יש לי שאלה מאוד חשובה

יש לי שאלה מאוד חשובה

אני בחור בן 24 ואני לא כ" כיודע אם הבעייה שלי קשורה לפורום אבל אני אשמח לקבל תשובה עיניינית: אני יוצא עם בחורה בת 22 כבר שנה וחצי. להודות? אמא שלי אף פעם לא הייתה מתה עליה. למה? אלוהים יודע. בראש השנה חברה שלי עשתה פשלה לא קטנה ואמא שלי פשוט התפוצצה. חברה שלי, שאותה אני מוכר למכור את נשמתי לשטן בשבילה, העמידה לי תנאי כזה: או אני או אמא שלך!!! מה לעשות? נ.ב: אנחנו לא מתכוונים להתחתן בשנתיים בקרובות למרות שאני לא חושב שזה קשור...

הילית*

New member
בעיה לא פשוטה...

עליך לנסות להבין את פשר הבעיה של החברה שלך עם אמא שלך. לנסות לדבר עם אמא שלך יהיה הצעד הראשון. בהצלחה

באופן כללי, אני מאד נגד אנשים

שמציבים תנאים ואולטימטומים. עצם העובדה שמישהו מציב כזה אולטימטום, מראה שלא אכפת לה מספיק ממך, משום שהיא צריכה לדעת שפרידה מאמא זה לא דבר קל. אני מדברת ממקום של ניסיון, כי אני לא ממש מסתדרת עם אמא של צביקה מעולה, אבל אנחנו חיות בדו קיום, אחרי כמה פיצוצים. אני בטוחה שרוב האנשים פה חוו משהו דומה. קודם כל, אתה אומר שהחברה פישלה. אז היא צריכה להתנצל. בכל אופן, אולטימטומים כאלה, אם נענים להם, מאבדים את האוטונומיה שלך בתוך מערכת היחסים, ואז, גם את עצמך. וזה אף פעם לא נגמר טוב.

תראי, המצב ככה

חברה שלי פישלה בצורה כזאת שאמי מאוד כעסה. לך עכשיו ותנסה לעשות גישור בינהם - נפילת ה"תאומים" יהיה קטן מה שיהיה בניהן. הבעייה היא שאמי היא אדם מיוחד אבל אני מודה, יש לה קטעים שהיא קשה, מאוד קשה. איך אני מסדר את העינינים??

לדעתי, עושה הפרדת כוחות.

האם אתה גר עם חברה שלך? אם לא, האם היא גרה לבד, או יש לכם מקום להפגש, להתראות ולהשתולל? אם כן, אז מה הבעיה? פשוט אל תביא את החברה שלך הביתה בחודשים הקרובים, עד שהמצב ירגע. לעומת זאת, חברה שלך צריכה להבין שיהיו זמנים שאתה תלך לאמא, והיא תהיה לבד שעה וחצי. לא ביג דיל. אפילו אם אמא שלך היא אדם קשה (ותאמין לי, יש לי ניסיון רב מאד עם אמהות קשות, אפילו לי עצמי יש אחת כזו...) היא עדיין אמא שלך, ואני מניחה שהיחסים שלך איתה הם תקינים, רוב הזמן לפחות. השאלה החשובה היא, איך אתה מרגיש עם האולטימטום שהוצב בפניך?

שירי71

New member
אכן הפרדת כוחות וגם - מה קורה שם?

לא הבנתי מה בדיוק קרה, אמרת שחברהשלך פישלה אבל מה היה התפקיד של אמא שלךבמה שקרה? מה היה עם אמא שלך עם חברות אחרות שהיו לך? אולטימטום זה על הפנים לדעתי במיוחד כי הוא יוכל לשמש ככלי בידה של חברה שלך בעתיד, מצד שני אולי אמא שלך היתה על הפנים אותה לאורך כל הדרך? ואז, שוב, אם הייתי חברה שלך הייתי שואלת את עצמי למהלשים אולטימטום ולא שפוט לעזוב? אני באופן אישי לא הייתי נשארת עם בחור שכל כך כל כך קושר לאמא שכל כך מתעללת בחברה - הכל בהנחה שמה שכתבתי הרגע נכון. הקיצר, תן יותר הסבר של מה קורה שם..

למעלה