוש-אני מודעת לעובדה שאת אמנם חדשה,אבל בואי למפגש! יש פה עוד שתי חדשות שגם יבואו למפגש...

מ י כ ו ש

New member
למיצי

גם אני הכי אהבתי את פייט קלאב... אני לא יודעת ממש על איזה מפגש דיברת אם תוכלי להגיד לי זה יהיה נחמד... בכל אופן שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה מחר

מיצי007

New member
מפגש הפורום כמובן

ראי הודעה מתחת שכותרתה:"מפגש הפורום הראשון
" וכל הכבוד לך על הבחירה,אין מה להגיד-זה ה-סרט שאד עשה,וכמה מפתיע שאד מחשיב את זה לסרט הכי טוב שהוא עשה. יש לנו טעם טוב

SoundsOfSilence

New member
אני הכי אוהבת את אמריקה איקס

כמה שפייט קלאב מדהים והוא באמת היה מתחרה רציני על התואר בשבילי אין על אמריקה איקס. הסרט הראשון עם אדי שראיתי...

מיצי007

New member
פייט קלאב לדעתי תמיד

מתחרה אצל כל אחד שאוהב את הסרטים של אד,תמיד אנשים אומרים את זה... בגלל שרוב הסרטים שלו כל כך טובים-זה באמת קשה...

מ י כ ו ש

New member
אמריקה איקס

זה סרט ממש ממש ממש טוב... והוא מדובר על משהו קשה ומהחיים כמובן מה שהופך אותו לסרט מיוחד זה שהוא גורם לך להתחבר לדמות ממש טוב במיוחד כשהו נהפך לטוב...(לפחות לי הוא גרם...) אב בלי קשר אדוארד נורטון אחלה שחקן בכל סרט שתבחרו....

מ י כ ו ש

New member
למיצי

אין על פייט קלאב תמיד ישאר בליבי... ובקשר למפגש אם אני יוכל אז אני יבוא בכיף...

ayaliar

Well-known member
אני הכי אהבתי את פחד ראשוני

אבל חסרים לי כמה סרטים עדיין פשוט אחרי פחד ראשוני פשוט נשארתי בפה פעור. המשחק שלו שם פשוט מדהים. והסרט מאד מעניין. גם פייט קלאב סרט ענק אבל אני עדיין מעדיפה את פחד ראשוני

מיצי007

New member
דבר אחד אני יכולה להוסיף לדברייך

איה... בפחד ראשוני הוא אכן מעיף אותך פשוט מרוב הלם... המשחק שלו מדהים שם,ואני חושבת שאת האמת?מאז פחד ראשוני רמת המשחק שלו לא עלתה דרגה(למרות שכרגע ומאז הוא נמצא בדרגה גבוהה) אבל באמת-אלמנט שמוסיף לאהוב את פחד ראשוני הוא בהחלט
הסוף,שאז את באמת רואה כמה הוא שחקן טוב.

פנינושה

New member
זו אכן השלישיה הפותחת של סרטי אדי

בשבילי
לפחד ראשוני יש את היתרונות שלו: זה סרטו הראשון (אז הכרתי את אדי ונשארתי המומה) בעצם בתחילת הסרט הוא לא היה מוכר בכלל וזה מה שנתן לו את היתרון ההפתעה, הסצנה של הסיום שהיא מדהימה, איך הוא גנב לריצ'רד גיר את ההצגה ובכלל המשחק שלו שם ברמה מאד גבוהה מבחינת דיוק וכניסה לדמות. לאמריקה x יש את היתרונות שלו: מבחינת העוצמה של הטרגדיה וכמובן המשחק החזק של אדי. יש אנשים שלא זיהו אותו בהתחלה מרוב השינוי העצום שהוא עבר כדי להיכנס לדמות. מועדון קרב זה סרט גדול מהחיים מעבר למשחק של אדי שהוא מצוין כתמיד כי התסריט הזה מראה רעיונות מדהימים לגבי השקפת עולם. בכלל דיויד פינצ'ר הוא במאי מדהים וכל סרט שלו הוא מין מופע להטוטים. כשהוא שודר לאחרונה בערוץ 2 הפרומו שלו אמר "הסרט שייתן לכם אגרוף בבטן". אז לא הצלחתי לבחור. עדיין מבולבלת.

OfrikiG

New member
סיכמת את זה יפה

ובאמת בגלל שהוא שחקן מעולה והוא ממש טוב בכל תפקיד שהוא עושה, ובגלל שהוא בוחר פרוייקטים באמת מעניינים ומגניבים אז קשה לבחור סרט אחד אבל לא יעזור...פייט קלאב זה ה(!)סרט

מיצי007

New member
זה בהחלט השלישיה הפותחת

נראה לי של כולן
בנוגע למראה של אד באמריקן היסטורי איקס,באמת הרבה אנשים שאלו אותי כי הם לא זיהו אותו בגלל השינוי הפיזי שהוא עשה והתבלבלו מאוד כי לא תיארו לעצמם שנער חלשלוש מפחד ראשוני(ששם הוא באמת גנב לריצ'רד גיר את ההצגה ובגדול) זה אותו אחד ששיחק נאצי מנופח ומאיים. ולגבי דיוויד פינצ'ר באמת רוב הסרטים שלו מדהימים-ראי ערך SE7EN

ayaliar

Well-known member
בעעעע Seven

אני כל כך לא אוהבת את הסרט הזה. אם לא הסוף, זה סתם סרט פעולה

*superstar*

New member
אמריקן היסטורי איקס...

סרט גאוני.. דמות עוד יותר גאונית.. שחקן בכלל לא מהעולם הזה... כל זה מתחבר לסרט אחד ע-נ-ק ובלתי נשכח!!!!!!!:) *דיד*

Sheep From Hell

New member
American History X Rules!!!

זה הסרט הכי מדהים שראיתי בחיים שלי, זה לא רק הסרט הכי אהוב עלי של אדי אלא גם הסרט הכי אהוב עלי בכללי!!! הוא משחק שם מדהים והוא נירא שם מדהים והסיפור של הססרט כל כך טוב.. פייט קלאב זה אכן סרט מצויין אפילו הרבה מעבר לזה... בוא נגיד ש אם אמריקה איקס מקום ראשון אז פייט קלאב במקום בין הראשון לשני, ככה באמצע...

מיצי007

New member
ככה אחד וחצי../images/Emo6.gif

אצלי גם בכללי פייט קלאב הוא הסרט האהוב עליי...

למעלה