יש לי שאלה/נושא לחשוב עליו...

יש לי שאלה/נושא לחשוב עליו...

כל הזמן מדברים על קידום הדו"ג בארץ וזה שזה טוב לנו...השאלה.. אם באמת הדו"ג יתפוס ועוד 100,000 אנשים יחליטו שאופנועים זה טוב ויקנו אופונעים יהיה קצת באלגן בכביש..זה יהיה מעצבן כמו למשל שאני עומד ברמזור של כביש אם שניי נתיבים ובאים עוד חמש אופנועים שמפריע בפתיחה.. אני צודק?...כי בפקקים גם יהיה מעצבן שאתה בא לעקוף מכונית עומדת ולעבור לצד השני שלה יכול לעבור בדיוק אופנוע שם.. אז השאלה למה כ"כ טוב לנו שיצטרפו עוד אופנוענים?!... את מטרו אני מבין שבאתר שלהם הם רוצים לקדם את הדו"ג כי זה רווח שלהם..אבל לאופנועיסטים אני לא יודע... אולי לא נספר לאף אחד על הדבר הזה אופנוע אה... נגיד לכולם שזה הכי מסוכן בעולם!..סתם אני צוחק אבל תחשבו עלזה... תזהרו מאופנועים!..מסוכן...
...סתם סתם..

yuvalfra

New member
יש בזה משהו...

אבל תזכור שככל שיהיו יותר אפנועים\קטנועים ככה יהיו פחות מכוניות על הכביש אז זה הכל יחסי. אני למשל הייתי מעדיף פי 10 מצב שבו 75% מהכביש הוא דו"ג (במידה ואני רוכב על דו"ג). לנהגים במכוניות פשוט יותר קשה לראות דו"ג מאשר לראות רכב על 4 גלגלים, אז כן ככל שיש יותר מכוניות ככה זה יותר מסוכן לרכב על דו"ג...ומצד שני כמו שאתה אומר זה הכי אדיר לעקוף את כולם ולפתוח ראשון ברמזור. אז יש כמה צדדים למטבע =)

yuvalfra

New member
שכחתי משהו...

אם יהיו כל כך הרבה דו"ג על הכביש כולנו נהיה חרשים מכל הרעש!

אחד הכותבים שם תמונה..

שבא יש מלא אופנועים ברחוב בטאיואן..תראה איזה מבאס לנסוע ככה...אתה הופך להיות כלי רכב רגיל...תראה מלא אופנועים וזה כלום, תחשוב כל איילון רק אופנועים...מפחיד... שלא תחשבו..אין לי בעיה שיהיו אופנועיסטים רבים...תצטרפו חופשי זה כדאי....

אורי-

New member
../images/Emo12.gifתגיד , אתה רציני ?

למה שיהיה באלאגאן בכביש? אופנועים שמפריעים בפתיחה - זה כביש תיבורי שמיועד לנסיעה , לא ל"פתיחות" , אז למה שיפריעו לך? אם כולם ינהגו כחוק , או לפחות בערך כמו שצריך , לא תהיה בעיה. כל מי שנהג גם על רכב מכיר את הדברים "מהצד השני". אוי ואבוי אם בעלי רכב יחשבו גם הם כמוך , על זה שאפנועים מפריעים להם לעשות פתיחות בכביש (אם הכביש היה מסלול מירוצים , רוב קטנועי ה50 היו "מפסידים" לרכבים ממוצעים) , או שהמון רכבים זה באלאגאן. אני לא רואה בזה שום בעיה , ואולי זה בגלל 5 שנים של נהיגה ברכב , בכל כבישי הארץ , למה אני צריך לדאוג מבלאגאן של אופנועים בכביש ולא דואג מזה שתמיד יש רכבים מסביבי?

אורי-

New member
כביש תיבורי = כביש ציבורי .

אני מניח שמה שכתבת היה בצחוק , לא?

לא בצחוק אבל אני לא רציני..

הכוונה אין לי פחד שיהיו יותר אופנועים בכיף יש מספיק מקום לכולם ואף פעם לא נגיע למצב של יותר מדיי... ולא אני לא עושה רייסים בכביש אלא אמרתי שאם רוב 50 אחוז יהיו אופנועים יהיה בלאגן, למה ? ככה.. כי האופנועיסטים תשטשו את החוקים...והיה בעיה עם מלא אופנועים רוצים להיותר ראשונים ברמזור, הכוונה למפריע בפתיחה היא שאתה לא הראשון ואם יש לך אופנוע ועמדת ברמזור של נתי או שתיים עם עוד 5-6 אופנועים תיראה שאתה לא יכול לתת פול גז עד שכולם מסתדרים ואני שליח בבורגר אני לחוץ להגיע בטיל זה קצת מציק...
אופנועיסט קטן...

למעלה