יש לי שאלה לכל הפריקים ואני מצפה לת

california love

New member
יש לי שאלה לכל הפריקים ואני מצפה לת

טוב,אז באמת שאני לא ערס או משהו,ואני לא מאלה שמביא מכות לפריקים וכאלה אבל למה רובכם,אני לא מכליל,חייב להתלבש שחור או להתלבש מוזר?? זה בשביל הצומת לב? מרדנות?אף פעם באמת לא הבנתי... ועוד שאלה : אני,בתור אחד שחולה על ראפ מאז שטופאק עוד היה חי לא מבין למה הייתם צריכים לקחת לנו,הראפרים,את הבאגיס?? זה הפך למותג של פריקים בלבד !!!! טוב,אני מצפה לתגובות.....

shabby

New member
אוקיי, אז למה...

רוב הראפרים, לא כולכם אנלא רוצה להכליל, חייבים ללבוש באגיס? (= אני אישית שומעת היהודים ולא לובשת שחור... ת´אמת? אין לי אף בגד שחור בארון. ואני אוהבת ללבוש באגיס, כי זה פשוט כיף... (=

shabby

New member
תיקון: יש לי חולצה אחת שחורה,

ועוד כמה דברים שחורים, אבל אנלא לובשת אותם אז זה לא נחשב.

M o r t i c i A

New member
אולי זה לתשומת לב...

(כל ההודעה הזאת היא דעתי האישית נא לא להתנפל אליי
)
טוב אז בן אנוש...למה אנחנו מתלבישים מוזר? אולי חשבת שאתם אלו שמתלבשים מוזר?? (איך הפכת את היוצרות הא?) אולי אנחנו אלה שקובעים לכם את האופנה... תסתכל,"פריקים" כבר שנים על גבי שנים הולכים את מכנסי הסנטרופז וכו´ והופ קפוץ שניה לקניון כל שהוא וסתכל,כל החניות מלאות מכנסיים שכאלה... עכשיו שחור? מה רע בשחור? שחור זה צבע שכל אחד לובש... עכשיו...בקשר לתשומת לב? כל אדם ואדם דורש את התשומת לב שלו איכשהו... יש כאלה בלבוש, יש כאלה בתסרוקות ובשיער, יש כאלה בצורת דיבור וכו´... תשומת לב זה משו שטוב לדרוש... אז בנימה כזו שאנחנו אלה שקובעים לכם את האופנה...

stars

New member
למה לעזזאל אתה שואל את זה פה?????

מה זה פורום "פריקים" או משהו???????

גררר שניהמ צודקימ ..והנה אני :)

קודמ כל FREAK=משונה,יוצא דופנ <גמ מפלצת..חחח> אז למה בדיוק אלה שאתה קורא להמ פריקימ לובשימ שחור? כי המ שונימ!אולי זה בשביל מרדנות,לא נראה לי שבשביל הצומי.כל מקרה אני למשל לא לובשת שחור הרבה אבל בייגיס דפקא כיינ וחוצ מזה שאני חולה על ראפ והיפהופ וככה גמ הרבה מאלה שאתה קורה להמ פריקימ .לפחות אני מכירה ה-מ-ו-נ כאלה,אז לא "גנבנו" את הבייגיס,פשוט לבשנו אותמ מאותה סיבה שאתה לובש בדיוק..זה שזה "הפכ למותג של פריקימ בלבד" לא נראה לי שאפשר להאשימ אותי בזה
. נסה להבינ
*איך זה שתמיד אני מחפש תשובה ולא מוצא*

vegi force 1980

New member
מעניין

אני תמיד הייתי פריק..(ולא מאלו שחוטפים מכות...) שחור?....לבשתי רק כשהייתי קטן כי זה התאים למצב רוח שלי...עד גיל 12 ככה... אחר כך גרתי בצרפת ואז בכלל הייתי לובש חצאיות סקוטיות הלבוש של הבן אדם זה לפי אייך שהוא מרגיש היום אין לי כמעט שחור בארון אבל זה עדיין הצבע האהוב עליי אם תראה אותי היום..לפי הלבוש לא תדע מה אני.... ואגב אפשר גם לשאול למה כל הערסים הולכים עם חולצות צמודות שחונקות את הריאות... ולמה הראפרים הולכים עם בגדים כל כך גדולים שהם יכולים לשמש בתוק שק שינה על זה אולי תענה לי כי אתה ראפר...

דבר אחד אני לא מבינה..

אתה לא יכול עכשיו ללבוש ת´באגיס ש´ך בכלל ש"פריקים" לקחו אותם?!@?!??!!?? בגלל שזה של פריקים1?! לא יותר פשוט ללכת עם מה שאתה אוהב ורוצה?!< ולא משנה עם זה פריקי פרחי צפוני בלה בלה בלה.!??!?!!?!?!? ביייי... נטע

בדיוק נטע!!!

זה מה שרציתי להגיד רק שלא הצלחתי לבטא זאת במילים :) לאב יו, רוני *שנורא מרוצה לפגוש בפורומ הזה את כל פורומ אביב גפנ ובמיוחד תא נטע *

נכון מה הקטע בזה../images/Emo35.gif

מה עם מישהו לובש בגש שאתה לבשתה והוא לא כמוך אז אסור לך ללבוש את מה שאתה אוהב
זה ממש נשמה דפוק תחשוב על זה בקיצר אנשים תעשו מה שאתם רוצים תלבשו מה שאתם רוצים וזהו...

peace n love

New member
יש לי רק תשובה אחת...

אני חייבת לציינ שאני לא חושבת שיש דבר כזה פריקימ ערסימ וכל החרטה בארטה האלה!! אבל אני יכולה להגיד לכ שאני לובשת הרבה שחור בגלל המשמעות בזה...אני בנ אדמ דיי דיכאוני לפחות עמ המשפחה שלי כי המ לא נותנימ לי יחס וכל זה אז אני מראה את הדיכאונ שבי....למרות שאני בנ רדמ דיי מאושר שאני מחוצ לבית...מקווה שעזרתי לכ...

california love

New member
טוב אז ככה

קראתי פה שמישהו אמר שהפריקים בעצם המציאו את הבאגיס .... פאקין בולשיט אם תסלחו לי !!!! אני יקח אותכם קצת אחורה במינהרת הזמן,לעידן הניו-סקול בתחילת ה90 ועוד לפני זה כשסנופ דוגי דוג פתח רשת חנויות חדשה ושם מכרו פעם ראשונה את המכנסיים האלה שקוראים להם באגיס !!! ושאלתם אם הפריקים לובשים את הבאגיס האם זה מפריע לי ?? בטח !! למה אני צריך ללכת ברחוב וערסים מטומטמים קוראים לי פריק ? טוב אני מקווה שאף אחד לא כועס עליי או משהו אני רק מביע את הדעה שלי... ולהוא ששאל למה אנחנו הולכים עם בגדים כמו שקי שינה אז קודם כל כי זה נוח ועולם ההיפ הופ זה תרבות שלמה וחלק מהתרבות זה הבגדים האלה.... ride or die baby....peace

התשובה נמצאת בגוף השאלה..

ראפר יקר.. קודם כל, מה נשמע? ועכשיו אני אתיחס לשאלה שלך... אתה בעצמך כתבת "לקחת לנו, הראפרים, את הבאגיס..." ובזה בעצם הודעת שהראפרים נהגו ונוהגים ללבוש באגיס... זה מה שחיבר את כל הראפרים- הבאגיס והבגדים הרחבים, הכובע ההפוך וכו´... בדיוק באותה מידה הפריקים נוהגים להתלבש בבגדים שחורים... להגיד לך את האמת, אני לא מתה על הקטע הזה בכלל, אני חושבת שכל אחד יכול ללבוש מה שהוא רוצה בלי שישייכו אותו לשום קבוצה... אז יאללה, תמשיך ללבוש את הבאגיס אם זה מה שאתה אוהב, וגם אני אמשיך ללבוש אותם כי גם אני אוהבת את זה... ביי בינתיים

למעלה