העין השלישית...
היי מיוז! מה שידיד שלך עשה לך הוא קריאה רוחנית של הצ'אקרות... אני לא כל כך בטוחה באיזו דרך הוא השתמש. בדרך שאני מכירה, המנחה מכניס תחילה את המונחה להרפייה ואז מכניס את עצמו להרפייה. תוך כדי ששניכם במצב של הרפייה, הוא קורא את המסרים שמגיעים אליו ממך (והוא יכול "לראות" את המסרים האלו כתמונות, מחשבות או תחושות שעוברות בו). הצ'אקרה (chakra) היא מרכז אנרגטי בגוף הקולט אנרגיה מהגופים המקיפים את הגוף הפיזי. יש בגוף שלנו 7 צ'אקרות כאשר לכל אחת יש צבע, תפקיד והיא ממוקמת במקום שונה בגוף: שנתחיל?
1) צבע: אדום; מיקום: עצם הזנב; תפקיד: הישרדות, פחד קיומי, חיוניות, חיבור לקרקע. 2) צבע: כתום; מיקום: שתי אצבעות מתחת לטבור; תפקיד: מיניות, ערך עצמי והמשכיות. 3) צבע: צהוב; מיקום: סרעפת (מקלעת השמש); תפקיד: בטחון, אגו, מימוש עצמי, טראומות, קונפליקטים אישיים. 4) צבע: ירוק/ורוד; מיקום: לב, גובה הלב; תפקיד: אהבה, שנאה רגש לאדם אחר. 5) צבע: כחול; מיקום: גרון, מתחת לבלוטת התריס; תפקיד: תקשורת, יצירתיות, פתיחות לביקורת, כוח רצון, היכולת לקבל. 6) צבע: סגול; מיקום: העין השלישית, בין הגבות; תפקיד: ראייה פנימית, אינטואיציה, טלפתיה, קריאת מחשבות. 7) צבע: לבן; מיקום: כיפת הגולגולת; תפקיד: חיבור לאנרגיות קוסמיות, תקשור, רוחניות. אז זה היה ההסבר ל"מה זה העין השלישית". לגבי מה שהוא ראה שם, לי אין דרך לדעת מה זה אומר. את רק יכולה לבדוק עם עצמך אם את מסכימה עם הדימויים שהוא העלה, האם את מרגישה שהם נכונים לך ועושים לך משהו בפנים. מה הם מסמלים עבורך.... רק את יודעת ומכירה את עולם הדימויים הפנימי שלך. אני ממליצה לך לעצום את העיניים ולהביא את עצמך להרפייה קלה ואז לנסות לראות בדמיון את הדימויים האלו ולבדוק אם הם מתחברים אלייך, ואם כן, אז איך... בהצלחה ומקווה שעזרתי במשהו... הגר