יש לי שאלה מהותית עקרונית וחשובה

יש לי שאלה מהותית עקרונית וחשובה../images/Emo8.gif

ערב טוב!
יש לי שאלה: הכיצד אפשרי ללמוד את עקרונות ויסודות התאוריה(הרמוניה, פיתוח שמיעה) בשני חודשי החופש ולהדביק את כיתה י'? כלומר-להכנס לכיתה י"א עם כל החומר התאורטי שיושב נפלא בראשי? אשמח אם תענו
שיהיה לכולנו ערב נפלא!

shykedmi2

New member
המממ...

קודם כל, אפשר לשאול היכן אתה הולך ללמוד?
את עקרונות ויסודות התיאוריה אתה יכול למצוא כאן בפורום, מעליך. כל מה שרשמתי קשור לבסיס הכי בסיסי של תיאוריה. הרמוניה ופיתוח שמיעה כבר אינם קשורים לתיאוריה. הרמוניה היא ההמשך ללימודי התיאוריה. פיתוח שמיעה זה גם משהו נפרד. אני למדתי הרמוניה בכיתה י"א. בכיתה י' למדנו מבוא להרמוניה. שזה שום דבר מיוחד. גם את זה אעלה בקרוב לכאן כדי שאנשים יוכלו לקרוא. לגבי פיתוח שמיעה. אתה חייב לעבוד על זיהוי מרווחים, הכתבות מלודיה, דו-קוליות, מקצב, שירת קוראלים של באך (חשוב מאוד!!!). מישהו חייב לעשות לך את זה, אתה לא ממש יכול לעשות את זה לבד. יש פה משהו שנקרא Ear Master, או משהו כזה. תחפש ותוריד. זה ייתן לך התחלה טובה. זה נמצא בקישורים כמובן. בהצלחה!

shykedmi2

New member
אחסוך לך את ההתרוצצות -

הנה הלינק. ואם זה לא משביע רצון, חפש תוכנה בשם EAR TRAINER. אני לא זוכר אם זה זה או לא, אבל אני זוכר EAR TRAINER. עבדתי עם זה תקופה ממש קצרה, ואני זוכר שזה היה ממש לפני מבחן בסולפג', ושמעתי הכל כמו אבסולוט כמעט.
זה היה ממש מדהים. שוב, בהצלחה!

shykedmi2

New member
אני כבר לא רואה היכן ניתן להוריד -

אבל, התוכנה עצמה עדיין ניתנת לשימוש באתר. מצורף הלינק המדוייק לשם. אה! עכשיו נזכרתי מה זאת התוכנה הזאת. היא הרבה יותר טובה מהEAR TRAINER. מי שלוקח על עצמו את התוכנה הזאת, מבטיח לעצמו אימוני קריעה מאסיביים של השמיעה. תוכנה מעולה, הEAR MASTER.

תודה רבה רבה שי../images/Emo9.gif

אני אוריד את התוכנה ומקווה מאוד שהיא תעזור לי:) אגב, אה, את התשובה לשאלתך, לאן אני הולכ-ת
ללמוד, אני אכתוב לך במסר, אם אין לך בעיה עם זה.. אני אסביר לך אחר כך למה כתבתי את זה שם.. בסדר? :) שיהיה לך יום נעים!

shykedmi2

New member
כמובן! תודה רבה

כמובן, שאם את לא רוצה להגיד, את לא חייבת.

לגבי הEAR MASTER...

אכן תוכנה מעולה, כאחת שמשתמש בה תוכנה מצויינת ויוצאת מגדר הרגיל. יחד עם זאת במידה ומעוניינים שהתוכנה תהיה אפקטיבית יש להתאמן יום יום.

למעלה