יש לי שאלה למביני ענין!!

lutz21

New member
יש לי שאלה למביני ענין!!

ערב טוב חברים יש לי שאלה למביני ענין!!‬ lutz21 ☼ 08/09/08 18:38 שנים נלחמתי באוצר עד שלבסוף הכירו בי כניצול שואה, לאחר שמלאתי את כל הטפסים,ושלחתי את כל החשבוניות שנתבקשתי ולאחר שהודיעו לי שהתיק אבד,ולאחר שהודיעו לי שהפקידה שמטפלת בעניני יצאה לחופשה,ולאחר שהודיעו לי שהפקידה חזרה מחופשה, ולאחר שהודיעו לי שאותתתתתו כבר שלוחים לי את הכסף,הכל נדם מה עושים?? אמרו לי אנשים שהם מחכים שתמות ואז הם לא צריכים לשלם אבל,אני אופצלוכס אחיה עד 130, מה הלאה? אשמח לקבל כל עצה. יהודה

אולי תוכל

עו"ד אביבה סילברמן לומר לך מה לעשות, הנה המייל שלה: [email protected] היא עוסקת במקרים כאלו בעמותה שעוזרת לניצולים לממש את הזכויות שלהם, ואתה יכול למסור לה ד"ש ממני. בהצלחה! בעבר העלתי כאן את האתר שלה, אני אודה לך בני אם תוכל להעלות קישור לאתר שלה בקטגוריה "תמיכה", בקישורי הפורום, תודה מראש!

ישרון

New member
ליהודה ../images/Emo6.gif

אני מאד מקווה שאין לך בעיה לגבי החלות לשבת הבאה עלינו לטובה לגבי השבוע הבא במידת הצורך אני מתנדב אל תהייה מודאג למנהל הקרן יש משכורת טובה הוא בודאי מקבל גם רכב צמוד ומכשיר טלפון סלולארי אז מה אם איזה ניצול שואה ממתין קצת לכסף העיקר שמשכורתו מועברת לבנק בעיתה ואתה תמשיך להמתין אני מקווה בבריאות טובה "אופצלוכעס" שתישאר לנו בריא עד 130 לעקוץ את המנוולים

למעלה