יש לי שאלה מוזרה, אבל אני רציני...

qazzaq5

New member
יש לי שאלה מוזרה, אבל אני רציני...

בבקשה לענות ברצינות לשאלתי, למרות שהיא קצת מוזרה. יש לי ידידה מאוד טובה, ההורים שלה בחו"ל, והיא נשארה עם אחותה הקטנה בת 7 בבית, ויש לנו רכב. אני רוצה לצאת עם הידידה ועם אחותה הקטנה למקום כלשהו, ואני לא יודע לאן. יש לכם רעיונות? אני מאוד רוצה לצאת שלושתיינו.....

DrorCh

New member
נשמע רע מאוד לצאת

שאל סרט מצוייר, מחנות להשכרת סרטים, והזמינו מגש של פיצה. לצאת ביום שישי בשעה כזאת נשמע לא טוב ומדיף ריח רע!!! בכל זאת היא לא הבת שלך והבחורה היא לא החברה שלך.

shloמי

New member
לכו חוף הים

אויר מטריף בים יש אין סוף אפשרויות תהנו

Vdrums

New member
סרט זה אחלה, או בבית או שבת בבוקר

והלוואי והים היה נראה ככה בארץ....

siv30

New member
בחוף הדולפינריום בת"א יש

כל יום שישי חבורת מתופפים ורקדני קפוארה. אתם יכולים להתחיל שם ואח"כ לשבת לאכול ארוחת ערב באחת המסעדות שם זה יכול להיות מגניב. בכלל אפשר לשלב את זה עם רחצה בים בשעות בין ערבים שזו חוויה מקסימה ומהנה.

qazzaq5

New member
רק רציתי.....

לומר תודה רבה רבה לכולכם, שנתתם לי עצות ורעיונות אז, תודה.

qazzaq5

New member
בסוף.....

לא יצא לנו להיפגש
מאוד התאכזבתי..... כי מאוד מאוד רציתי לצאת שלושתיינו, ותיכננתי כבר הכל, עם הרעיונות שללכם, ומצאתי מקומות..... בסוף היא לא יכלה, עשו מסיבת פיג'מות....

qazzaq5

New member
אאאאאמממממממממממממ.......

הייתי שמח מאוד להיות נוכח שם אבל יש גבול מסויים
כולן בפיג'מות, רק בן אחד? לא נראה לי... הן הביאו חברות, לא רק שנייהן. וחוץ מזה זה ערב בנות, אז שיהנו ויעשו חיים....

מלא....

א. פיקניק בחוף ים, פארק <ירקון, רעננה, רמת גן, כנרת ולא חסרים בכל הארץ. ב.פסטיבל בראשית ג. חוף סירונית - יש תחרויות של אופנועי ים ד. ירושלים, טיולי לילה מדהימים ה. שבתות בבוקר, יש טיולים מאורגנים בכל עיר, חברת הגנת הטבע ו. קניון <במרינה בהרצליה יש גם שייט> ז. לונה פארק ח. מימדיון/שפיים/נחשונית/ימית 2000 ט. אגב, לפארקים - אפשר להביא אופניים, רולר.... י. לקיבוצים, מושבים - יש שם פינות חי, רכיבה על סוסים/פונים, ניתן גם לעשות פיקניק ואם זה לא מספיק אחשוב על עוד....

qazzaq5

New member
WOW תודה, תודה, תודה..... בקיצור

בקיצור תודה ענקית
אם לא קשה לך אשמח לקבל עוד הצעות לא שיש לי עיניים גדולות, פשוט אם הן לא ירצו, או לא יבוא להם, או שכבר היו.... אז כמה שיותר הצעות יותר טוב, ממש לא מפריע לי להסתובב עם שלושתן כל שבת, עם שתייהן אני מסתדר מצויין...... ושוב תודה ענקית.... אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע.

shellush

New member
יש סרטים, יש לונה פארק או סופרלנד

וגם יש כל מיני ימי יצירה לילדים בכל הארץ.

למעלה