יש לי שאלה למה בדיוק רמפל מחכה

אביטל186

New member
יש לי שאלה למה בדיוק רמפל מחכה

כדי להכריח את הסופר לכתוב לו סוף כלבבו?
כאילו מה חסר עכשיו? אם הכל טמון באמה הרעה למה היה צריך אותו מראש?

תודה למי שיאיר את עייני.

אמה עדיין לא רעה

אמרו שהיא רק עשתה את הצעד הראשון בדרך הרוע והאפלה
והיא עדיין צריכה להתדרדר ולהימשך לרוע עוד ועוד

לפי העבר, זה כנראה אומר שאם היא תחסל עוד כמה פסיכופתים שמאיימים לרצוח ילדים תמימים
אז הלב שלה ישחיר עד שלא תישאר בו טיפת אור
והיא תיכנס לרשימת הנבלים של ההיסטוריה לצד כל הרשעים האכזריים שמחלצים חתלתולים מעצים.

אביטל186

New member
חחחח היטבת להגדיר... בסדר היא לא רעה עדיין

אבל הוא מחכה שהיא תהיה. אז למה הסופר לעזאזל? מה צריך אותו?

כדי שיהיה מי שישים פרחים על הקבר של קרואלה?

את הסופר
צריך כי רק הוא יכול לכתוב סוף שמח לרעים, ואמה
צריכה להיות אפלה כי כשהיא מושיעה היא מביאה סוף שמח לסטוריברוק וזה מפריע לרעים לקבל את הסוף השמח שלהם.

אביטל186

New member
חחח כן כנראה.

וואלה עכשיט נראה לי הבנתי תקטע קצת יותר. יעני אמה שומרת על מזלם הטוב של כל העייקה כל עוד היא מושיעה?טובה? ברגע שהיא רעה היא כבר לא מושיעה?

היא הקמע של סטוריברוק

אם נבל יגיע וינסה להזיק, אמה
אמורה להציל את התושבים ממנו, וזה עומד בסתירה לסוף השמח
של הנבלים.

רג'ינה כבר מסתפקת בלהיות מאושרת
אבל עוצלי גם רוצה להישאר אפל ולשמור על הכוח שלו ולעשות מה שבא לו. ראינו כבר שלא אכפת לו שכולם ימותו
והנרי ובל יאבדו הכול
וישארו איתו ויעריצו אותו.

כמובן אי אפשר להיות גם הגיבורה המושיעה הטובה
שנוצרה מאהבת אמת טהורה
וגם נבלה רעה שבוחרת באפלה

אביטל186

New member
Y. Welis חוששתני שלא הבנתי כאן משהו.

1.מה בדיוק עשה הספל של השוליה ללילי?
הוא בסך הכל העביר את הנטייה לדרקנס ללילי.למה זה אומר שכל חייה דפוקים עכשיו?למה לא כל מה שהיא עושה יוצא לה דפוק והורס את חייה?
כאילו זה ממש גלש מכל פרופורציה.מקסימום היא היתה צריכה להיות רעה מאוד, ולא לוזרית.
2.וגם האם רמפל יודע שתיאורטית לאמה אין יכולת להיות רעה? כאילו איך הוא מצפה ממנה להיות רעה אם ההורים שלה עשו משהו בשביל זה?
3. השוליה דיבר עם הקוסם. הוא שאל אותו האם עדיין יהיה בין הסייביאר ללילי קשר? והקוסם אמר הם ימשיכו להיות מחוברות, בגורל, כמו שהיה אמור להיות מאז ומעולם.? וואט דה האל? איך הם קשורות בלי קשר למה שצארמינגס עשו?

Y. Welis

New member
קשה לדעת. כזכור בפרק האחרון

הקוסם התלונן לפני ה-UBER-קוסם שהסופר בגד בדרכו, והכניס שינויים שליליים. כך שיתכן שהוא השתדל לתקן את זה עם לילי.
&nbsp
לא הייתי מנסה לנחש מה היה ויהיה, כי היוצרים יכולים לשנות הכל בשניה, עם איזה טוויסט (כמו זלינה-מריאן) שיהפוך הכל. עניין של מצברוח.
&nbsp
what the hell זה שמה השני של הסידרה...

הלדיל

New member
לדעתי

1. כללית, איש רע אף פעם לא יראה את החטוטרת שלו. גם אף אחד לא אמר שהיא תהיה טובה כרעה. כשהיא מציגה את חייה כרצף כשלונות, היא מנסה להשיג את האמפתיה של אמה וגם לומר שזאת לא אשמתה. הצעד הראשון לגאולה הוא להבין שהשינוי צריך לבוא ממנה ולא מאחרים. בסצנה עם לילי ואמה בסוף, לילי, בפירוש, נראית מדושנת עונג ממה שהיא עשתה לאמה. גם הקטע בו היא משכנעת את הילדה לשחק איתה. היא גם לא אוהבת כל כך חוק וסדר.
2. למה אין לה פוטנציאל? עוץ לי גוץ לי ראה אותה ברגעי השפל שלה כפי שהוא ראה ברגעי השיא שלה. חוץ מזה, אם הוא "האפל" יכול למצוא בעצמו אור, המושיעה יכולה למצוא בתוכה אפלה. זה עניין של כח רצון והתמדה.

אביטל186

New member
יכול להיות. בכל מקרה כמה רגעי שפל היו למושיעה?

כמעט כל מה שהיא עושה זה למען אחרים.
מתי היא היתה בשפל מוסרי?

הלדיל

New member
אפלה טמונה בדברים קטנים.

כפי שהצופים מעירים כל הזמן, אמה כל הזמן מרחמת על עצמה ומייללת על מר גורלה. זהו זעם. היא פשוט מכילה אותו בתוכה משום שהיא חונכה להתחשב באחרים. אנשים לא אוהבים התקפי זעם. אני מאמין שכל עניין ציידת הראשים הוא צורה מעודנת של אמה להתמודד עם הזעם כלפי הבגידה של ניל בכך שהיא עוצרת אנשים דומים לו. מעבר לכך, אמה כפופה עתה לחוקי "היער המכושף" - הם לא ממש סובלים עמימות מוסרית. או שאת טובת לב או שאת לא. (החריג היחיד שהם מתירים לרצח המונים הוא רק אם מדובר בהגנה עצמית.)

אביטל186

New member
אפשר לאמר שאתה די צודק.

למרות שאפשר לראות את הקטע של הציידת ראשים גם כרודפת צדק.
יש לה הרבה מרמור והיא לא ככ מסתירה את זה לפי דעתי.
תראה איך היא התנהגה בפרק האחרון ורגינה היתה השקולה ביניהן

למעלה