יש לי שאלה מטופשת

יש לי שאלה מטופשת

שלא קשורה לדיאטות אלא לבורות שלי בתפעול של העניינים הממוחשבים כאן, בתפוז. מדוע איני יכולה להיכנס לכרטיס האישי שלי? כשאני מנסה ומבקשים ממני את הסיסמא, למרות שאני מקישה נכון, הם אומרים לי שהסיסמא אינה נכונה. מרוב שנהייתי פרנואידית וחשבתי ששכחתי אותה, ביקשתי שיזכירו לי אותה, פעמיים, והם אכן שלחו לי את הסיסמא שלי, זו שהיקשתי מלכתחילה, אז מה לא בסדר כאן?? חוץ מזה, יש לי כל הזמן את האייקון המהבהב הזה של המעטפה בצד, שיש לי הודעת דואר, אבל אני לא מסוגלת לפתוח אותה. זו הודעת תמיכה מתפוז, לא משנה, העיקרון הוא שאני לא יודעת על מה ללחוץ כדי לקרוא אותה או כדי לזרוק אותה לפח. דבר שלישי, איך אני פותחת מייל בתפוז, או להשאיר את זה שיש לי בוואלה? או את המשפחתי שלנו, או את ההוטמייל שלי? אין לי מושג. נו, נראה מי ה"גאון" שיוכל לפתור לי ת´בעיות...
תודה, יעל

אביטל +

New member
לא גאון אבל...

דבר ראשון בתפוז אין מייל יש את המסרים האישיים וזה מה שאת רואה מהבהב למעלה. כדי לקרוא את המסרים את פשוט לוחצת על הכיתוב שלה - "יש לך הודעה אחת" (או משהו כזה). ייתכן שגם בשלב הזה תתבקשי להכניס סיסמא. אם את רוצה להכניס בפרטים של כתובת מייל אני מציעה לך להשתמש בכתובת הוטמייל או וואלה ולא משהו משפחתי. הסיסמא - לי לא היו שום בעיות עם הסיסמא אלא אם כן הקשתי בעברית במקום באנגלית. שימי לב לזה, הרי כשמקישים סיסמא רואים רק כוכביו. ושימי לב שגם שם המשתמש הוא נכון. תחזרי אלי אם זה לא עובד.

shachnay

New member
תודה, אביטל, זה הצליח

הבעיה היא שעכשיו אני מופיעה בשם shachnay ולא יעל שכנאי, נראה, אולי אצליח לפתור גם את שינוי השם, לצורך ההופעה בפורום.

למעלה