יש לי שאלה מאוד מאוד חשובה על..

yafyofa

New member
יש לי שאלה מאוד מאוד חשובה על..

הרקדנים של קלוד דדיה. אוקיי אז ככה.. תגידו, יש לכם תמונות של הרקדנים של קלוד? והאם כולם הומואים? (לא שיש לי משהו נגדם).. תודה :)

nerod 72

New member
קבל תמונה...

מהופעה של דנה בי-ם... ולא ידוע לי אם כולם הומואים או לא...אבל סביר להניח שכן...

yafyofa

New member
איך ..

אפשר לדעת ? זה מצד ימין זה קלוד דדיה נכון? מי זה השני?

nerod 72

New member
מה פתאום!

זה מימין הוא לא קלוד, קוראים לו שמוליק סעדיה והוא גם רקדן של דנה וגם חבר טוב שלה מילדות... זה משמאל זה קלוד דדיה!! אני אביא לך עוד תמונה, זהה!

yafyofa

New member
רגע..

אז בתמונה הראשונה ששמת..בצד שמאל למעלה היה קלוד נכון? ומי זה זה שלמטה? נ.ב. הם הומואים או סטרייטים?

nerod 72

New member
נכון..

קלוד זה זה שבצד שמאל, ויש לי עוד תמונות שלו אם אתה רוצה... זה שלמטה לא יודע איך קוראים לו.. וחוצמזה, כבר אמרתי שאני לא בטוח.. קלוד בטוח גיי, שמוליק גם, השאר כמעט בטוח שגם אבל לא במאה אחוז... למה כל כך חשוב לך לדעת?

yafyofa

New member
אני חושבת..

שאת זה שלמטה מצד שמאל.. אם מישהו מכיר שיגיד.

שני32889

New member
אאאאחחחחח.....

כפרה על קלוד החתיך,מלך העולם !!!! הוא הרקדן הכי מדהים בארץ ואם מישהו צריך אז יש לי מלא אבל מלא תמונות שלו.....

yafyofa

New member
מי זאת שאיתו?

ואף אחד לא יודע מי זה בתמונה הראשונה מצד שמאל למטה?

nerod 72

New member
זאת את שני?

בתמונה? חוצמזה, נשמח לקבל כמה תמונות של קלוד.. הנה תמונה נוספת בינתיים..

Britney Boy

New member
אל תגיעו למסקנות סתם!אני מכיר אותו

רקדתי אצלו הרבה זמן..עכשיו כבר לא אבל הוא לא הומו הוא דו.. הוא אמר לי... עכשיו אולי הוא ניהיה גיי אבל שהוא אמר לי הוא היה דו..

yafyofa

New member
מי זו שני?

מה הולך כאן? מישהו מכיר את זה בצד שמאל למטה??? בתמונה הראשונה שצירפו??

דניאל2288

New member
אוף אורן...

אתה כל הזמן חוזר על אותה טעות- זו לא הופעה בירושלים, זו הופעה בפורום!!! באר שבע!!!!!!!!!!!!!!!

nerod 72

New member
אופס...

טעות שלי...
!

שני32889

New member
חחח....

לא זאת לא אני בתמונה,הלוואי והייתה לי תמונה כזאת איתו אבל מזה כל כך חשוב לך אם הוא הומו או לא??? זה לא משנה תעובדה שהוא שווה משהו פחדדדדד !!!!

למעלה