יש לי שאלה מה קורה עם

Wonder_Boy

New member
יש לי שאלה מה קורה עם

Lwindows מתי זה יוצא שמעתי שבנתיים יש רק את גרסת הבטא וגם שעליה מותקן בכלל Kde1 ולא Kde2? למה זה? מישהו יודע מתי תיצא הגירסה הסופית של Lwindows ומוכן לתת לי יותר פרטים על המערכת הזאת ?

beitar

New member
קודם כל, הניק שלך, מראה על אהבתך

למשחק המיתולוגי, wonder boy, כל הכבוד ! זה המשחק מחשב הכי גדול בכל הזמנים בשבילי....
שנית lindows: רבות דובר ומדובר על ההפצה הזאת, היא נעלם גדול, כולם מתעניינים לראות מה החברה שם מכינים.... בכל מקרה, ממה שאני ראיתי, דווקא יש שם את KDE2, ואני לא מאמין שיש סיכוי שיש שם KDE1. חוץ מזה, המערכת לא תהיה חינמית ככל שאני יודע... דעתי: אם אתה רוצה לינוקס, לך על הדבר האמיתי. בכל מקרה, אם אתה רוצה דווקא את lindows חכה עוד קצת עד שיהיו יותר פרטים .... ביינתים חוץ מצילומי מסך אני לא מאמין שמישהו כאן ראה את ההפצה הזו... וצילומי מסך יכולים להטעות !

Wonder_Boy

New member
יש לי לינוקס ממזמן

הבעייה היא המודם SlackWare לא מזהה לי אותו ... אז חשבתי לעבור ל Lwindows ולפי מה ששמעתי זה כן Kde1

beitar

New member
Lindows לא תתמוך בשום

מודם תוכנה לדעתי... או יותר נכון לא תתמוך במודמים שלא נתמכים עדיין. בסה"כ היא משפרת את נושא ה wine ולא הרבה מעבר לזה ... בטח שלא משהו שיגרום לחומרת חלונות לעבוד בלינוקס. ואם אתה מדבר על מה שרשתי בפורום ההוא ב"פרש", אז אני עומד על שלי, יש שם KDE 2, רואים את זה בברור לפי התמונות. אין, ולא היה konqueror ב KDE1, ובתמונות היה גם היה. חוץ מזה הפצה שמתיימרת להקרא Lindows לא יכולה להגיע עם KDE1, זה ברור.

למעלה