יש לי שאלה נוספת

יש לי שאלה נוספת

לפני הגיוס לצבא הודעתי להם שאני דיסלקטית וזה גרם לפגיעה בפרופיל שלי וגם זה מנע ממני להגיע לקורסים צבאיים שונים כי הצבא לא האמין שאני אוכל ללמוד אותם. השאלה היא : היום אני עומדת להתגייס למשטרה. חלק מההכנות לגיוס הן בחינות פסיכומטריות ועכשיו מגיעה התלבטות האם לבקש תנאים מיוחדים ובכך להסגיר את ה``סוד`` שלי וכך לפגוע בעצמי או לנסות לעשות את הבחינות לבדי? התשובות שלכם חשובות לי מאוד .

m_katzmann

New member
``דיסלקציה`` - היא מה שאת מרגישה

דיסלקציה - היא לא מחלה או פגם - היא דרך שונה להביט ולהבין את העולם. כולנו דיסלקטים בתחום מסויים. אם היו בוחנים את כל אותם האנשים שעוברים בהצלחה את הפסיכומטרי היו מוצאים שחלק גדול מהם לא יודע לצייר, או לכתוב שירים, להתמצא במרחב או להמציא פטנטים. דיסלקציה - לא צריכה להיות סוד. את צריכה להיות גאה בעצמך שלמרות שאת חושבת בדרך אחרת - את מצליחה. לצערי הרב - כופים עלינו את הדרך בה אנו נאלצים להשתמש רק במוח האנליטי שלנו ולא נותנים אפילו קצת חופש ליצירתיות לה אנחנו כל כך זקוקים. אל תתביישי בדיסלקציה שלך - אל תתביישי בעצמך! אם ההקלות עוזרות לך - עצתי לך - דרשי אותן. זוהי זכותך המלאה. היום את כבר לא נערה צעירה ואם ינסו לפגוע בך בגלל היותך דיסלקטית אני בטוחה שתדעי לתבוע את זכותך ללמוד, לעבוד ולמצות את כל יכולתך. בהצלחה, מאיה

למעלה