יש לי שאלה לכל הבונים (שכבת י´) שבי

יש לי שאלה לכל הבונים (שכבת י´) שבי

מה אפשר לעשות בקן ששכבות הגרעיןם המעפילים והחושלים כמעט ולא אים לקן ואם כן אז רק 3 4 שלא עושים כמעט כלום

איי סתם זילזול!!

אריאל אני איתך בקן!! ואני רוצה להגיד לך שאתה מזה טועה!!! נכון ברגע זה הטניקים באים רק לפעולות כי הם קבוצות חדשות לדוגמא ערן הוך והגר ואלעד ורייכמן ועוד כמה כן באים.. י"א קבוצה שהתפרקה כבר ממזמן ואפרת מנסה לבנות אותם אז הם באים אלה שבאמת בתנועה באים..(רעות ריינר פוגל).. הם גם קבוצה נורא קטנה.. י"ב אתה באמת לא יכול להתלונן כי הם כן באים אומנם לא תמיד ואומנם אתה צודק לקן באים תמיד יצוג גדול יותר של "תחת" ו"בהמות"(שכבת י). אבל כרגע אנחנו השכבה החזקה בבוגרת ובכול הקן..אז אין ממש מה לעשות ובטח לא להתלונן... ככה זה

שילי מותק../images/Emo7.gif

תקשיבי קבוצת המעפילים במצב הכי טוב בשנה האחרונה אתמול אפילו באו יהלי וכו קבוצת אטנבה חזקה אבל עצלנית וקבוצת הפותות "יש להם סדר עדיפויות אחר" ע"פ עופר בקיצקוץ הם סתם עצלנים ולא שמים זין

גה גה גה

New member
אריאל

קודם כל נתחיל במה אפשר לא לעשות לא לצעוק על מי שבא לקן אחרי הרבה זמון שהוא לא היה שהוא אפס...זורק זין וכו דברים כאלה אריאל יוצרים אנטגוניזם!( לא יודע איך לסביר את המונח הזה) כלומר אנשים שבאים ומקלים צעקות וגערות א. לא מרגישים בנוח בקן ב. מוציא להם את כל החשק מלבוא לקן ג.מעצבן!!!!!!! מה עוד לא לעשות לשבת מול המחשב לגרבץ ולקטר.... באשר לשכבת המעפילים(יא איזה מגניב אני אני במהפיכה)....שניכם שי לי ואריאל כובים דברים לא מדוייקים פירסט אוף אלל יהלי ושות´ לא לקחו חלק בפעולה הם באו לקן כחלק ממשימה שאפרת נתנה נתנה לנו. ובקשר לקבוצה עצמה אז היא אמנם לא משגשגשת כדברי אריאל אך היא גם לא קבוצה נבנית.... יש שלד קבוע של עשר אנשים פחות או יותר...שבאים לעבור פעולות הפעולות שלנו עד השבוע היו בימי ראשון ורביעי ימים שבהם אין פעילות מלאה ככה שהקשר שלנו עם הבוגרת נהייה נורא רופף בוינסף לפעולות יש לנו גם פעולות פולין ומוסדות חנכים ... אנחנו מעדיפים לבלות את זמנינו בדברים הנ"ל ולאו דווקא בפעיליות בוגרת זה לא שאנחנ ומנותקים כמו שחושבים שלושה מששים - אגדיים נציגות במועצת מחוז נציגות בנשיאות חניכים נציגות במעוצת שביעיות מקווה שתיקח לתשומך ליבך ולא תהפוך את הקן לקן של "יודניקים"( המהפכה על הזין שלי) הקן הוא של כל הבוגרת עלה והגשם

באמת?!

אין לי מושג מי את אבל כנרא השאת לא ממש רואה את זה מנקודת המבט שלי מה שאני רואה זה ימי ניקיון עם יחסית הרבה בונים מספר מעט של חושלים מספר עוד יותר מועט של מעפילים ובקושי נציגות 1 משכבת הגרעין

הזהו שלא!!

גה גה גה אני לא יודעת מי את/ה אבל ... מזה הגזמת... כי ברוב ימי הפעילות וברוב ימי הנקיון יש יצוג של לרוב שניים עד שלושה אנשים ריינר רעות ולפעמים רומן... נכון שייש לכם קבוצה..אז תראו אותה... תבואו לישיבות בוגרת ותבואו לערבים ... זה שאתם באים 2 בשבוע לפעולה וזה שאתם במועצת נוער או קן? (בד"כ אותם אנשים..).. ובקשר לזה שאתם עסוקים או לא מוצאים את הזמן..אז תמצאו כמו שאנחנו יכולים ולא יש גם חיים... ואצלנו 90 % מהשכבה מדריכים.. אז יש לנו ישיבות מדצים ויש לנו המון דברים.. שכבת י"ב זה שאתם משצ"ים שבאים פעם ב...(סיוו וביבר וליבי שבאה פעם ב.. כול הכבוד)... גם אתם צריכים להראות נוכחות ולא של שניה וחצי כמו שאתם תמיד עושים

קצת פירגון../images/Emo25.gif

אוי איזה כיף לי אני משוטטת פה ופתאום מוצאת מיני פורום למזכרת אימפריה אז חבר´ה רבאק כולנו באותה בוגרת לא נראה לכם שבמקום לריב ולהתווכח יש מקום לפרגן ולעזור ולהרים ולהביא יותר אנשים תמקדו את האנרגיות לדברים החשובים באמת וזכרו-תמיד ניהיה אימפרית מחוז דרום אוהבת אותכם
||

למעלה