יש לי שאלה לנעם האם היית היום בעזריאלי
C cobainos New member 16/7/04 #2 יש לי תשובה לאנה../images/Emo70.gif כן למה?איך זיהית אותי?למה לא אמרת שלום?איפה היית?
ח חןשסק New member 16/7/04 #4 הייתן במפגש של סקס לנוער? ../images/Emo7.gif גם אני רציתי לבוא איך היה? ואיך זה שתמיד אתן מזהות את נעם?! די. הוא שלי תפסיקו לזהות אותו.
הייתן במפגש של סקס לנוער? ../images/Emo7.gif גם אני רציתי לבוא איך היה? ואיך זה שתמיד אתן מזהות את נעם?! די. הוא שלי תפסיקו לזהות אותו.
N n i g h t vampire New member 16/7/04 #5 היה פצצההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חבל שלא באת... לא נורא... פעם הבאה... כי אני מקווה שתהיה פעם הבאהה!
היה פצצההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חבל שלא באת... לא נורא... פעם הבאה... כי אני מקווה שתהיה פעם הבאהה!
ח חןשסק New member 16/7/04 #7 תמיד זה כיף... אבל אני רוצה גם ../images/Emo10.gif פעם הבאה אני אבוא. אוף.
N n i g h t vampire New member 16/7/04 #12 את היית צריכה לראות מה היה שם! איברים מחייכים! אורגיות! מה לאא!!
N n i g h t vampire New member 16/7/04 #14 ../images/Emo9.gif מפגש הבאה את באה../images/Emo70.gif לא אכפת לי!
N n i g h t vampire New member 16/7/04 #15 ../images/Emo9.gif מפגש הבאה את באה../images/Emo70.gif לא אכפת לי!
N n i g h t vampire New member 16/7/04 #6 כי פאדיחות ../images/Emo9.gif הייתי במפגש ואני ראיתי אותך ואני ישר חושבת לעצמי "זה לא נעם חבר של שסק???"
כי פאדיחות ../images/Emo9.gif הייתי במפגש ואני ראיתי אותך ואני ישר חושבת לעצמי "זה לא נעם חבר של שסק???"