יש לי שאלה לכל מי שהיה בהופעה שלהם

jamesT

New member
יש לי שאלה לכל מי שהיה בהופעה שלהם

הם עושים בכמעט כל הופעה שלהם את 180 רק שבהופעות זה שחר שר ובדיסק יהלי שר. השאלה היא שתחשבו בלי כל הכיף שיש בהופעה רק השירה שלו את מי את מעדיפים בשיר??

ממממ... ../images/Emo168.gif

ככה.., לדעתי, זה רעיון טוב לפתוח על זה דיון.., אז אני הייתי מעדיף אני חושב ששחר ישיר את 180, כי השיר הזה בעצם נחשב כ- "שיר המטאל" של מוניקה, או משהו כזה, ובעצם בשיר כזה לדעתי צריך אנרגטיות, בדיוק מה שיש לשחר בטירוף!! מה אתם חושבים אנשים ולמה?

אנשים... ../images/Emo168.gif

יאללה תתחילו לפתוח קצת בדיונים.... תגידו מה שאתם חושבים!

jamesT

New member
180 זה לא שיר מאטל!!

אין לזה דיסטורשן חוץ מבהתחלה של הפזמון וגם זה לא כ"כ אם כבר זה יותר הסול פאנק שלהם!! ואל תתוכחו איתי אני מבין ב*רא הזה!!

לא התכוונתי.. ../images/Emo168.gif

מטאל במובן המילה, התכוונתי, שכביכול זהו מבין אחד השירים הרועשים יותר שלהם בעיקר בהופעות, וזהו שיר מאוד אנרגטי , נתתי בעצם דימוי למטאל (אנרגיות)

Just Adi

New member
לדעתי ../images/Emo80.gif

שחר עדיף, אומנם אם זה למקצוע אז שישאר על התופים אבל יש בו טירוף שאין ביהלי והוא משוגע כזה,מתאים לשיר שלו :)

נכון... ../images/Emo168.gif

לדוגמא בהופעה שיש לי על המחשב(אתה אחת שמרון שלח לי, ושלחתי פה לכמה אנשים), אז שחר עושה את השיר ממש יפה..., איך שהוא צוער "ואיילה מלחמה" או משהו דומה אני לא זוכר, וגם הוא אומר כזה מגניב "איך זה כל אחד נהיה לי איזה רוק סטאר..." והוא עושה את זה ממש חבל"ז...

למעלה