יש לי שאלה\מחשבה

יש לי שאלה\מחשבה

ואין לי מושג מדוע אני מעלה אותה כאן... אני אדם מאושר, אדם של צחוקים כל היום מסביבו...רודף אחרי הצחוק(כמו שאני רודף אחר שמלות...)אך העצב מושך אותי יותר...יש לך את ה-פורום מוזה ואני קורא כמעט כל מכתב...(ולרוב נחנק מדמעות) אני "נמשך" לעצב "שמתנוסס" כאן על דפי הפורום, למה? זה עצוב, אז למה אני נהנה לקרוא את כל מה שמתגולל כאן?

ה מוזה

New member
אני רק יכולה להעלות השערה ....

כתבת .. "אדם של צחוקים כל היום מסביבו"...ואולי הצחוק הזה שאתה מייצר סביבך ...הוא רק עוד מסיכה ..שמסתירה תחתיה ..רגישות לכאב של הזולת או ...מסתירה עצב שלך. זה שאתה מאושר ....לא מתנגש עם העובדה שעצב מדבר אליך ..חודר לך לכל השכבות הכי עמוקות ... נוגע באותם מקומות שאולי ..לא היית נוגע בהם לולא קראת מכתב של אחר שהעלה דמעות ..או אפילו סרט עצוב ואולי .... אתה רודף אחרי הצחוק ...כי בעצם בפנים עמוק ..אין בך חיוך ..והעצב של מישהו אחר נותן פורקן לדמעות שלך .. הכל אולי ... רק אתה יודע את התשובה לשאלה שלך ואם עוד לא אמרתי לך ... אז ברוך הבא

כוסונצ´וק..

בוא שב על הברכיים של הבוי.. אני אנסה להעביר לך טיפה מניסיון חיים שלי..<אפילו אל תחשוב שאתן לך וורטר´ס אורגינל
> כמו שאמרה המוז, אני מסכים איתה , אבל אוסיף קצת משלי.. מנהג האנשים, הוא ליצור חומות סביבם, כדי לשרוד בעולם ובנורמאליזציה שאנו חיים בה. אצל חלק זה מתבטא במיניות, אצל חלק אחר זה מתבטא בשקרים , אצל חלק זה מתבטא בסנוביות, ואצל חלק אחד זה מתבטא בצחוק או ביצירת קבוצה גדולה של אנשים סביבינו.. עצם היצירה של הקבוצה הרחבה של האנשים סביבינו, אומרת בעצם שאנו מעדיפים להיות לבד כמה שפחות, כמה שפחות להיות עם עצמינו, כל אחד וסובותיו הוא..חלק מחוסר אהבה עצמית, חלק משיעמום עצמי, וחלק אפילו מפחדים עצמיים..או פחדים בכלל.. החיבור לכאב, הוא חיבור טבעי..הוא חיבור לדבר אמיתי..הוא חיבור למקום שבו אין כמעט מסיכות, אין חומות הגנה..ולכן, זה נוגע ישר בפנים לכן זה גורם להרגיש, לכן זה אפילו גורם לבכות, לעיתים. גם האם המאושר ביותר, מתחבר לכאב...כאב ועצב, זה דבר שנמצא בכל אחד ואחת מאיתנו, אצל כל אחד ברמות שונות, ולכל אחד יש את הטריגל שמפעיל לו ת הרגש הזה. אל לך להרגיש עצוב או מוזר או שונה כשאתה מתחבר לכאב...זה רק צריך להזכיר שאתה אנושי, שאתה מרגיש, והכי חשוב, שאתה לא פוחד להרגיש.<וזה לא דבר שצריך לקחת כמובן מאיליו...המון המון אנשים, פשוט פוחדים להרגיש, חוסמים עצמם מלהרגיש..>. זהו. רד מהברכיים.

ג´וני <MY> בוי

אם ישבתי על ברכיך ואתה הרי יושב על כסא המלוכה ואתה המלך...עזוב את זה שאני עכשיו מוגדר כנסיך האם זה אומר שאני הבן שלך??ואם כן אז גם אני אליל מין בהדחקה, לא ככה?!

ג´וני

חשבתי שרק ציניות יש בך, הופתעתי. נהנתי לקרוא כל הודעה שלך. שיהיה לך ולכולם שבוע פצצה...

למעלה