יש לי שאלה, מקווה שתעזרו לי...

מיקה2482

New member
יש לי שאלה, מקווה שתעזרו לי...

שלום, אני לא ממש יודעת איפה להתחיל, ואני מקווה שלא תסווגו אותי כסקרנית בלבד. הכל התחיל היום שקראתי כתבה על אסקסואלים ועל הפורום הזה והרגשתי שהרבה מהדברים מדברים אליי. אז ככה, אני במערכת יחסים ארוכה (מס' שנים) אך תמיד הרגשתי שמשהו מאוד מוזר. אני אוהבת את בן זוגי מאוד אך ברוב המקרים בהם יש לנו מגע פיזי אני נתרעת (לא חיבוקים אלא בעיקר נשיקות בפה ומגע מיני), באותו הכיוון אני גם איני מגיעה לסיפוק אך ורק מקיום יחסי מין. אולם מהצד השני, אני כן מגיעה לסיפוק בעצמי ודי בקלות. עניין נוסף הוא שהרבה מאוד שנים לא ידעתי מה נטייתי המינית בצורה ברורה, כי אני כן נמשכת לבן זוגי במידה מסויימת אך נתרעת ממגע מיני. מצד שני, מעולם לא הרגשתי ממש משיכה מינית עזה לגברים או לנשים. האם הסיפור נשמע לכם מוכר? האם הייתם מסווגים אותי כא-מינית? אשמח מאוד לקבל תגובות . ייתכן שזה יפתור לי בעיות של שנים של הרגשה רעה, מצפון ותסכול. תודה לכולכם.

Limbonic Art

New member
ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

כן הסיפור נשמע מוכר, אולם אין ביכולתנו לדעת מה את ,למה ואיך
אם קראת פה בפורום ואת מרגישה שזה מדבר אלייך ואין לך שום סיבה הנראת לעין שעלולה לגרום לך להרתע ממין, אלא פשוט לא להמשך אליו אז ככל הנראה זהו מקומך וכן את א-מינית

מיקה2482

New member
תודה ...ועוד משהו...

לאחר שרשמתי את ההודעה , עיינתי עוד קצת בפורום ופתאום נתקלתי במשהו שנשמע לי מוכר. מאז ומתמיד לא אהבתי לראות סצינות מיניות בסרטים (לא כחולים). אני תמיד מרגישה מוזר, אפשר להגיד אפילו נגעלת, כשאני רואה נשיקות או מגע מיני בסרטים...אני מניחה שזה גם נשמע מוכר ?

כפי שקראת באותן הודעות,

זה בהחלט מוכר לחלק מחברי הפורום [לי אישית לא, זה לא מפריע לי. אבל לפי חודשים של קריאה, זה נושא שעולה מידי פעם לפעם בפורום בהסכמה כללית של גועל או אדישות]. ובאופן כללי הסיפור שלך נשמע די מוכר, אני מזדהה עם חלקים ממנו. אבל בסופו של דבר את היחידה שיכולה לקבוע אם את א-מינית או לא; אם זו ההגדרה שאת מוצאת שהיא הכי נכונה כלפייך. [כמובן, במקרה ואין סיבה מיוחדת שהיתה עשויה לגרום לך להרתע ממין.]

מאוד מוכר...

סצינות מיניות תמיד גורמות לי להרגיש איכסה...בחיים המחשב שלי לא ראה אתר סקס!! ותמיד שאני רואה אצל חיילים בפלאפון או במחשב תמונות עירום כאלה...פשוט לא אוהב לראות את זה...לא יודע להסביר...

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

אם עברת על ההודעות בעבר אז בוודאי כבר הבנת שאנחנו לא מחליטים לאנשים אחרים אם הם א-מיניים או לא. בסופו של דבר רק את יכולה לענות על השאלה הזו. יש אנשים שמתארים את המשיכה המינית כמו כפתור של עוצמת קול ברדיו. יש כאלו שאצלם זה חזק ויש חלש. ויש שאצלם זה על 0. אם את חושבת שאת חשה משיכה מינית אבל מעוד חלשה - יכול להיות שלא לחלוטין א-מינית - אלה בעלת מיניות נמוכה. בכל מיקרה - אין שום סיבה להרגיש רע כיוון שאת לא נימשכת מינית לאנשים. צריך רק למצוא דרך לחיות עם זה בשלווה - כמו אם כל שאר הדברים שמעפיינים אותך. ברוכה הבאה.

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

האם המצב מפריע לך? האם היית יותר שמחה לו לך היה חשק מיני והנאה ממיניות? או שהיית מעדיפה שלו לא יהיה חשק ותוכלו לשכוח מכל העסק?

מיקה2482

New member
קודם כל , תודה. וכן זה מפריע לי...

המצב מפריע לי כי אני אוהבת מאוד את בן זוגי והוא כמובן מצידו רוצה הרבה מין וזה מאוד קשה לו שאני נרתעת פעמים רבות. הייתי מגדירה את עצמי יותר כחסרת משיכה מינית למין מסויים מאשר חשק מיני, כי כפי שכבר ציינתי אין לי בעיה להגיע לסיפוק לבד. ואגב, באותו נושא, הפנטזיות שלי אינן על מין מסויים אלא על תחושה או סצינה . הרבה שנים הייתי מאוד מבולבלת וחשבתי שאולי זה קשור לזה שאני עדיין בגיל ההתבגרות (היום אני כבר יותר מבוגרת), אבל אני חושבת אחרי שקראתי כאן בפורום שזה אולי ההסבר.

אם את מרגישה שזה מצב לא רצוי

אם את מרגישה שהיית רוצה להיות אדם מיני, שמשהו עוצר בעדך, אולי כדאי לבדוק את העניין. יתכן שאת א-מינית, יתכן שאת לא, לי בטח שאין את הכלים לדעת את זה כי אי אפשר לנתח אדם אחר כל כך מהר, או אולי בכלל, את זו שמכירה את עצמך הכי טוב. אבל בשביל למנוע זיהוי לא נכון שאולי יפגע בך בעתיד, אם את מרגישה שאת רוצה או צריכה שיהיו לך יצרים מיניים שאין לך, אולי כדאי להבדק. בגדול, אם זה מפריע כדאי לבדוק, אם זה לא מפריע לא צריך לדאוג יותר מדי. עם זאת, אם עד עכשיו הרגשת חוסר במיניות פשוט כי לא הכרת אופציה אחרת, זה כבר משהו שונה. ואם את צריכה לעשות קצת חושבים, גם טוב. מה שנוח לך, זה המצב האידיאלי. והכי חשוב, לפתור את ההרגשה הרעה, נקיפות המצפון והתסכול, זה לדעתי יותר חשוב מכל נטיה או אבחון. כמובן שבכל הגדרה שלא תהיה את מוזמנת להשאר ולפטפט פה, תרגישי בבית

אני יכול להבין אותך..

גם לי אין בעיה עם חיבוקים ודברים כאלה...אבל כשזה לאט לאט עולה בדרגה אני מתחיל להרגיש לר נוח...בכלל...ככל שזה נעשה יותר קרוב ויותר אינטימי החשק, שגם ככה חלש, רק הולך ונעלם. אז אני יכול להבין אותך...בכלל..אצלי המצב עוד יותר מסובך...בתקופה של 7 שנים שעברו עברתי מהתאהבות אך ורק בבנות להתאהבות אך ורק בבנים כיום..זה מאוד מבלבל, מתסכל, מפחיד וכל השיט הזה...אני אומר שתתני לעצמך זמן. עשי מה שבא לך ואל תכפי על עצמך דברים שאת לא רוצה. מניסיון אני אומר לך. אל תעשי דברים שאת לא רוצה בשביל לאבד משו או מישו...כי אז את רק תרגישי חרא עם עצמך עוד יותר. פשוט תעשי מה שטוב לך ומה שאת רואה לנכון. ואם זה נכון. אז זה יבוא בטבעיות. בהצלחה.

למעלה