יש לי שאלה מקווה שהבנתי את השיטה

יש לי שאלה מקווה שהבנתי את השיטה../images/Emo9.gif

השאלה שלי היא בנוגע להריון האם יש מצב ומה הסיכוי שאיכנס להריון בחודשיים הקרובים.. והאם הכל ילך בענין זה כשורה ובלי הפתעות לא נעימות? הולכת לפריסה.. בתקווה שאדע איזה לנסות

צ ל י ל 8

New member
באופן עקרוני-

אנו לא עונות על שאלות בנוגע לרפואה ו/או להריון

ובכלל עשיתי פריסה..אני רואה קלפים

פתוחים איך אוכל להעביר את התוצאה לפה?...

הפריסה היתה 5 קלפים - ריידר

קלף הכוהנת הגדולה, הקוסם, שמונה גביעים, ששה גביעים, חמש חרבות, שמונה מטבעות..?

צ ל י ל 8

New member
אני שוב אחזור ואומר

לא עושים פריסות בנושא היריון
לכל פריסה אחרת, אנא תני רקע

טוב מצטערת..קיבלתי אני אעלה שאלה

אחרת שגם היא נורא חשובה... והיא:לאן תקח אותי הזוגיות..האם תשתפר, האם נצליח יותר להתחבר ולאהוב ולשמור את הניצוץ שכבר הולך ונכבה.. האם יש פוטנציאל חיובי לקשר שלי איתו? האם השאלה מספיקה כרקע...? שמדובר על קשר רב שנים.. שאינו קל.. עשיתי פריסה איך אני מעלה את התוצאה צליל בבקשה?

batgalim

New member
../images/Emo68.gifלאשה עם האש

אנא קראי את הודעת המנהלת !!! השאלה צריכה להיות ממוקדת - פריסת שאלה עד 7 קלפים + קלף סיכום. או פריסה קלטית - לגבי פוטנציאל. אנא ספרי מעט על הקשר - האם אתם נשואים, האם יש ילדים? לאחר מכן נוכל לכוון אותך לגבי הפריסה והשאלה. חג שמח

חבל שכתבתי את הודעתי למטה במקביל..

אז הפריסה למטה לא טובה.. האמת קראתי את הודעת המנהלת וראיתי שאין לשאול על בריאות וכו'..הפנמתי
אבל לענין הפריסה אז זה נשאר מסורבל לי וראיתי באתר שיש פריסה ספיציפית לזוגיות אז ניסיתי .. אם זה ממש לא מתאים..אז אנא תגידו לי ואני אנסה שוב
זה מאוד חשוב לי..תודה רבה.. אכן נשואים אין ילדים..עדיין!

חבל שכתבתי את הודעתי למטה במקביל..

אז הפריסה למטה לא טובה.. האמת קראתי את הודעת המנהלת וראיתי שאין לשאול על בריאות וכו'..הפנמתי
אבל לענין הפריסה אז זה נשאר מסורבל לי וראיתי באתר שיש פריסה ספיציפית לזוגיות אז ניסיתי .. אם זה ממש לא מתאים..אז אנא תגידו לי ואני אנסה שוב
זה מאוד חשוב לי..תודה רבה.. אכן נשואים אין ילדים..עדיין!

../images/Emo140.gifאגב עשיתי פריסת מערכת יחסים

לשאלה שלי לגבי הזוגיות..אם זה לא היה מתאים אנא כווני אותי לפריסה אחרת ותודה מראש
אני חדשה פה כמובן..ומקווה לקלוט איך הכל הולך מהר פורים שמח

בינתיים הצצתי בהודעות פה ../images/Emo9.gif

ואני כנראה רק צריכה לכתוב את שמות הקלפים ויש המון הפעם הנה זה בא: שורה עליונה- קלף 18: סיכום פוטנציאל-> נער החרבות שורה שנייה- קלף 2: המחשבות שלה עליו-> מלך המטות קלף 17: עתיד -> ירח קלף 1: המחשבות שלו עליה -> אביר המטות שורה שלישית-קלף 6: תגובה לקלף 10-> שטן קלף 12: רגשותיה כלפיו-> קוסם קלף 8: תגובה לקלף 4-> מלך הגביעים קלף 16: מה מפריע או חוסם למערכת היחסים-> שלוש חרבות קלף 5: תגובה לקלף 9 : נער הגביעים קלף 11: רגשותיו כלפיה-> שלושת גביעים קלף 7: תגובה לקלף 3-> מרכבה שורה רביעית-קלף 10: גורמים והשפעות חיצוניים עליה-> צדק קלף 4: מה היא קולטת ממנו-> אביר החרבות קלף 15: מה עוזר למערכת היחסים-> ששה גביעים קלף 9: מה הוא קולט ממנה-> חמש חרבות קלף 3: גורמים חיצוניים המשפיעים עליו: תשעה מטבעות שורה חמישית-קלף 14: הווה-> מגדל שורה ששית- קלף 13: עבר-> אביר המטבעות הסטטוס שלנו: נשואים 4 שנים תודה רבה בגלל שפתאום ראיתי את המגדל אני קצת חוששת.. ממ זכרתי שלמישהו אמרת שזה מסמל פרידה או סוף מסויים.. נו התייחסותיכן..תודההה רבה מראש

צ ל י ל 8

New member
אישה עם איש ../images/Emo70.gif

את מתעקשת לא לקרוא את הודעת המנהלת ...... אם היית קוראת, היית יודעת שאנו לא מפרשים פריסות מעל 10 קלפים. אנא מפנה אותך שוב להודעת המנהלת שבראש הדף. יש שם הנחיות מדוייקות. עד אז, תשובותייך לא ייענו

היי צליל..יוו כתבתי מעין התנצלות

למעלה כתשובה להודעת בתגלים..ושמתייחסת לענין קריאת הודעת המנהלת
האתר של הפריסות כנראה הטעה אותי אז שוב..סליחה על הבלגן עד כה.. אז.. סולחים לי?..אני יכולה להעלות פריסה יותר מוצלחת כעת בבקשה????

batgalim

New member
אין כאן ענין של סליחה...

לא כועסים עליך... פשוט מבקשים שתפרסי עפ"י הכללים של הפורום. תכנסי באתר של אורי רז לפריסה קלטית (רגילה, בת 10 קלפים) ותשאלי: מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין x (שם בעלך) בתקופה של חצי שנה. ורשמי לפי הסדר את הקלפים שיצאו.

תודה../images/Emo13.gif הנה פריסה כפי שהסברת!

לפי הסדר 10.סיכום יכולת כיוון הרוח: ארבע חרבות 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני: עשרה גביעים 9. רוצה אבל פוחד: 3 גביעים 6. עתיד קרוב,כ4 חודשים: שבעה מטבעות 1. מה עוזר או בעד: מוות 5. עבר קרוב כ4 חודשים: ארבעה מטות 8. זווית הראייה של החברה: שמונה חרבות 2. מה חוסם או נגד: ירח 7. דימוי וזווית אישית: כוכב 3. שיעור רוחני לשואל בהווה: מרכבה
שוב, מדובר עליי ועל בעלי..אין ילדים עדיין נשואים כארבע שנים..קשר לא קל אך מתאמצת לא לוותר לקשיים שבו..בינתיים!

batgalim

New member
הי אישה../images/Emo68.gif

נראה שאת לוקחת את את הזוגיות בינך לבין בעלך למקום מאד נוקשה של מסגרות, אינך רואה את האושר ואת חווית הזוגיות בינכם, אלא לנגד עיניך הנישואים וההבטחה הטמונה ברעיון. נראה לי שמאז עברת דרך הרבנות, קשה לך להיות קלילה, לבלות עם בעלך יותר, המיניות כובתה (יכול להיות שהמין הפך להיות לכלי עזר להכנס להריון וההנאה ממנו נשתכחה ממך?) נראה לי שהסביבה רואה בנוקשות רבה מידי את הרעיון שלא הבאת עדיין ילדים וכי משהו לא בסדר, אך זה כנראה מה שאת משדרת. את כבולה למעגל של דאגות וחרדות, האם הן נובעות רק מכך שעדיין אין לכם ילדים או שיש סיבה נוספת? הקלפים מציעים לך לצאת מהנוקשות, לקחת את השליטה לידייך, בעלך לא כ"כ יודע מה לעשות עם הקבעון שלך וגם הוא רואה רק את הקשיים ואת חוסר האונים בהם את נמצאת. את נקראת לשבור את הכללים, לעשות לעצמך "סוויטש" בראש, ולקחת את הזוגיות ביניכם למקום אחר - מקום בו האושר בלבד יתפוס מקום ואת הדאגות - להשאיר בצד. את צריכה להפסיק לדאוג, תהיי שלווה יותר, רגועה יותר, תשקיעי יותר בעצמך ובבעלך - בבילויים משותפים, נסי להזכר איך הייתם לפני הנישואים, כנראה שהכניסה למסגרת עשתה רע לזוגיות ולרומטיקה שלכם. עפ"י העתיד - נראה שתצטרכי המון סבלנות ואורך רוח, המון עבודה קשה על הקשר ועל עצמך - בכדי שזה יצליח לעלות על דרך המלך, נראה שהרבה מהדברים תלויים בך - אם את תחליטי שיהיה לכם טוב - תוכלי להגיע אל האושר, אל השמחה וגם אל המשפחתיות החסרה לך כיום. בחצי שנה הקרובה לא נראה עפ"י הפוטנציאל שתהיה תזוזה כלשהי, נראה שתעדיפי להשאיר את הדברים כמות שהם - מהסיבה שאת חוששת להיות קצת יותר קלילה, ולוקחת את הדברים ברצינות רבה מידי. מאחלת לך רק טוב, וחג שמח

תודה רבה רבה בתגלים..

ואיי זה ממש ..קשה..לקרוא את הקלפים.. ואני ממ רוצה להסביר יותר אבל אני עוד בגורם ההפתעה כי..ממ חושבת שבנישואיי לפי הטארות אני זו שצריכה לשנות הכל ואני זו שהכל תלוי בה ודווקא בפועל חושבת שזה מאוד הפוך ואולי אני כב רלא מבינה.. יש חלק נכון ממה שתיארת אבל... חלק גדול גם עוד לא מתעכל אצלי.. תודה בתגלים יקרה על הכלל!!

batgalim

New member
אישה יקרה

אני מצטערת ממש ממש אם דברי הביאו אותך למצב כזה, הפוך ממה שהתכוונתי... את יודעת - בזוגיות, כשצד אחד מתנהג בצורה מסויימת, הצד השני ישר מגיב -לפעמים התגובה נראית, ולפעמים לא... יכול להיות שההתנהגות של בעלך כלפיך בעבר היתה בעיניך לא צודקת וזה גרם לך להסגר, והדברים התגלגלו ונראים כפי שהם נראים היום. אך אני חשה כי אם את תרשי לעצמך להפתח - הראי לו אהבה, הראי לו שאת עדיין חושקת בו ושיש לך ענין בו כאדם, שאת זוכרת ורוצה להמשיך את היחסים והרומנטיקה בינכם - הוא יפתח כלפיך שוב. סגירות רגשית - מגיעה משני הצדדים באופן שווה, וחוסמת את הרגש מלהכנס פנימה, פתיחות - הינה דלת לשני הכיוונים. הניחי לו להכנס חזרה אל ליבך ולא נראה לי שתתאכזבי. קחי את הדברים בפרופורציות, ולא בקיצוניות. היי שלמה עם עצמך! מי שאינו שלם עם עצמו - עם כל היתרונות והחסרונות, לא יכול לקבל את האחר כשלם בפני עצמו.

בת גלים יקרה../images/Emo141.gif את עשר../images/Emo13.gif

תודה על הכל ...שואלת ותוהה האם ניתן לשאול משהו לגבי מה הוא חושב על הקשר.. איך הוא בענין..?

למעלה