יש לי שאלה ממש מטרידה

יש לי שאלה ממש מטרידה

כידוע לכולנו ברוב משחקי הכדור אם לא בכולם ואולי גם בעוד ענפי ספורט משתתפת בריטניה בתור יחידות מפוצלות- הכוונה אנגליה, סקוטלנד, ווילס, וצפון אירלנד, ולעומת זאת במשחקים האולימפים בריטניה משתתפת כיחידה אחת. השאלה שלי היא מה קורה במקרה ואחת הנבחרות שהזכרתי מעפילות לאולימפיאדה באחד ממשחקי הכדור? מה עושים במקרה כזה?

תשובה

אני ממש לא מבין מאיפה הגעת לזה שבאולימפיאדה כל המדינות האלו משתתפות ביחד , מבדיקה שעשיתי כל אחד הופיעו בנפרד מתי שכל מדינה החלה להופיע (אפילו הפרדה בין צפון אירלנד לאירלנד) , כך שממש אין בעיות אם ואחת הנבחרות תגיע ותעפיל למשחקי הכדור . רק לידע אישי באתונה היששתפו 249 ספורטאים .

yoss5

New member
מה זה השטויות האלה?

בריטניה מיוצגת כיחידה אחת באולימפיאדה כל החלקים שזה אנגליה, סקוטלנד ווילס וצפון אירלנד הם חלקים מבריטניה ואין בעיה. במקרה נגיד שאנגליה עולה לתחרויות הכדורגל הם מייצגים את בריטניה למרות שהם נבחרת אנגליה

רותם 1717

New member
רק בכדורגל

רק בכדורגל מיוצגות הנבחרות אנגליה, סקוטלנד, ווילס וצפון אירלנד (אולי גם בענפים לא אולימפיים כמו ראגבי וקריקט) ולכן אין נבחרת בריטניה בטורניר הכדורגל האולימפי כבר 30 שנה בערך. אין אפילו נבחרת בריטית שמתחרה בטורניר הקדם-אולימפי בכדורגל. אבל דווקא עכשיו כשלונדון רוצה לארח את אולימפיאדת 2012 הם עשויים ליצור מחדש נבחרת בריטית בכדורגל.

raptor69

New member
תשובה נכונה לסוגיה ממישהו שמבין

בריטניה מתחרה כיחידה אחת במה שמכונה הספורט החובבני (ואולימפיאדה נחשבת לכזאת, על-אף שהעניין הוא אבסורדי). בספורט המקצועני (וכדורגל כמובן בראשו) כל מדינה מתחרה בנפרד. זאת הסיבה שאין אפשרות לנבחרות הכדורגל של מדינות אלו להשתתף במשחקים. מקווה שהעניין נסגר... עמוס

בעיה

אנגליה, סקוטלנד, ווילס וצפון אירלנד משתתפות בטורניר המוקדמות האולימפי. אז מה קורה אם הן מעפילות לאולימפידה? פשוט מכניסים נבחרת אחרת במקום?

למעלה