יש לי שאלה למטפלים בפרחי באך

odeia

New member
יש לי שאלה למטפלים בפרחי באך

יש לי בעיה של יכולת שתיה מרובה של מים. שמתי לב, כשאני שמה רסקיו במים אני יכולה ככה לשתות המון. האם יש עם זה בעיה? האם זה עלול לגרום לי לאיזו בעיה לטווח ארוך אם אשתה ככה את המים? או שבכלל אין בעיה וזו דרך מצויינת לשתות ככה מים? אשמח לקבל תגובות ותשובות.

הרעלת מים

לא לצחוק!!! יש דבר כזה... בשתיית מים מרובה מדי יכול להיות מצב של דילול הדם צפיפות האלקטרוליטים (מינרלים בעיקר) בדם יורדת כיון שהאלקטרוליטים אחראיים על הפעילות החשמלית בגוף, זו נפגעת ו... יש לך הרעלת דם אז הקפידי לא לחרוג מדי... כמה ליטרים את שותה ביום?

סטנגה

New member
ואותי דווקא לימוד בביצפר

שאין דבר כזה "לשתות יותר מדי" וכמה ששותים יותר, יותר טוב...

odeia

New member
אני שותה בדר"כ ליטר מים, לא כולל

2-3 כוסות קפה ביום. לפעמים מצליחה לשתות עד ליטר וחצי מים. אני יודעת שזה לא מספיק, פעם הייתי שותה הרבה יותר, אבל כיום לא מצליחה. שמעתי על הסיפור הזה של הרעלת מים ואני נזהרת ממנו, אבל ליטר, ליטר וחצי זה בהחלט לא מספיק שעובדים כל היוםתחת מזגן מייבש או בקייץ בחום הנוראי.

כדי להגיע למצב של הרעלת מים את

צריכה לשתות ליטרים רבים מאוד. הרבה יותר מ-10 ליטרים, וגם זה מצב שמאוד מאוד קשה להגיע אליו. אני בן אדם ששותה בד"כ 4-5 ליטר ביום ולא הגעתי למצב הזה

odeia

New member
למה החלטתם שאני בהרעלת מים?

בסה"כ שאלתי אם ישנה בעיה לשתות כל הזמן מים עם רסקיו רמדי? כי זה מה שמגביר אצלי את היכולת לשתות.

כמה לשתות ? ? ? פשוט מאוד.

כל אחד ומבנה גופו , ותנאי האקליןם בו הוא מצוי. כעיקרון הדרך הפשוטה ביותר לכל אחד לדעת עד כמה הוא צריך לשתות, פשוט להסתכל על השתן ולהריח אותו. השתן צריך להיות : בהיר, ללא ריח,(מי שותה הרבה קפה יגלה שהשתן בהיר אך עם ריח וזה לא מספיק טוב ) ללא קצף, ושלא נדבקות טיפות של שתן על דפנות האסלה. מעבר לזה, זה יכול להיות גם לא נעים ולא נוח להציף את הגוף במים, ומיותר. בריאות טובה לכולם ושבת שקטה ונעימה תומר הר חורב

אני אשמה... ../images/Emo9.gif

לא ציינת כמות שתייה, רק דיברת על הגברת שתייה ו... אני מכירה מישהי שמשגיחה לא לעבור את הגבול... אבל, לשאלתך... אם רסקיו מסייע לך להגיע לליטר עד ליטר וחצי של מים - את יכולה להמשיך להשתמש בו אני עובדת עם פרחי באך, אך כמו דברים אחרים בחיי, לאו דווקא בצורה הקלאסית הגישה הבסיסית שלי בטיפול, סומכת מאוד על המודעות של אדם לצורכי גופו. אני מיישמת את הגישה בכל מקום בו אין סכנה של הרעלה. פרחי באך זה אחד מהם. כשיש לך משיכה לקחת פרחי באך אלו או אחרים, יש לנפש שלך צורך בהם ברגע שלא יהיה בהם צורך, סביר להניח ש"תשכחי" להשתמש בהם. אישית, כמרפאה, אני משתמשת מעט מאוד ברסקיו הקלאסי בטיפול. זוהי תמצית חרום ולכן, אינני משתמשת בה שימוש שוטף. אם את מוצאת שאת לוקחת "הרבה" רסקיו, אני ממליצה שתפני למרפא בפרחי באך להתאמת מרשם אישי - היתרונות יכולים להיות משמעותיים שוב, אין סכנה בלקיחת הרסקיו אבל... התאמה אישית עדיפה ומשאירה את הרסקיו לשימוש חירום (כפי שיועד על ידי באך מלכתחילה) בהצלחה!! נאוה

פעם ראשונה שאני שומעת על הרעיון..

נשמע לי לא רע, מה שצריך לבדוק הינו 2 דברים א. הכמות טיפות הרסקיו בסך הכל שאת צורכת ביום ב. האם חוץ מהגברת השתיה את יכולה להצביע על שינויים נוספים. לעניות דעתי אם אינך מפריזה בכמות הטיפות ומרגישה כרגיל אין מניעה שתמשיכי לשתות מים עם רסקיו. חשוב לי לציין שאומנם למדתי צמחי מרפא אך אנני מטפלת איתם , שווה להתיעץ גם עם מטפל שעובד עם התמציות ביום יום. שבת שלום יעל

odeia

New member
שבת שלום, לבסוף התייעצתי עם מטפלת

בפרחי באך, לפי דעתה, אין עם זה שום בעיה, גם אם שותים בקבוק רסקיו ליום, כל יום, לכל החיים. שאלתי אותה אם זה לא מצביע על איזשהי בעיה והיא אמרה שלו, ושאם זה טוב לי לשתות אותו - שאשתה. מודה לכולכם על חוות דעתכם, היה לי חשוב לקרוא ולקבל חוות דעת נוספות. שבת שלווה לכולנו אורנה

למעלה