יש לי שאלה לתושבי אזור..

Anna Karenina

New member
לא בדיוק.

הועלתה הצעה (טפשית ביותר, לדעתי), לאחד את הערים חולון, אזור,בת ים וראשל"צ. בעיני זה הצעה מטומטמת ולא ריאלית....חוצמזה, הינשולים הם רק שלנו! אנחנו חולונים גאים!! לנו יש ינשולים!! *...ואני סתם מופרעת....* יום טוב לכולם!

NiGa

New member
מספק אותי ביותר!

ככה גם נוכל לרדת עליכם, כי תהיו חוזורניקים!

NiGa

New member
אזור, בית-דגן וג'נין

למישהו אולי יש עוד שילובים?! מספק אותי אזור-בית-דגן-ג'נין-קריית שמונה-ערד-אילת-חברון-השטחים אזור הופכת למגה עיר, הופכת לעיר הבירה, מעבירים לשם את כל בנייני הממשלה והכל, ומגדילים את חיריה כדי לשמור על יחס מבחינת השטח.

Mashina Girl

New member
בית-דגן O.ס ../images/Emo28.gif

בית דגן בית דגן בית-דגן נשאר בית-דגן

מקבל את ההערה

אני מסכים אתך, ש"ביותר" פירושו גם "מאוד", ולא רק "הכי", אולם שני המשמעים קרובים, ושאלתי בעינה עומדת: ביחס לאילו הצעות ההצעה הנדונה היא טיפשית ביותר (גם אם לא הכי טיפשית)? או שמא היא טיפשית כל כך על פניה, עד שאין צורך להשוותה לשום הצעה אחרת (למה)?

Run Dudi Run

New member
לא!!!!!!!!

לא מוכן להתאחד עם אזור ובת ים.. לא שיש לי משהו נגד אזור פשוט אני לא מוכן שהכבישים של אזור יקראו על שם חולון.. שאזור תישא באחריות הכבישים שלה.. וחוץ מזה, תחשבו מה יקרה לצריף המשטרה של אזור אם הוא יתאחד עם חולון! A.P.D אשכרה..:) אבל מצד שלישי.. המצודה תהיה שלנו.. אבל אז כל הערסים ישתלטו עליה..:( איחוד עם בת ים לא בא בחשבון. שבת ים תתאחד עם יפו או משהו.. לא אכפת לי להתאחד עם ראשון כי אז לחולון יהיה ים..:) וכל פעם שאני נוסע לחברים בראשון וההרוים מתעצבנים אני יגיד להם. "מה קרה.. כולה סיבוב בעיר.." :)) אז.. יש מצב

NiGa

New member
חחחחחחח!!

APD!!! חח יעשו תוכנית APD BLUE שיש רק שוטר אחד, העבריינים לא נעצרים כי לא נעים לשוטר, כי הוא מכיר אותם. ובכל מקרה אם הם יעצרו, לא יהיה מי שיעמיד אותם לדין אז זה מסתדר יפה... בעצם קצת ערבבתי עם חוק וסדר אבל יו גט דה פוינט!

למעלה