יש לי שאלה מאתגרת

khyhxhv28

New member
יש לי שאלה מאתגרת

אני מחפשת בטירוף סרט, איפאפשר להשיג אותו, ניסיתי בבלוקבאסטר בענק הוידאו, באוזן השלישית. הקרינו אותו ממש מזמן בהוט. קוראים לו האישות האחרת, זה סרט אימה, מתח ומבוסס על סיפור אמיתי. סרט מצמרר ביותר. מתה לראות אותו שוב ולא משיגה אותו, למישהו יש רעיון איך להשיג אותו?

דם דם

New member
אמממ...

את יכולה אולי לספר קצת על מה הסרט ואיך אמרת שקוראים לסרט "האישיות האחרת" או "היישות האחרת"?? למה מהם התכוונת?

khyhxhv28

New member
הישות האחרת

הסיפור: אישה אחת היו לה 3 ילדים אם אני זוכרת ולא היה לה בעל. יום אחד היא הייתה בחדר ומרחה קרם גוף על הרגליים (זה צרוב לי במוח כי איזה שנה פחדתי למרוח קרם על הרגליים), ומשהו תקף אותה יסה להרוג אותה ואז פתאום כאילו הוא התחרט ואנס אותה (המשהו הזה לא ראו אותו) ואז כל פעם המשהו הזה היה תוקף אותה וכשהיא התלוננה אז לא האמינו לה וכל פעם שהוא היה תוקף אותה אז אי אפשר היה להתקרב אליה (חבר שלה ניסה לעזור לה וגם הילדים) הוא הרי היה פוגע בה והפסיכולוגים היו אומרים שהיטא עושה את זה לעצמה. בקיצור היא פנתה לחברה שמתמחה בעל טבעי והם ניסו ללכוד אותו מי שלא רוצה לדעת את הסוף לא להמשיך לקרוא בקיצור בסוף הקפיאו אותו אם אני זוכרת עם חנקן והגודל שלו היה ענק וראו ממש את הצורה שלו, אבל הוא הצליח לברוח, והאישה אמרה שלא משנה אם הוא הצליח לברוח לפחות יש לה הוכחה שהיא דוברת אמת. והסרט נגמר בזה שרשום שהיא כרגע גרה (לא זוכרת איפה) והוא עדיין מגיע אליה ותוקף אותה... בקיצור היתה לי טראומה מהסרט הזה כ3 שנים שלא יכולתי לישון מרוב פחד. ראיתי אותו כשהייתי בערך בת 16 ועכשיו עבור כ-10 שנים אני מאוד רצה לראות אותו, כי אני מאמינה שאני לא אפחד כל כך.אבל אני לא מצליחה להשיג אותו. הסרט ממש חרוט לי בראש.

דם דם

New member
אה אה מצאתי לך אותו

בחו"ל לסרט הם קוראים "ישות" או באנגלית Entity אם זה יעזור לך. הישות הזאת תוקפת מישהי שקוראים לה ברברה. בכול אופן בדקתי לך בבלוקבסטר באתר שלהם וכרגע יש להם מחסור של הסרט אז ברגע שיהיה להם אותו תוכלי להזמין לראות.בהצלחה!

למעלה