יש לי שאלה.... לכמה מכם כאן בפורום,

VAMPhantom

New member
יש לי שאלה.... לכמה מכם כאן בפורום,

יש ברשותכם את האוסף הנפלא הנ"ל: (אני מודה, הכוונה לאוסף הנדיר של לנון האגדי!)

VAMPhantom

New member
אוסף מדהים ביותר!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

בהחלט אוסף חובה לכל אוהבי ג'ון לנון
אגב, יש לי בנוסף גם ספר מלא עם כל ליריקת שיריו

VAMPhantom

New member
אגב, בתיוש, חייב לציין שאהבתי את...

הציטוט בעמוד הפתיחה:"גדולים יותר מישו!"
חייבים לציין שגם ממשפט ספונטני זה, כבר היה ידוע: מי הרוח החיה בביטלס
ובהחלט מי הגאון הבולט
אגב, בטח ידוע לכם כמובן, שיש שיר של לנון שמזכיר בדיעבד את האירוע,נכון?

|תיקון!

לא כולם כאן יודעים מי היה הגאון הבולט, אבל קבל חיזוק על כך, מזו שיודעת זאת באופן אישי. (אשתו הראשונה) לחיים! |שוקו

i love lucy

New member
אם זה האוסף עם השירים

imagin, when i was yunger ואני מכירה את שאר השירים אבל לא יודעת איך קוראים להם... אם זה מתחיל באמג'ן ואחר כך השיר מד'ר יו לפט מי.... אני מודעת לרמה הנמוכה של האנגלית שלי... אז אם זהזה אז יש לי את זה...

VAMPhantom

New member
איזו עטיפה יש לך לאלבום?

כפי ששמת לב, יש לי שם בהודעה, בדיוק את העטיפה, ואגב, זה לא סתם אוסף, אלא הכל באריזת קופסה

VAMPhantom

New member
על-פי תגובתך, מבין שאינך מכיר את..

כל תכולת האוסף המדהים הנ"ל!
זהו לא אוסף רגיל, אלא הקלטות נדירות ומיוחדות לשירים המוכרים+שירים שלא יצאו בעבר... באיכות שיפור...שלא לדבר על החוברת המדהימה המלווה זאת

Sith Master

New member
באמת לא מכיר...../images/Emo19.gif

לפי מה שאתה מתאר זה נשמע איכותי.... אבל לפי מה שאתה מתאר... זה גם לא אוסף!

VAMPhantom

New member
אכן כפי שמאיה מסרה../images/Emo45.gif

זו האנטולוגיה המלאה של ג'ון לנון!
דבר יפיפה ומיוחד במינו!אני אוהב כל רגע ושניה מתוך כל הדיסקים בו!

VAMPhantom

New member
אכן אוסף מלא!

עם הקלטות נדירות, דגימות ועוד ועוד וכו' וכו' וכי...

VAMPhantom

New member
אכן אוסף מלא!../images/Emo45.gif

4דיסקים באיכות מעולה עם הקלטות נדירות, דגימות ועוד ועוד וכו' וכו' וכי...

קוראים לזה גם האנתולוגיה???

והיא מורכבת מ-4 דיסקים???לא?! בכל אופן אם כן...אז ידוע לי על מה אתה מדבר... ולא כל כך התלהבתי העדפתילהחליף אותו המספר דיסקים אחרים... אולי זה נובע מהעובדה שאני לא אוהבת קריירות סולו באופן כללי(פרט להריסון ,היחיד בעולם הזה שהסולו שלו עושה לי את זה)

פירוט!

תוכל בבקשה לפרט מה בדיוק מכיל האוסף הזה? אבל תהיה עדין שאני לא אקבל התקפת לב על המקום מזה שאין לי אותו...

דקלה9

New member
אני חייבת להגיד

שיש לי את הקופסא הזאת, אבל אני לא מסכימה עם השאר. בעיני זה כישלון ענק. לא באשמתו של ג'ון, באשמת מי שהוציא את האוסף הזה. אני קניתי אותו כשהייתי בתיכון (כלומר- אחרי חיסכון ארוך ומפרך והרבה ילדים שסבלו את נוכחותי בזמן שההורים שלהם נעדרו מהבית) ונורא התאכזבתי. האוסף הזה יצא כתגובה לאנתולוגיה של הביטלס והוא מפסיד לה בכל קריטריון, למרות שג'ון בקריירה העצמאית שלו היה מעולה כמעט כמו הביטלס עצמם. האוסף ערוך רע, השירים שבו הם לא בהכרח השירים הכי טובים והגירסאות הכי טובות מתוך ההקלטות המוקדמות שלהם. האוסף מלא בציפצופים, שריקות והעברות של סרטים באולפן ויוצר הרגשה כאילו הוא נעשה בחוסר תשומת לב מוחלט. זו דעתי.

VAMPhantom

New member
הנה הפירוט של האוסף כולו:

במקרה שלא מובן כאן, מקווה שהלינק יעבוד, מניסיון עבר, קשה לקשר לינק לאתר הספציפי...
review 1. Working Class Hero [#] (Lennon) - 4:21 review 2. God [#/version] (Lennon) - 3:32 3. I Found Out [#] (Lennon) - 3:50 4. Hold On [#/excerpt] (Lennon) - :44 5. Isolation [#/version] (Lennon) - 3:48 6. Love [#] (Lennon) - 2:47 review 7. Mother [#] (Lennon) - 3:51 8. Remember [#] (Lennon) - 2:46 review 9. Imagine [#] (Lennon) - 3:22 10. Fortunately [#] - :19 11. Baby Please Don't Go [#] (Williams) - 4:06 12. Oh My Love [#] (Lennon/Ono) - 2:54 13. Jealous Guy [#] (Lennon) - 4:10 14. Maggie Mae [#] (Traditional) - :52 15. How Do You Sleep? [#/version] (Lennon) - 5:22 16. God Save Oz [#] (Lennon/Ono) - 3:27 17. Do the Oz [#] performed by Lennon / Elastic Oz Band - 3:08 18. I Don't Wanna Be a Soldier [#/version] (Lennon) - 5:20 review 19. Give Peace a Chance [#] (Lennon/McCartney) - 1:53 20. Look at Me [#] (Lennon) - 2:53 21. Long Lost John [#] (Traditional) - 2:15 22. New York City [#] (Lennon) - :55 23. Attica State [live/#] (Lennon/Ono) - 4:07 review 24. Imagine [live/#] (Lennon) - 3:29 25. Bring on the Lucie (Freda Peeple) [#] (Lennon) - 4:08 26. Woman Is the Nigger of the World [#] (Lennon/Ono) - :39 27. Geraldo Rivera [#] - :40 28. Woman Is the Nigger of the World [live/#] (Lennon/Ono) - 5:15 29. It's So Hard [live/#] (Lennon) - 3:10 30. Come Together [live/#] (Lennon/McCartney) - 4:20 31. Happy Xmas (War Is Over) [#] performed by Lennon, John & the Plastic Ono Band - 3:33 32. The Luck of the Irish [live/#] performed by Lennon, John & the Plastic Ono Band - 3:43 33. John Sinclair [live/#] performed by Lennon, John & the Plastic Ono Band - 3:43 34. The David Frost Show [#] - :53 35. Mind Games [#] (Lennon) - 1:03 36. Mind Games [#] (Lennon) - 1:14 37. One Day (At a Time) [#] (Lennon) - 3:14 38. I Know (I Know) [#] (Lennon) - 3:13 39. I'm the Greatest [#] (Lennon) - 3:37 40. (It's All da-Da-Down to) Goodnight Vienna [#] (Lennon) - 2:43 41. Jerry Lewis Telethon [#] - 2:01 42. A Kiss Is Just a Kiss (As Time Goes By) (Hupfield) - :12 43. Real Love [#] (Lennon) - 4:15 44. You Are Here [#] (Lennon) - 4:56 45. What You Got [#] (Lennon) - 1:15 46. Nobody Loves You (When You're Down and... [#] (Lennon) - 5:39 47. Whatever Gets You Thru the Night [#] (Lennon) - :38 48. Whatever Gets You Thru the Night [#] (Lennon) - 3:34 49. Yesterday [#] (Lennon/McCartney) - :34 50. Be-Bop-A-Lula [#] (Davis/Vincent) - 2:54 51. Rip It up/Ready Teddy [#] (Blackwell/Marascalco) - 2:31 52. Scared [#] (Lennon) - 5:06 53. Steel and Glass [#] (Lennon) - 4:48 54. Surprise, Surprise (Sweet Bird of Paradox) [Sweet Bird of Paradox] (Lennon) - 2:59 55. Bless You [#] (Lennon) - 4:16 56. Going Down on Love [#] (Lennon) - :54 57. Move Over Ms. L. [#] (Lennon) - 3:11 58. Ain't She Sweet [#] (Ager/Yellen) - :29 59. Slippin' and Slidin' [Unreleased Take] (Bocage/Collins/Little Richard/Smith) - 2:28 60. Peggy Sue [#] (Allison/Holly/Petty) - 1:19 61. Bring It on Home to Me/Send Me Some Lovin' [#] (Cooke/Marascalo/Price) - 3:52 62. Phil and John, Pt. 1 [#] (Lennon/Spector) - 2:15 63. Phil and John, Pt. 2 [#] (Lennon/Spector) - 2:00 64. Phil and John, Pt. 3 [#] (Lennon/Spector) - :55 65. When in Doubt, Fuck It [#] (Lennon) - :10 66. Be My Baby [#] (Barry/Greenwich/Spector) - 4:34 67. Stranger's Room [#] (Lennon) - 3:20 68. Old Dirt Road [#] (Lennon/Nilsson) - 3:54 69. I'm Losing You [#/version] (Lennon) - 4:06 70. Sean's Little Help [#] - :58 71. Serve Yourself [#] (Lennon) - 3:50 72. My Life [#] (Lennon) - 2:37 73. Nobody Told Me [#] (Lennon) - 3:33 74. Life Begins at 40 [#] (Lennon) - 2:24 75. I Don't Wanna Face It [#] (Lennon) - 3:31 76. Woman [#] (Lennon) - 4:03 77. Dear Yoko [#] (Lennon) - 2:36 review 78. Watching the Wheels [#] (Lennon) - 3:05 79. I'm Stepping Out [#] (Lennon) - 4:19 80. Borrowed Time [#] (Lennon) - 3:58 81. The Rishi Kesh Song [#] (Lennon) - 2:27 82. Sean's Loud [#] - :35 83. Beautiful Boy (Darling Boy) [#] (Lennon) - 4:13 84. Mr. Hyde's Gone (Don't Be Afraid) [#] (Lennon) - 2:4​

למעלה