יש לי שאלה לתושבי הפורום

Summer Spirit

New member
יש לי שאלה לתושבי הפורום

לפי דעתכם וניסיונכם האישי, חלומות (פנטזיות יותר נכון) נועדו להיות נשארים חלומות או מתגשים ומתי...

Catty

New member
על...

על הסיפור שהיא המציאה אמרה שזוהי פנטזיה בגדר חלום, וישאר חלום. אז גלגל הצלה, שמעי, כמו שהרצל אמר: "אם תרצו, אין זו אגדה"... ועוד משהו, פרט חשוב מאוד: "לא לדבר! לעשות!" אז כלומר, אם את עובדת קצת עד הרבה כדי להגשים את החלום, הוא יתגשם. מנסיון אני אומרת לך. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

Summer Spirit

New member
וואלה?

אם תרצו אין זו אגדה הא? אז הוא גם צריך לרצות, זה לא רק הצד שלי שצריך לרצות וזה הרבה יותר קל לדבר, אך זה לא יביא אותי לשום פתרון מעשי הא? צריך לעשות? טוב זה קשה...

Catty

New member
תמשיכי להתאבל

כך לא תגיעי לשומקום. את כנראה לא מספיק רוצה להגשים ת´חלום אם אינך מוכנה לעשות צעדים מעשיים ומשמעותיים. ובקשר לזה שהחלטת שנה הבאה לא להתבייש אז סוף סוף! הגיע הזמן. אני קלטתי זאת כשהגעתי למצוות. אז כמו שאמרו לך "בהצלחה ילדה", את אכן ילדה, שכנראה קצת התבגרה. כל הכבוד לך,

Summer Spirit

New member
מה זה צריך להביע??

"את כנראה ילדה שקצת התבגרה"?? מה זה אמור להביע?? מותק, את לא חיה את החיים שלי ולא יודעת איזה חרא הייתי צריכה לעבור רק בגלל שאני לקויית שמיעה וכמה נאומים הייתי צריכה לשמוע כדי שסוף סוף יקלט לי שהעולם הזה דפוק אם הוא לא מקבל אותי כמו שאני!

Motti M 17

New member
איזה חרא...

די עם הקישקושים של "לקוית שמיעה" ותפסיקי לבכות ולקטר כמה רע העולם... גם אני לקוי שמיעה ואני בכלל לא חושב שאני מושלם אבל בכל זאת אני אוהב את עצמי כמו שאני... אני אף פעם לא אתייחס לעצמי כאל "פחות מהאחרים" בגלל שאני לקוי שמיעה... להיפך, זה הופך אותי למאושר בזכות זה שהגעתי לאן שתמיד חלמתי להגיע ואני תמיד שואף להגשים את השאיפות שלי... "מי שמתבייש בעצמו החברה תתבייש בו..." תזכרי טוב טוב את המשפט הזה!! אני מקווה שהפנמת את מה שכתבתי לך...

Summer Spirit

New member
ממש לא שאלתי מה אתה חושב..

וגם לא הבנת את מה שאמרתי בכלל.. אמרתי שאם העולם לא מקבל אותי כמו שאני אז הוא דפוק וזה באמת נכון

Catty

New member
זהו פורום

ואני מסכימה בהחלט עם מוטי. וגילי, שמיעתך טובה בהרבה משלי, אך מסתבר שבכ"ז לך הייה הרבה יותר רע מאשר לי. חשבי טוב טוב על מה שמוטי אמר.

Motti M 18

New member
זה מה שתכוונתי לשאול אותך....

זה הקשר בן זה שאת לקוית שמיעה לבן זה שהעולם לא רוצה לקבל אותך... זה בגלל מי שאת ולא בגלל השמיעה... אגב, תודה לדינה שהיתה היחידה בתולדות הפורום שהיתה לצדי...

Catty

New member
על לא דבר!

על מה שאני מסכימה איתו, אני פשוט מסכימה...

המרחפת

New member
פנטזיות, להבדיל מחלומות

פנטזיה נועדה להשאר פנטזיה. כל ניסיון לממש אותה יביא רק למפח נפש. חלום, לעומתה, יכול להתגשם. a dream come true

Catty

New member
המרחפת, שאלה ממני אליך,

הצפרדע שהפך לנסיך מה זה אמור להביע? את זו שהפכת לנסיכה או שפשוט מצאת את בחור חלומותייך? מצפה בקוצררררר רוח לתשובה שמיאנתי משלאולתה זה זמן רב...

Catty

New member
זאת אומרת...

שבאמת מצאת את הנסיך? אז מזל טוב!!!!!

Catty

New member
למה??????????? ;(

לפחות תגידי לי אם הפרשנות שלי נכונה או לא...

למעלה