יש לי שאלה מעניינת...

1Shir

New member
יש לי שאלה מעניינת...

איך אתם חושבים מולדר היה מגיב אם היום בפרק סקאלי היתה אומרת לו שהיא התאהבה בו? ולהיפך-איך היא היתה מגיבה אם הוא היה אומר לה?

אני בכלל חושבת

שאם מאלדר היה אומר שהוא לה שהוא מאוהב בה,היא הייתה לקוחת את זה כבדיחה,כרגיל. וסקאלי לא הייתה אומרת את זה,אבל נניח שכן - הוא בטח היה אומר שהוא אוהב אותה גם כן,יאדה יאדה יאדה,את אהבת חיי,יאדה יאדה - ומתנשקים. נשמע כמו איזה סרט רומנטי נדוש במיוחד,אם את שואלת אותי.

Chens15

New member
חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו אז אתם רואים אני צדקתי.........התאוריה שלי שקריס קרטר פשוט כתב טלנובלה לאנשים חכמים .....זה הכל פחות דמויות יותר נחמד אבל יש לי שאלה אחרת מרב סיגריות יש איזה עונה שבה איש הסיגירות מת? הוא לא מדבר הוא לא עושה כלום וסקינר הזה איזה חרא אחד אוףף עד שסוף סוף מאלדר מבקש ממנו ללכת לעצור קצת אנשים כי משעמם לו להאזין אפילו מרב שמשעמם לו הוא לא טורח לזרוק את הקליפות של הרגעינים בפח........אני גם הייתי משועממת בכיתה אז התחלתי לעופף ולא להקשיב ואחרי זה הדרדרתי עכשיו אני נרדמת בבצפר מרב שמשעמם לי....לא בגלל שמורים משעממים זה פשוט חומר לא מעניין..

o c e a n

New member
יש פרק בו רואים אותו מת לכאורה

אלכס קריצ'ק אם אני לא טועה מגלגל אותו במדרגות וזה נראה כאילו הוא מת תסלחי לי על הזכרון המשובש אך אינני זוכרת באיזה פרק או עונה אני רק זוכרת את הקטע שמראים את איש הסיגריות בכסא גלגלים ואז קריצ'ק מגיע ומעיף אותו בכל המדרגות ומאז לא נראה יותר על המסך בשום פרק אבל נראה לי שאיפשהו הם מזכירים שלא נמצאה הגופה שלו

orityemini

New member
זה קרה בפרק רקוויאם עונה שביעית...

ותזכרו חוק חשוב בסידרה : "אף אחד לא באמת מת בתיקים באפלה"

כמה משעשע.:)

כן,מישהו בפורום כתב שיש לו הרגשה שגרון עמוק לא באמת מת בפרק האחרון של העונה הראשונה. גם לי יש את אותה הרגשה, לא יודעת למה.
אבל ממש אהבתי כשהוא אמר בצורה מעולפת trust no one. זה היה כל כך מושלם.

Chens15

New member
חשבתי שרקוויאם זה מעבר רשתי...

מישהו ראה את רקוויאם לחלום? אחלה סרט אבל לא הבנתי את הקשר של הסרט לשם....כאילו מה בגלל המנגינה של הסרט או מה?

dylan

New member
הסבריישן ../images/Emo13.gif

אז מי שלא ראה את "רקוויאם לחלום" שגם לא ימשיך לקרוא
רקוויאם זו יצירה שנכתבת למת, במקרה של הסרט מה שמת זה החלום (החלומות של כל הגיבורים באופן ספציפי אבל גם כיצירה הוא מדבר על מוות של חלום באופן כללי דרך זה) ולכן הוא נקרא כך.

dylan

New member
כן, זו יצירה מוזיקלית

אבל מדובר במשו סימלי, גם המת הוא לא אנושי במקרה הזה

scoutlavie

New member
רקויאם זה מיסת מוות

לכאורה קראו לזה כך כי הסדרה היתה אמורה להסתים, וגם איש הסיגריות כביכול מת .דיברו גם הרבה על הסוף של התיקים אז , ואיך הכל צריך להיגמר, אז השם די הגיוני . קצת דיכאוני, אבל מובן. המילה הזו גם מוזכרת בסרט אמדאוס, שזה סרט מעולה , אם מישהו רוצה לראות.

Chens15

New member
חשבתי לקנות את הפסקול של הסרט

רקוויאם לחלום....אחלה מוסיקה דרמטית אהבתי את המנגינה צעצמה.....אבל נחמד תודה על התשובה של למה השם.....נו מה את רוצה אני בת 16 איך אני אמורה להבין משהו של בני 18.....קצת טומטום אני אבל לא נורא

למה לא------אבל אם אין לך

בעיה מוסרית או משהו- תמיד תוכלי להוריד אותו בתוכנות שאותן אני לא אציין כרגע. ק*זה

Chens15

New member
אני לא יכולה להשתמש בק' כי

הוא תמיד אבל תמיד כל פעם שאני פותחת אותו אז יש לי וירוס מזה...... אגב לי יש חוק אני מורידה שירים מק' אלא אם כן יש מעל שלושה שירים שאני אוהבת ואז אני קונה את הדיסק.... זה חוק מספיק הוגן לא?

למעלה