יש לי שאלה מאוד חשובה ?

WestCoAst KillA

New member
יש לי שאלה מאוד חשובה ?

האם סרטן השד יכול להיות גם בבנים ? ואם כן, מהם הסימנים ?

61יעקב

New member
סרטן השד-בנים

גם בנים יכולים לחלות בסרטן השד,אני חליתי בסרטן השד, בכל מקרה לא להזניח ללכת מיד לרופא כירוג לבדיקות!

61יעקב

New member
סימנים

לפני שאכתוב לך את הסימנים שהיו לי אני מבקש ממך ללכת לבדיקה, זה מאד חשוב ! הסימנים שהיו לי ,זה נפיחות של החזה בצד של הגידול, היינו שעמדתי מול המראה במקלחת, שמתי לב שהחזה הוא לא בשני הצדדים שווה והתחלתי לחפש מה מקור הנפיחות כי היה לי ברור שמשהוא לא בסדר ואז הגעתי לפיטמה שהתחילה להיום מושקעת וכאן היה לי ברור שעלי ללכת לבדיקה ואכן בבדיקת ממוגרפיה גילו לי גוש בשד ובבדיקת ביופסה הוא היה סרטני. כאמור אלה הסימנים שלי ולאדם אחר יכולים להיות סימנים כאלה ואחרים ולכן חשוב ללכת לבדיקה ולא צריך להכנס לפניקה כי יש גם גידולים שפירים(שאינם סרטנים). תהיה בריא ביי

רחלש

New member
לא רק באיזור ה"שד" גם בית השחי

סימן מדאיג נוסף, עלול להיות רגישות/נפיחות בבית השחי. אם יש סימפטום כזה, לרוץ לכירורג ולא לותר לו גם על איבחון של השד !!! לתשומת לב כולם, לפעמים לפני הופעת, הגוש באופן שניתן למשש אותו, תופיעה הרגישות/נפיחות בבלוטות הלימפה בבית השחי.

M O T T A

New member
איפה זה ?

מה זה רופא כירוג ? אני לא יודע מה זה? לאן ללכת? חבשתי ללכת לרופא משפחה כדאי? דרך אגב : אני מעריך מאוד את העזרה שלכם. תודה.

למעלה