יש לי שאלה מורכבת

backstreet girl

New member
יש לי שאלה מורכבת

מאיזה שיר התחלתם להעריץ את רד הוט? אם השיר הזה לא היה קיים,האם הייתם היום מעריצים שלהם? האם השיר הזה הוא השיר הכי אהוב עליכם עד היום? האם אתם מייחסים לו חשיבות גבוהה? האם מאחורי השיר הזה יש סיפור מסויים? האם הוא סתם שיר בשבילכם או משהו מיוחד?

michaelblum

New member
אני

1.התחלתי ב99 מAROUND THE WORLD, 2.איזו מן שאלה זו? אני יכול לדעת? יש להם כ"כ הרבה שירים טובים, אין לדעת אם הייתי נדלק על משהו אחר או לא... 3.אחד האהובים ללא ספק 4.בהחלט 5.לא, אין סיפור מיוחד. 6.שיר שאני מייחס לו חשיבות של השיר שממנו התחלתי ושל אחד האהובים.

BloodSugarCrazy

New member
השיר שלי..

טוב, אז השיר שלי הוא UNDER THE BRIDGE. הייתי בת שש לא יכלתי אפילו לזכור את השם הארוך שלהם באנגלית.. נדלקתי על המוזיקה השקטה, על השיער של אנתוני (אובססיה עמוקה), על הצלילים, על הכול. אם לא היה הקליפ, כנראה הייתי שומעת את השיר, כי לאחים שלי היו דיסקים שלהם, אבל מה שבאמת הדליק אותי היה הקליפ. עד עכשיו זה אחד השירים הכי אהובים עליי, גם בגלל הסיפור שמאחוריו, וגם בגלל איך שהוא מתחבר אליי ולאהבה שלי אליהם- לא בגלל הפוזה, לא בגלל הפרסום, אלא בגלל המוזיקה.

Rock and MetaL

New member
שלי

1.californicaton ב2001 חבר שלי הראה לי את הקליפ אצלו במחשב ושלח לי אותו במחשב נידלקתי על הקליפ ועל השיר והורדתי שירים אחרים(אני כבר לא מוריד)ונידלקתי על הלהקה השולטת הזו 2.לא נראה לי... 3.לא אבל יש לו חשיבות גבוהה אצלי 4.עניתי על זה כבר 5.לא בישבילי 6.שיר מיוחד מאוד 5.

.....

מאיזה שיר התחלתם להעריץ את רד הוט? Otherside. ראיתי את הקליפ בטלוויזיה, החלטתי שזה שיר נחמד, הפנתי את תשומת ליבה של אחותי לשיר הנחמד, אחותי קנתה את Californication והנני.
אם השיר הזה לא היה קיים, האם הייתם היום מעריצים שלהם? לכו תדעו.
האם השיר הזה הוא השיר הכי אהוב עליכם עד היום? אין לי שיר אחד הכי אהוב.
האם אתם מייחסים לו חשיבות גבוהה? אכן.
האם מאחורי השיר הזה יש סיפור מסויים? מה זאת אומרת?
האם הוא סתם שיר בשבילכם או משהו מיוחד? בטח שהוא שיר מיוחד, הוא השיר שבזכותו הכרתי את הרד הוט.

למעלה