יש לי שאלה ממש ממש טיפשית

o c e a n

New member
יש לי שאלה ממש ממש טיפשית

אבל אני באמת שלא יודעת את התשובה וזה מסקרן אותי כבר 9 שנים אז אל תכעסו אם השאלה תהיה טיפשית ושלא תחשבו שאני לא חולה על תיקים באפלה אני מאוהבת בסדרה הזאת אבל אף פעם לא הצלחתי להבין למרות שחיפשתי וחיפשתי איפה רשום שם הפרק באנגלית? הסתכלתי על הפתיח אולי עשרות אלפי פעמים ולא מצאתי איפה הם כותבים את שם הפרק??? בבקשה תעזרו לי!!!

אממ הוא ל כתוב בפתיח

מייד אחרי שהפתיח נגמר יש שנייה כזאת כתוב איזה שורה לא כל כך קשורה זה שם הפרק הוא בד"כ בגרשיים

orityemini

New member
תשובה:

הם לא כותבים את השמות של הפרקים, רק בתרגום העברי כתוב. המשפטים שיש להם לפעמים אחרי הפתיח הם לא שמות הפרקים, רק ססמאות המתאימות לפרק. השמות נמצאים בעיתון, באינטרנט ובתסריטים המקוריים. אין לי מושג למה זה כך....

o c e a n

New member
איך זה הגיוני ???

הרי לא כל אחד הוא "מעריץ" שקורא על הסדרה בעיתון חוץ מזה שהרבה כבר אמרו לי שכן כתוב את שם הפרק בפתיח או קצת אחרי אבל אף פעם לא הצלחתי למצוא זה מתסכל

כשזהיה משודר בfox

בד"כ היה פרינט אד או פרסומת בטלויזיה של מה יהיה באותו שבוע ולפי זה הם לא כתבו את השם של הפרק או שפשוט זה אל ממש חשוב???!

K o H a N i M

New member
זה לא מופיע בפתיח אלא בסיום הפרק,

שניה לפני הטיז של 10-13 הסמל של פוקס בסוף הכתוביות שבסוף הפרק, שם מצוין המספר הסדרתי של הפרק ושם הפרק, אם זכורני טוב.

o c e a n

New member
אתה בטוח?????

לא זוכרת שאי פעם ראיתי דבר כזה אבל אם אתה אומר אז נבדוק את הנושא לעומק

בדקתי

בדקתי את העניין לעומק בפרק שהיה מוקלט אצלי. אפילו עצרתי את הפרק ב"pause" אבל לא ראיתי את שם ו/או מספר הפרק.

למעלה