יש לי שאלה לסרבנים

KatyRose

New member
יש לי שאלה לסרבנים

נניח ואתם יושבים באוטובוס, פתאום עולה לאוטובוס מישהו בעל חזות מזרחית חשודה ביותר. עם מעיל דובון ביום קיץ חם, ותיק נורא חשוד. הוא נראה כולו מבוןלבל ומסתכל לצדדים. אתם נלחצים? אתם תרדו בתחנה הקרובה? אתם תדווחו לנהג על אדם חשוד?

lithium1914

New member
רגע, לא הבנתי...

מה הבעיה אם הומלס עולה לאוטובוס? את חושבת שהוא לא שילם?

lithium1914

New member
טוב, חשבתי על זה הרבה עכשיו...

והגעתי למסקנה -- אני אצמד אליו כל הדרך. משלוש סיבות: 1. עדיף למות מאשר לפעול באופן שעלול להיות מונע מיחס ביקורתי כלפי התגובות הפלשתיניות לכיבוש. 2. אם אני אהיה מספיק קרוב אל המחבל ייתכן שאללה יתבלבל או יפספס וייקח אותי לגן-עדן, שם סיכויי הרבה יותר גבוהים להשיג קצת כוס. 3. מובן שאדם המסרב לשרת בצה"ל רוצה שכמות מקסימלית של יהודים ימותו, ולכן יסייע למחבלים מתאבדים ככל שיוכל. אם כן, הטענה שלך לפיה הסרבנים הם אנטישמים ומכינים מטעני חבלה בשביל הג'יהאד האיסלאמי בקני צרעות ידועים -- כגון "קפה תמר", "ארומה" בשינקין ו"מתוקה" ליד הסינמטק -- מוצדקת ונכונה בהחלט. אני חושב גם שצריך למנוע מסרבנים לקבל קצבאות ילדים -- כי הרי, אם הוא פוחד להגן על העם שלו, המדינה שלו והחיים שלו בצה"ל, כנראה שהוא פחדן וגם שונא את הילדים שלו ויאכל אותם מתישהו. בעצם, למה קצבאות, צריך לשלוח את יחידת לוכדי העריקים ולתת להם סירוס כימי ככל המוקדם. הסרבנים הם פשוט סכנה קיומיות לעם היהודי. צריך לשנות את הגבול כדי שת"א תהיה מחוץ למפה. אני באמת הולך לקפוץ עכשיו לקומונת "הקו הציוני" ולהציע את זה.

KatyRose

New member
לא לזה התכוונתי

איך ידעתי שתחשוב ישר שאני חושבת שסרבנים מסייעים למחבלים להכין מטעני חבלה הפואנטה של כל זה הייתה.. לשאול אותך, בתור שלב ראשון, אם לדעתך אדם במדינה של עצמו צריך לפחד כשהוא נוסע באוטובוס?

lithium1914

New member
זה תלוי...

אם המדינה שלו תומכת בגיבוש -- אז כן, הוא צריך לפחד באוטובוס, כן.

KatyRose

New member
אה באמת?

גם אם המדינה שלו תומכת בכיבוש, התינוק שלו צריך להירצח על ידי צלף?

lithium1914

New member
לא צריך להיכנס לספסציפיקציות...

אפשר לחיות גם עם צליפה בתינוק וגם עם אונס האשה, כאמור, הספקציפיקציה הפרטיקולרית של העונש הסובייקטיבי לכל אדם אינה חשובה; אווירת הטרור-הנגדי היא מה שחשובה, אם מדינה עוסקת בגיבוש.

KatyRose

New member
אם הייתה רק אווירה, מילא, אבל למה

הילדים שלנו צריכים להירצח? אני בטוחה שאף פעם לא נרצח לך קרוב משפחה בפיגוע. מה אז תגיד אם כזה דבר יקרה?? "אין מה לעשות.. היית צריך לחיות במדינה שלא תומכת ב"כיבוש" " ??

aureliano1

New member
תסלח לי בבקשה

אבל המילה שעולה במוחי כהולמת ביותר לתגובה שכתבת זה "חרא". כזאת ציניות ילדותית... ברררר!!!

למעלה