יש לי שאלה מאוד חשובה!

יש לי שאלה מאוד חשובה!

עוד מעט מתחילה השנה היום פעילות הראשון השנה בהנהגת חיפה הוא 3.9 ז´תומרת שאין זמן להתארגן בכלל ולא יתנו לנו ביום הראשון של הלימודים לצאת לגייס, אז רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות איך לגייס בחופש, ורק רציתי ליידע אתכם שאנחנו שבט קטן וגדוד לא גדול, וגם רציתי קצת רעיונות לגיוסים בכיתות, ושיראה מרשים, כי אנחנו ממש תלויים בגיוסים האלה!

גם אנחנו שבט קטן

וגם הפתיחת שנה שלנו היא ב3.9 ... לנו הסבירו שהגיוסים לפני פתיחת שנה יהיו לעבור מבית לבית של חניכים / לטלפן לכל חניך הבייתה ... בעיה ...

מה הבעיה?!

פעילויות בחופש לדוגמא פארק קופים פירסום כל הזמן אם זה בשלטים ואם זה לעמוד במרכז המסחרי עם חאקי ולשיר או לעשות איזה מתקן קטנציק שקשור בצופיות תבקשו מהמנהלת של הבתי ספר (אם היא לא מסכימה לעבור בכיתות) לעשות את הגיוסים שלכם בחצר בזמן ההפסקה הגדולה לעשות להם מתקן מאגניב כאלה... לחלק להם פיתות (שעשיתם לפני זה..) זה ממש לא בעיה...

manga girl

New member
אולי פוסטרים או סטיקרים אפילו אם יש

מספיק כסף...טופי תמיד עוזר!

shlomiafik

New member
הי קודם כל

למה שלא יתנו לכם ללכת לגייס ביום הראשון??????????.............. וגם אם לא אז יש לכם את כל היום השני בנוסף לזה ואני מדגיש בנוסף תעשו דברים שונים כמו לקחת מבתי הספר רשימות תלמידים ולהתקשר לכולם ולהזמין אותם באופן אישי לפעולה הראשונה ולשלוח להם מכתבים הביתה או דרך בית הספר, ולעשות הרבה רעש....

MajorGad

New member
קהילה

כל פעילות קהילתית לשכונה המקומית\שכונות שמהם באים החניכים, כגון קרנבלים, תחרויות ספורט, פרסום בעזרת שלטים, סטיקרים, שלטים על חמשושים (קחו חמשוש בחאקי תדביקו עליו שלט ושילך בשכונה ושתוך כדי יחלק סטיקרים או משהו), פרסום באינטרנט, תכינו חולוצות פרסומת שתחלקו לחניכים (לוקחים חולצות לבנות ובאמצעות שבלונה וספריי מכינים, לא צריך להרחיק לכת ולהדפיס או משהו, אבל זה יהיה גם נחמד אם תעשו את הסמל של הפדרציה וה"היה נכון" מאחור בעזרת שבלונה) תשאירו שלטים בבתי ספר, תעשו הפסקות פעילות ביומיים הראשונים של הבית ספר. סתם שאלה, אין לכם ועדת קהילה שתחשוב על זה?

את חמישיסטית?

ועושה גיוסים....? למה? לא המדריכים שהם שישסטים או שביעסטים אמורים לעשות את זה? בקיצור, זה לא רעיון שלי, קראתי את זה פעם איפשהו ושכחתי איפה... אם יתנו לך להכנס לכיתות את יכולה לשים טייפ בכיתה עם השיר של משימה בלתי אפשרית ולכסות את הראש עם גרביון ואז לבקש מהמורה שתפעיל את הטייפ ולצלילי המוזיקה "לחטוף" כמה מהילדים... לתלות בריסטול על הלוח ולרסס עליו עם ספריי המשך בפעולה הבאה... ולכתוב תאריך, שעה, ומקום וכו´... זה רעיון מאוד מקורי בכל מקרה אם את רוצה.... יש לי עוד המון רעיונות רק תלוי לאיזה גילאים???

שירקית

New member
יש לי משחק נחמד

לגיוסים... ככה: להכנס לכיתות ולהעמיד את כולם על הרגלים... ולהתחיל: "מי שאוהב טיולים שישב" ~חלק מהילדים יושבים~ "מי שאוהב משחקים ופעילויות שישב" ~חלק מהילדים יושבים~ ככה להביא להם עוד משפטים עד שכולם ישבו ואז להגיד: "אז כנראה שכולכם צריכים להצטרף לצופים כי זה בעצם מה שיש שמה"

אני..

זה רעיון ממש נחמד אני חמישסטית אבל כבר לא.. אני כבר שישסטית.. קשה לי להגיד את זה.. זה לכיתות ה´ ויעזרו לי המון רעיונות, תודה.

יש משהו שמישהו

מאלה שבאים לגייס בא עם בוקסר ושם על עצמו קצף גילוח או משו כאילו יצא מהמקלחת... לא זוכרת... משו כזה

אממממ

את יכולה לעשות הפעלות בהפסקה.. ביומיים הראשונים כמו הפסקה פעילה כזאת.... ואני צריכה לחשוב עוד..... יש לך אייסיקיו?

anat113

New member
אני גם לא יודעת מה לעשות...

גם אצלנו נפתחת השנה מוקדם ובחודש הקרוב אין לי זמן לעבוד על כלום... זו בעיה למישהו יש רעיונות מקוריים לפעולת פתיחה לכיתות ח´? מישהו יוצא לקורס ביום שבת? -ענת-

למעלה